Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Twee ramen gekocht via Timlux en deze zelf geplaatst. Bij de levering waren de ramen bij het factuuradres geleverd i.p.v. bij het afleveradres. De bijgeleverde handleiding was in een paar opzichten... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Invulling data via of i.c.m. google functioneerde kennelijk niet goed. Adres was niet compleet (huisnummer) Adresgegevens check na online betaling is kennelijk niet gedaan. Na aanvulling gegev... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijn professioneel bedrijf! Meedenken met het project (remote control op bestaand dakraam + rolgordijn) waardoor ik heel wat kosten heb kunnen besparen. Het rolgordijn was paar weken later leverbaar e... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Servicio de instalación de ventanas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Timlux is een bedrijf gespecialiseerd in dakramen en raamdecoratie. Met meer dan 10 jaar ervaring zorgen wij voor meer daglicht in huis.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Montagehandleiding onduidelijk

Het rolgordijn is prachtig en voldoet aan de verwachtingen. De levering was vrij vlot. De montagehandleiding was zeer onduidelijk, maar met de instructievideo bleek verhelderend.

7 de febrero de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Timlux, vakkundig en betrouwbaar.

Bedrijf Timlux heeft 2x een dakraam geplaatst. Allereerst word er goed gecommuniceerd en duidelijk. De monteur (Arie), is zeer vriendelijk en heeft ons zeer goed en vakkundig geholpen. Alles word netjes opgeruimd en afgevoerd. Wij danken Timlux voor de werkzaamheden en Arie wij wensen je een zeer leuke en fijne trouwdag en geniet ervan.
Grt Danny en Marjolein vanuit Kerk Avezaath.

28 de septiembre de 2021

Respuesta de Timlux

Hartelijk bedankt voor jullie lovende woorden! Wij waarderen dit enorm en hopen dat jullie lang zullen genieten van de dakramen! Veel geluk en gezondheid toegewenst!

Super gedaan

Goedendag : zoals afgesproken was ! is het ook uitgevooerd !!! echt mensen van hun woord !! helemaal Toppie kan niets anders zeggen ! Drie dakramen laten plaatsen door Arie !

12 de septiembre de 2021

Respuesta de Timlux

Hartstikke bedankt voor je vertrouwen en de recensie. Wij waarderen dat enorm en hopen dat jullie lang genieten van de dakramen!

Product is goed.

Product is goed.

Ventilatie stand zou iets groter mogen zijn.

Helaas was echte evertijd langer, dan tijdens het bestellen was gemeld. Hierover was overigens wel goed en vriendelijk gecommuniceerd.

17 de agosto de 2021

Respuesta de Timlux

Bedankt voor je reactie en feedback Freek. Wij zullen dit opnemen in onze toekomstige ontwerpen. Er kan uiteraard ook gekozen worden voor andere merken ;)

Respuesta de Timlux

Goedemiddag Marja, bedankt voor de feedback. De beschrijvingen worden door de fabriek aangeleverd, hier kunnen wij helaas niets aan doen. Desondanks zal ik het doorgeven.

2 dakramen op zolder

Vorige maand door Timlux 2 dakramen laten plaatsen op zolder. Uitermate tevreden over Arie's vakmanschap. Kan iedereen Timlux aanbevelen. Klantvriendelijkheid schrijven ze met hoofdletters bij Timlux

9 de julio de 2021

Timlux weet de oplossing

Buiten het geleverde vakwerk en hoogwaardig materiaal werd er tevens goed meegedacht betreffende ons dakraam probleem.
Dus krijg je een venster probleem op je dak. Timlux weet de oplossing.

3 de julio de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zie mail

Zie mail, rolhor dat niet werkt. Dakraam kapot. enz enz.

Koop nooit meer iets bij die club

Gr,

H v Kollenburg

14 de junio de 2021

Beste Kollenburg,

Zaterdag kregen wij inderdaad een bericht van je met daarin de mededeling dat de rol scheef op de rol zat vanwege een productiefout.
Mijn collega heeft je telefonisch te woord gestaan en vandaag netjes de mail doorgestuurd naar de fabrikant (buiten zijn eigen werktijd om) om je toch zo snel mogelijk te helpen ondanks de extreme drukte.

Wij wachten de reactie af van de fabrikant en vinden het daarom ook erg jammer dat je een negatieve recensie plaatst na één werkdag.

Een beetje geduld is hier op zijn plaats.
Zoals te lezen in eerdere reviews, streven wij naar service en klanttevredenheid.

Groet,
Esther
Juridisch medewerker

Product is great

Product is great. Would appreciate more in-depth explanations and accurate videos for the model I bought rather than a general one.

25 de mayo de 2021

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.