TNS-Transport Opiniones 230

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har i dag haft den store glæde af at have Alexander og Daniel til at flytte alt vores indbo fra et hus til et andet. De får vores aller største anbefaling. Det er 2 skønne unge mennesker, der vir... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft den absolut bedste oplevelse med TNS-Transport i forbindelse med min flytning fra hus til andelsbolig. Hele processen forløb fuldstændig smertefrit, og servicen var helt i top fra st... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg flyttede med TNS- transport d. 22 maj. Utrolig professionel håndtering af opgaven fra start til slut. Det gav stor tryghed at der kom en mand og vurderede opgaven, så forventningerne var afstemt,... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget venlig kontakt fra første opkald til firmaet. Der kom to friske flyttefolk, som gav flytningen humør hele vejen til slut. Alt gik perfekt og kan kun på det varmeste anbefale firmaet, hvis der sk... Ver más

Información sobre la empresa

1. Empresa de mudanzas
  2. Servicio de transporte

Escrito por la empresa

Hvis du søger efter en pålidelig og troværdig partner til din næste flytning, så leder du ikke længere. Vi, TNS-Transport, har leveret førsteklasses flyttetjenester i over 10 år og har udført mere end 1400 succesfulde flytninger for både private og erhvervskunder. Med mere end et årtis erfaring i branchen er vi eksperter i alt, hvad der vedrører flytninger. Vi har håndteret alle typer ejendele, fra skrøbelige kunstværker til tunge møbler, og alt derimellem. Du kan stole på vores ekspertise til at beskytte og transportere dine ejendele sikkert og sikkert til din destination. Vi forstår, hvor vigtigt det er for dig at have tillid til dit flyttefirma. Derfor er vi dedikeret til punktlighed og pålidelighed. Vi overholder vores tidsplaner og leverer din ejendom til tiden, hver gang. Du behøver aldrig bekymre dig om forsinkelser eller uforudsete problemer med os ved din side. Uanset om du flytter dit hjem eller din virksomhed, har vi den nødvendige ekspertise og udstyr til at gøre det gnidningsfrit. Vi tilbyder skræddersyede løsninger for at imødekomme dine specifikke behov og sørger for, at din flytning bliver en problemfri oplevelse. Vi prioriterer kundetilfredshed over alt. Vores dedikation til at levere enestående service har gjort os til en favorit blandt vores kunder. Du kan forvente en venlig og hjælpsom holdning, der går ud over forventningerne, når du vælger TNS-Transport som dit flyttefirma. Hvis du ønsker en flytteoplevelse, der er problemfri, pålidelig og professionel, så leder du ikke længere end TNS-Transport. Med vores erfaring, pålidelighed og fokus på kundetilfredshed er vi det oplagte valg for din næste flytning. Giv os en chance, og du vil ikke blive skuffet!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Forsigtige og effektive

Super fine, høflige, rare og imødekommende. Var der præcis til tiden og klarede det hele hurtigt og effektivt. Og vigtigst af alt… de var meget forsigtige! 5 stjerner og den bedste anbefaling

24 de enero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Største fornøjelse da Nicki og hans…

Største fornøjelse da Nicki og hans makker kom forbi og flyttede os fra Nørrebro til Frederiksberg. De passede så godt på vores ting og tog ingen chancer, udførte et professionelt stykke arbejde, smilede og var lattermilde. Min største anbefaling til TNS-Transport. Pålidelige og dygtige!

12 de enero de 2024

TNT-Transport is just great

Great team and fantastic service by the TNT-Transport. I’ll definitely recommend for people those who are looking for a moving company with good price and great service.
The service team is just awesome 😎

21 de diciembre de 2023

Bedste flyttefirma

Jeg valgte firmaet på baggrund af deres gode anmeldelser her på trustpilot, og jeg må sige at de lever 100% op til det. De kommer til tiden, mega fleksible trods ændringer fra min side, pakker godt så alt kan være der i et læs og med deres gode humør var det en fornøjelse. De får min varmeste anbefaling, og til fremtidige flytninger vil jeg helt sikkert gøre brug af dem.

29 de diciembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt igennem en fantastisk oplevelse og…

Helt igennem en fantastisk oplevelse og de mest fantastiske gutter. I må love mig at bruge dette firma, når du skal have den bedste oplevelse mht. flytning.
Jeg kommer aldrig til at bruge andre igen.
Smilende, imødekommende, passer på ens ting osv.
BRUG DEM FØR DIN NABO 🤩

15 de noviembre de 2023

🌟🌟🌟🌟🌟

skulle have hjælp til flytte mine ting fra Fyn til København, det hele gik smurt og hurtigt - oveni hatten, var der god energi fra gutterne. Skal bestemt bruge dem igen næste gang jeg flytter! Kæmpe anbefaling!

2 de noviembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse fra booking til…

Fantastisk oplevelse fra booking til reel opstart til tiden - 3 friske gutter Nicki, Alexander, Mickey.

Højt humør og lynhurtig indsats ved dobbeltflytning sf både min kæreste fra Odense og mig fra Fensmark til ny fælles lokation - enkelt og en helt igennem god oplevelse, og til en helt fair pris for det hårde arbejde. Intet mindre end perfekt flytning og bruger dem meget gerne igen👍🏻🙏🏻

Topkarakter her fra os 🫅🏠👸

26 de octubre de 2023

OSCARs til TNS.

Kan man give OSCARs til flyttemænd, er det dem. Et fantastisk flyttefirma, med en effektivitet uden lige. Et humør uden lige og hjælpsomhed uden for tilfælde. Skal du flytte, kan jeg kun anbefale på det kraftigste TNS transport.

18 de octubre de 2023

🌟🌟Fantastisk oplevelse!!🌟🌟

Fantastisk oplevelse, med 3 friske og enormt søde gutter. Høflige og yderst professionelle. Alle ting blev behandlet med respekt og omhu. Jeg vil uden tvivl bruge dem en anden gang, hvis jeg skal flytte, og de får de absolut varmeste anbefalinger (og 10 stjerner) med fra mig 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

10 de octubre de 2023

God professionel flytning

God professionel flytning. De kom til tiden (endda en mand mere end vi havde betalt for), passede på vores ting og var i øvrigt nogle skønne folk. Lige som det skal være.

Stor anbefaling herfra.

22 de septiembre de 2023

Super

Virkelig god, effektiv og seriøs service.
De kommer til tiden, knokler igennem.

De kan deres kram

Har brugt dem to gange og begge gange var lige super godt

Kan varmt anbefales

3 de octubre de 2023

De kom til tiden

De kom til tiden , effektive venlige og passer på tingende, alle med et smil på læben, kan klart anbefales
Tak til jer for super god oplevelse.

5 de octubre de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.