Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

La gente también ha visto

Absolut ohne Worte

Absolut ohne Worte.
Gerde aus D absolut keine Empfehlung. Unternehmen ist in Belgien und als ersten muss von den Anwälten der Gerichtsstand geklärt werden. Obwohl der Mäher von Anfang an defekt geliefert wurde und diverse Reparaturversuche hinter sich hat, habe ich nach 3 Jahren noch keinen Cent zurück!
Finger weg!

16 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vandaag gaat hij op de container.

Vandaag gaat hij op de container.
Weg er mee. Na 4 jaar is mijn geduld op. Hij is 3 keer op onderhoud geweest. Telkens voor een paar maanden naar Waregem. Nu maakt hij weer een hels lawaai. De tuinmannen hebben de laatste jaren dikwijls het gras afgedaan met hun klassiek grasmachine.
Ik heb mij laten vangen door hun marketing. Toadi/Eeve of Willow het werkt soms.
Koop dit nooit.

14 de mayo de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Beoordeling Toidi robotmaaier

Beoordeling Toidi robotmaaier – 3,5/5

Ik gebruik mijn Toidi nu ongeveer drie jaar. In het begin had ik last van oplaadproblemen, maar dit bleek te wijten aan het contactloze oplaadsysteem. Gelukkig werd het oplaadstation zonder problemen vervangen door de fabrikant.

Onlangs werd een software-update doorgevoerd waardoor er nu effectief foto’s gemaakt worden tijdens het maaien. Dit is een mooie verbetering voor wie het toestel graag opvolgt via de app. Ook fijn: het toestel heeft geen perimeterdraad nodig en navigeert mooi rond obstakels. Onze kat vindt hem trouwens ook best leuk – de maaier houdt keurig afstand.

Toch zijn er enkele pijnpunten. Het toestel is relatief zwaar, en wanneer het vastloopt buiten het Wi-Fi-bereik, moet je het manueel gaan oppikken. Bovendien rijdt hij soms in cirkels op dezelfde plek tot de batterij leeg is. De bandjes en het toestel zelf zouden dus gerust iets compacter en lichter mogen.

Wat echt ontbreekt, is de lang beloofde "line mowing"-functie. Momenteel rijdt hij het gras eerder plat dan dat hij het mooi maait in banen. Mocht deze functie eindelijk worden uitgerold, dan zou mijn score stijgen naar 4/5.

Kort samengevat:

Geen perimeterdraad nodig

Goede obstakelherkenning

Visuele opvolging via app

– Lomp en zwaar toestel

– Onbetrouwbaar buiten Wi-Fi

– Gras wordt platgereden

– "Line mowing" nog steeds niet beschikbaar

Eindoordeel: een toestel met potentieel, maar momenteel nog wat ruwe kantjes.

Met vriendelijke groeten Maurice

27 de marzo de 2025

Horrible product

Horrible product. I've been troubleshooting this robot for over a year. The wifi and 4G range is horrible, customer service almost non existent, and now the frame has cracked and I have to pay return shipping. It has not successfully mowed even 1% of my lawn after waiting 3 years for the unit. I've been waiting 3 weeks for a reply to my concerns - no response.

30 de agosto de 2024

Nooit gewerkt

Nooit gewerkt ! 3 keer persoonlijk binnengebracht bij TOADI, iedereen vraagt wat die 'frietpot' in mijn tuin doet, morgen breng ik hem terug en ze mogen hem houden. We hebben de TOADI van toen ze een start up waren, het toestel is 3 keer binnen geweest en werkte telkens maximum 1 dag. Nu na al die jaren zijn we die frietpot in onze tuin beu.We hebben speciaal een extra kabel voor het laasdstation getrokken ( terras daarvoor opengebroken) de WIFI versterkt en alles wat TOADI / EVEE / WILLOW vroeg en het ding werkt nog altijd niet.

16 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nooit goed aan het werken gekregen

Nooit goed aan het werken gekregen. Altijd problemen met WIFI connectie ook al staat de robot onder de WIFI router. Sinds kort werkt er niets meer, geen reactie meer van de robot. Ook na volledig leeglaten lopen van de accu.
Wel snelle reactie van de customer service. Maar dat helpt niet als het product faalt. Ellende!

24 de mayo de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Laat U niet vangen!!!

Besten,
Ons ‘ Toadike’ staat ondertussen al 2 jaar ‘useless’ in de kelder.
De slimmerik reed 4 keer in onze zwemvijver, we lieten hem repareren.
Hij kwam terug na 7 maanden en was nog steeds niet zo slim als zijn oprichter.
Jawel, zit nog steeds in de originele verpakking
Geprobeerd in de kringloopwinkel,
zelfs in het containerpark wilden ze hem niet accepteren,
De allergrootste leugen was dat Taodo op zonne-energie zou functioneren.
We werden wantrouwig.
Vandaag zien we in onze buurt de allerbeste klasse robotjes rijden, veel intelligenter. En vooral ook logisch gebouwd, om nooit te kunnen omvallen
De oprichter van het bedrijf gaf de indruk de herboren Steve Jobs te zijn, hij zou met zijn genialiteit de wereld veranderen.
En zoals Elon musk reed hij uiteraard in een Tesla.
Hij hoort nochtans eerder thuis in het programma ‘opgelicht’
Wijzigingen van de naam zijn typische streken van oplichters.
Enfin, ik kan als jurist alleen maar hopen dat deze company asap faiiliet gaat. Ook al weet ik dat ze onder schuilnamen bedrog zullen herbeginnen

20 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

I LOVE MY TOADI ROBOT, now WILLOW.

I LOVE MY WILLOW ROBOT - RITA
Congratulations to EEVE.com to create the first smart garden robot using AI technology. Since 5 year my Willow - called Rita - has been performing her mowing tasks to make my lawn into a perfect green paradise. Using the mobile App I can look through the camera and see where she is mowing at that moment. She also guards my garding during the night with her infrared eyes.

The former name of Willow was Toadi and I was amongst the first to help her with AI learning. Like everybody knows learning is about failing and retrying. But look how she is performing now! A 5 star Queen of my Garden. Love you, Rita. Good job!

4 de marzo de 2024

Do Not Buy !

Do Not Buy !
The Robot was several times in Repair.
Within 2 Years the Robot did Not Mow ones.
The Support is deception!

25 de enero de 2024

Gejost door ons "Joske"

Sponsor van het eerste uur.
Wij noemen onze Toadi "Joske".
Omdat we ons al zeer snel afvroegen of we niet gejost waren met de aankoop van deze robot...
Wij zouden meewerken aan de verdere ontwikkeling, er de kinderziekten uit halen, verbeteringen zien...
We waren benieuwd... hij zou:
- op zonne-energie rijden
- takjes en speelgoed oprapen
- zijn weg vinden
- georganiseerd (dus niet kris-kras) rijden
- op GPS rijden
Neen, dat doet hij niet.
Hij heeft NOOIT meer dan enkele meters gereden, om dan steevast op z'n gezicht te vallen, letterlijk!
De helling uit zijn route halen is nooit gelukt. Steeds opnieuw liet hij de tuin links liggen, maar die ene helling, die wou hij uit alle macht bedwingen. Zelfs gebarricadeerd, zat hij te duwen, zelfs mét aanloop, om toch maar die helling op te gaan! Tot er sporen gras waren weggereden...
Verschillende keren is hij teruggenomen en met een update teruggekeerd.
Bezoek gehad en gehoopt dat die man ons eindelijk zou kunnen helpen...
Tevergeefs.
Mijn man heeft verschillende keren met veel engelengeduld de tuin "rondgelopen", maar ons Joske wilde na een 10-tal meter niet meer volgen...
Wij maaien onze tuin dus al al die jaren (5 ondertussen, zeker) zelf!
Nu ken ik iemand met een tuin, volledig in helling, waarbij zijn X-maaier gewoon zijn werk doet... Zónder op z'n gezicht te vallen.
Het is bijzonder jammer.

17 de abril de 2023

La techno est mauvaise

La tondeuse n'a jamais fonctionné. J'ai passé des heures avec le SAV pour essayer de la faire fonctionner.
J'ai fini par aller la déposer au siège social en Belgique et ils m'ont remboursé.
Ils ont tout de même gardé 80 euros lors du remboursement ! J'hallucine

15 de marzo de 2022

Opgepast … niet marktrijp product

Dit is een product dat niet marktrijp is. Naast de vele technische problemen, kan Toadi geen kanten maaien, vindt hij vaak zijn laadstation niet, stopt hij met werken op onverklaarbare reden. Weet ook dat je best in gans je tuin WiFi moet hebben en dat je best geen al te complexe tuin hebt met smalle doorgangen, bochten, … Veel mensen rapporteren problemen in de gesloten Facebook groep van Toadi.

26 de junio de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb mijn Willow sinds het begin.

Ik heb mijn Willow sinds het begin.

Er waren een aantal kinderziekten maar nu werkt hij perfect. Zit zelden vast en gaat automatisch naar zijn laadpaal.

Indien er toch een probleem is en je meldt dit aan de support krijg je binnen de 2 dagen antwoord en kijken ze of ze het probleem vanop afstand kunnen oplossen. Indien niet wordt de Willow gratis teruggenomen en wordt op HQ hersteld.

Ik kijk uit naar de nieuwe updates zoals automatisch boorden maaien en 2de zone maaien.

Ik heb me dan ook ingeschreven als ambassador om potentiële klanten te overtuigen.

Kortom een tevreden klant

29 de marzo de 2022

Toadi of Willow3 inmiddels veel beloften geen product

In maart 2020 mijn Toadi besteld na de ontwikkeling gevolgd te hebben en de vele positieve berichten (later bleek alleen vanuit Toadi zelf). Verwachtte in lijn van Tesla waarbij ik ook een van de eerste was in Nederland een mooi product te kopen wat toekomst klaar was. Uitstel na uitstel en smoes hier en smoes daar in november 2021 nog steeds geen maaier. ondertussen ook meer gezocht en ontdekte een patroon. Positieve berichten zoals ook de 2 hele postieve reviews hier bij trustpilot worden vanuit het bedrijf EEVE geplaatst. Ieder negatieve ervaring in de private facebook groep wordt direct verwijdert. Kom ook steeds meer berichten tegen van ontevreden klanten. Dus aangegeven te gaan annuleren. In eerste instantie hoorde ik niets. Nadat ik ze letterlijk op elk adres en via iedere mogelijkheid een bericht gestuurd heb tot aan de directie toe, werd ik onderhand gebeld dat mijn Toadi die inmiddels Willow heet geleverd zou gaan worden en een leverdatum ontvangen. Uiteraard op de datum die was opgegeven ook geen levering en dus een definitieve annulering waarbij ik weer gebeld werd dat hij morgen ging komen. Aangegeven dat ik hem echt niet meer wilde en dat ik mijn geld terug wilde . € 3000,= al bijna 2 jaar in hun bezit!! Uiteindelijk lang moeten wachten maar na een aantal weken toch uiteindelijk mijn geld terug. Nu ontvang ik regelmatig mail of ik enkele 10 duizenden euro's wil investeren in dit fantastische product.

Het idee was mooi maar het is uiteindelijk een hoop lucht. Niet in trappen dus.

28 de febrero de 2022
Logotipo de toadi.com

Respuesta de toadi.com

Beste Rene

We appreciëren jouw feedback. Het is jammer om te horen dat je niet tevreden bent over levering van jouw Willow. Het klopt dat we later waren met de leveringen, dit hebben we telkens gecommuniceerd.

Door het chiptekort konden/kunnen we niet aan al onze grondstoffen komen in de hoeveelheden die we snel nodig hebben. De laatste levertermijn voor jou is door corona besmettingen in onze productie dan weeral lichtjes vertraagd geweest. Zoals ook meegedeeld via mail.

Het is ook spijtig te lezen dat je geen feedback kreeg op je mailtjes want onze customer support antwoord binnen de dag, op alle vragen. Dus je moet door de mazen van het net geslipt zijn, wat raar is want ik zie telkens antwoorden op al jouw vragen in ons systeem.

Als Tesla-fan van het eerste uur ben je wel lekker kritisch voor hen hier op Trustpilot.

Als onderneming groeien we heel snel door de grote vraag naar onze robot. We streven er naar telkens de beste ervaring aan onze klanten te kunnen bieden. Het spijt ons dat jij dit nog niet hebt mogen ervaren.

Warme groeten

Team EEVE

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik was één van de vroege kopers van een…

Ik was één van de vroege kopers van een Toadi Maairobot (heet nu trouwens Willow en bedrijf is EEVE). De eerste installatie vroeg wat inspanning maar sinds de app en de robot updates kregen werkt die nu zeer goed.

We hebben een complexe tuin met heuvels, een boomgaard en een vijver en onze Toadi vindt steeds de weg naar huis en laat appels en molshopen links liggen.

Er is geen perimeter draad meer nodig en alleen dat al is een reden om voor deze maairobot te kiezen.

20 de febrero de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Toadi doet helemaal niet wat wordt beloofd

Toadi maait geen verschillende zones, maait niet in rechte lijnen, maait geen grasranden en bewaakt uw terrein helemaal niet 's nachts. Dat zijn alleen maar zaken waarvan de bedenker van Toadi droomt. Daarenboven rijdt Toadi zich constant vast, rijdt in vijvers, connecteert zich niet. Elke reparatie wordt wel in garantie gedaan maar dan ben je hem telkens 14 dagen kwijt. En oh ja : als je hierover bericht in de FB-groep, word je onmiddellijk verwijderd en geblokkeerd.

28 de septiembre de 2021
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Start-up van Smart grasrobot

Start-up van Smart grasrobot.
Beta versie gekocht, lang (1,5jaar) gewacht op levering, maar uiteindelijk toch geleverd.
Belofte was een gras robot die nog wat kinderziektes had, maar veel potentieel en vooral ... geen begeleidingsdraad nodig heeft.
Na een paar maand gebruikt te hebben, begon de ergernis meer en meer te komen; docking gebeurd niet zoals het moet, gras wordt niet overal gemaaid ... toch wel de verwachting die je van een grasrobot hebt.
Na reeds 2x terug naar fabriek geweest te zijn, was de maat vol toen het een 3e keer terug moest.
Wel fair van Toadi om het gross van de aankoop terug te storten, vandaar ook een score van 2 ipv 1.

13 de julio de 2021
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.