Twee ramen gekocht via Timlux en deze zelf geplaatst. Bij de levering waren de ramen bij het factuuradres geleverd i.p.v. bij het afleveradres. De bijgeleverde handleiding was in een paar opzichten... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Invulling data via of i.c.m. google functioneerde kennelijk niet goed. Adres was niet compleet (huisnummer) Adresgegevens check na online betaling is kennelijk niet gedaan. Na aanvulling gegev... Ver más
Fijn professioneel bedrijf! Meedenken met het project (remote control op bestaand dakraam + rolgordijn) waardoor ik heel wat kosten heb kunnen besparen. Het rolgordijn was paar weken later leverbaar e... Ver más
Bedrijf Timlux heeft 2x een dakraam geplaatst. Allereerst word er goed gecommuniceerd en duidelijk. De monteur (Arie), is zeer vriendelijk en heeft ons zeer goed en vakkundig geholpen. Alles word net... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Timlux is een bedrijf gespecialiseerd in dakramen en raamdecoratie. Met meer dan 10 jaar ervaring zorgen wij voor meer daglicht in huis.
Información de contacto
Rokerijweg 30, 1271AH, Huizen, Holanda
- 0681142771
- info@timlux.nl
- timlux.nl
Zeer tevreden en professioneel
Zeer tevreden en professioneel. Er is een mooi dakraam geplaatst.
Goede prijs - kwaliteit
Goede prijs - kwaliteit verhouding.
Snel geleverd en netjes verpakt.
Afwerking van producten is erg goed, beter dan bv Vidaxl.
Goede kwaliteit en slim designed.
Complete set. Slim bedacht en vrij eenvoudig om the installeren.
Telefonisch overlegd en alles is goed…
Telefonisch overlegd en alles is goed gegaan.
Top service
Top service!
Super behulpzaam en vriendelijke service en snelle levering!
Kwaliteit is ook top!
Snelle reactie na aanvraag offerte
Snelle reactie na aanvraag offerte. Goede prijs en vakmanschap. Alles naar wens uitgevoerd. Met andere woorden een tevreden klant
Goed advies snel en nette plaatsing.
Na een goede uitleg van het te plaatse product, waarbij duidelijk op besparing werd aangestuurd, kon het dakraam op korte termijn geplaatst worden.
Plaatsing snel en afwerking was keurig.
Erg tevreden.
Goed werk voor een goede prijs
Goed werk voor een goede prijs! Zeker aan te raden!
Goede service en mooie producten
Goede service en mooie producten. Super blij met de rolgordijnen.
Eerlijk en passend advies, een bedrijf dat in oplossingen en mogelijkheden denkt.
Mooi nieuw dakraam geplaatst!
Op 16 maart j.l. is mijn zeer oude dakraam in Huizen vervangen door een mooie nieuwe mét rolgordijntje. De klus was heel snel en vakkundig geklaard. Arie en zijn collega waren zeer vriendelijk en correct!
Timlux is zeker een aanrader en als ik nog eens een klus heb, zal ik hen zeker weer benaderen! Bedankt Arie en collega!
Goede communicatie en alles is mooi en…
Goede communicatie en alles is mooi en netjes afgewerkt. Vriendelijke en nette mensen. Ze hebben ook alles meegenomen en netjes opgeruimd echt super gedaan👍
Snelle leverin en scherpe prijs
Snelle leverin en scherpe prijs. Kwalitiet zeker zo goed als alternatief van duurdere concurrent.
TIMLUX is een aanrader
Met TIMLUX is het goed zaken doen, nette en beleefde monteur die netjes en snel een dakraam heeft geplaatst, de rommel heeft opgeruimd en meegenomen.
Echter een minpunt is de communicatie via Whatsapp / telefonisch wat tot (kleine) misverstanden kan leiden.
Ik heb b.v. geen orderbevestiging ontvangen wat er toe leidde dat er een verkeerd raam is meegenomen, die uiteindelijk toch geplaatst is omdat het in mijn voordeel was.
Garantie bepalingen staan niet op de factuur wat toch wel belangrijk is in geval van problemen m.b.t. de installatie.
Mijn advies is om hier beter mee om te gaan wat een nog grotere klantvriendelijkheid kan opleveren.

Respuesta de Timlux
Plaatsing dakramen
Twee ramen op zolder snel en netjes vervangen.
Goede en vlotte communicatie.
Ons dakraam van Velux was na 50 jaar…
Ons dakraam van Velux was na 50 jaar hard aan vervanging toe. Plaatsen van een dakraam is geen klusje dat je zelf even doet. Wij hebben Timlux gevonden via werkspot.nl. Na het overleggen van een foto van het huidige dakraam en onze eis dat het nieuwe raam ook een Velux moest zijn (maten doorgegeven) kregen we snel van Timlux een schriftelijke offerte. Via Whats-app hebben we een bevestiging gestuurd; na twee weken werd zou het raam geplaatst worden. Op de afgesproken dag stond Timlux (Arie en collega) voor de deur - met het door ons gewenste raam. Het oude raam werd verwijderd, alle restanten van dat raam werd door Timlux afgevoerd. Het nieuwe raam werd geplaatst en aftimmering volgde. In een kleine vier uur was de klus geklaard. Het enige wat ik zelf nog moest doen was stofzuigen! De kosten? Die waren alleszins schappelijk. Ik kan Timlux zeker aanbevelen!
Más información sobre otros tipos de reseñas.