TNS-Transport Opiniones 230

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har i dag haft den store glæde af at have Alexander og Daniel til at flytte alt vores indbo fra et hus til et andet. De får vores aller største anbefaling. Det er 2 skønne unge mennesker, der vir... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft den absolut bedste oplevelse med TNS-Transport i forbindelse med min flytning fra hus til andelsbolig. Hele processen forløb fuldstændig smertefrit, og servicen var helt i top fra st... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg flyttede med TNS- transport d. 22 maj. Utrolig professionel håndtering af opgaven fra start til slut. Det gav stor tryghed at der kom en mand og vurderede opgaven, så forventningerne var afstemt,... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget venlig kontakt fra første opkald til firmaet. Der kom to friske flyttefolk, som gav flytningen humør hele vejen til slut. Alt gik perfekt og kan kun på det varmeste anbefale firmaet, hvis der sk... Ver más

Información sobre la empresa

1. Empresa de mudanzas
  2. Servicio de transporte

Escrito por la empresa

Hvis du søger efter en pålidelig og troværdig partner til din næste flytning, så leder du ikke længere. Vi, TNS-Transport, har leveret førsteklasses flyttetjenester i over 10 år og har udført mere end 1400 succesfulde flytninger for både private og erhvervskunder. Med mere end et årtis erfaring i branchen er vi eksperter i alt, hvad der vedrører flytninger. Vi har håndteret alle typer ejendele, fra skrøbelige kunstværker til tunge møbler, og alt derimellem. Du kan stole på vores ekspertise til at beskytte og transportere dine ejendele sikkert og sikkert til din destination. Vi forstår, hvor vigtigt det er for dig at have tillid til dit flyttefirma. Derfor er vi dedikeret til punktlighed og pålidelighed. Vi overholder vores tidsplaner og leverer din ejendom til tiden, hver gang. Du behøver aldrig bekymre dig om forsinkelser eller uforudsete problemer med os ved din side. Uanset om du flytter dit hjem eller din virksomhed, har vi den nødvendige ekspertise og udstyr til at gøre det gnidningsfrit. Vi tilbyder skræddersyede løsninger for at imødekomme dine specifikke behov og sørger for, at din flytning bliver en problemfri oplevelse. Vi prioriterer kundetilfredshed over alt. Vores dedikation til at levere enestående service har gjort os til en favorit blandt vores kunder. Du kan forvente en venlig og hjælpsom holdning, der går ud over forventningerne, når du vælger TNS-Transport som dit flyttefirma. Hvis du ønsker en flytteoplevelse, der er problemfri, pålidelig og professionel, så leder du ikke længere end TNS-Transport. Med vores erfaring, pålidelighed og fokus på kundetilfredshed er vi det oplagte valg for din næste flytning. Giv os en chance, og du vil ikke blive skuffet!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

fantastisk

jeg har haft tns til at flytte fra Handewitt til Slagelse de får alle de bedste anbefalinger herfra.kom absolut til tiden er smilende og venlige og total mester i tetris...virklig god oplevelse .absolut anbefalingsværdige jeg vil helt klart benytte dem når vi engang skal flytte igen. mange tusinde tak.

26 de abril de 2024

10* Transport til tiden

10* Transport til tiden.
Havde der været flere end 5 stjerner at give hér havde I også fået dem.
Tak for hurtigt at ringe tilbage for aftale. TUSIND TAK for meget fin service, både hvor I skulle hente min seng og hos mig hvor I endda også samlede sengen for mig, og i en vældig fart.
Det er bestemt ikke sidste gang I har fået transport fra mig. Jeg er fyldt med imponade. Tak drenge.

23 de abril de 2024

TNS-TRANSPORT JA TAK

"TNS Transport er simpelthen enestående! Deres ekspertise og erfaring med flytninger i Slagelse og omegn er tydelig, og det skinner igennem i hvert eneste trin af processen. Fra den første henvendelse til den sidste kasse flyttet ind i det nye hjem, leverede de en service, der overgik alle forventninger.

Det er tydeligt, at TNS Transport sætter kundetilfredshed i højsædet. Deres personale er ikke blot professionelle, men også venlige og imødekommende, hvilket skaber en behagelig og stressfri atmosfære under hele flytteprocessen.

Med mere end ti års erfaring har de opbygget en ekspertise, der gør dem i stand til at håndtere enhver udfordring, der måtte opstå under en flytning. Deres omhyggelige håndtering af møbler og ejendele viser deres engagement i at levere en fejlfri service.

Jeg kan varmt anbefale TNS Transport til enhver, der leder efter en pålidelig og professionel flytteoplevelse i Slagelse. Med dem ved roret kan man være sikker på, at ens ejendele bliver behandlet med den største omhu, og at flytningen bliver en glat og problemfri oplevelse. Tak, TNS Transport, for en fantastisk service!"

16 de abril de 2024

Fantastisk flyttefirma

Jeg har for nyligt flyttet med TNS-Transport. Det er anden gang, jeg bruger dem.
Begge gange har været en god oplevelse. De er effektive og samtidig sørger de for en virkelig god stemning.
Samtidig har de områdets bedste priser.
Tøv ikke med at bruge dem!

14 de marzo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig kommunikation vedr aftale…

Super hurtig kommunikation vedr aftale af dato og andet praktisk ang flytning af indbo.
2 mega søde og meget meget effektive drenge møder op - en kæmpe ros og et stort taknemligt TAK skal lyde herfra.
Vil til enhver tid både bruge og anbefale TNS-Transport (igen).

12 de abril de 2024

Kæmpe anbefaling!!!

Sikke en positiv oplevelse det var at have TNS-transport til at flytte for os!
De mest søde, respektfulde, hjælpsomme, samarbejdsvillige, troværdige og glade gutter. De medbragte højt humør, de var løsningsorienteret og alle de medarbejde vi havde til at flytte for os, er gutter man trygt lukker ind i sit hjem. Super service, super indsats! Jeg vil anbefale dem til alle jeg kender. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2 de abril de 2024

Suuuuuper effektive flyttefolk

Suuuuuper effektive flyttefolk . Højt humør, go musik , søde , rare og varme fyre . Imødekommende og ekstremt hjælpsomme. En flok stærke gutter .

Stor varm anbefaling her fra .

20 de marzo de 2024

Perfekt service!

Præcise, hurtige, effektive og flinke flyttefolk. Meget servicemindede og hjælpsomme. Alt var bare helt perfekt.

19 de marzo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Absolut hurtigste og nemmeste flytning…

Absolut hurtigste og nemmeste flytning fra Næstved til Nykøbing F. 💪🏽
Servicen er i top på telefonen, hurtig og nemt svar, flyttemændene er forsigtige og samtidigt super hurtige. Helt klart det flytte firma vi ringer efter en anden gang! 👌🏽

13 de marzo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kommunikation. Søde effektive folk.

Lige fra første henvendelse via kontaktformularen på hjemmesiden, var kommunikationen i top. Nemt at indgå aftale. Ringede en halv time før de var der præcis som aftalt.
Folkene der kom var søde, venlige, hurtige og helt igennem professionelle.
Mine varmeste anbefalinger til TNS Transport.

7 de marzo de 2024

Kun positiv oplevelse

Det er det værste at flytte ! Men med disse gutter glider det bare. De er høflige, i godt humør, overholder deres aftaler, passer på ens ting. De varmeste anbefalinger herfra 💪

28 de febrero de 2024

Perfekt

Perfekt! Friske gutter der knokler fra start til slut. Service, pris og kommunikation er også fantastisk!

16 de febrero de 2024

Super

Super professionelle, søde og hyggelige folk. I øsende regnvejr blev alt flyttet som det skulle, og der blev passet godt på det hele Tak !

6 de febrero de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.