Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har fået et armbånd, i gave, som jeg var rigtig glad for. Låsen er desværre gået i stykker, efter kort tid, så derfor kontaktede jeg kundeservice. Jeg har skrevet flere mails over de sidste to mån... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top service. Tog kontakt til firmaet straks efter modtagelse af pakke. Fik ved en fejl tilsendt de “forkerte” øreringe og kort efter mail retur med beklagelse og indenfor 30 min var mine øreringe p... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ser fint ud. Gave ikke givet endnu til modtager endnu. Ved kassen spurgte de om man ville have gave/smykkeæske for et lille ekstra beløb. Det viste sig at man allerede fik det i æske, så fjollede eks... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtigt levering og vandfaste styles. De smukke Smykker holder i nærmest alt slid, samt vand ligesom der nævnes på hjemmesiden. Der er simpelhen ikke noget dårligt at sige om Toast of honeys smykker.... Ver más

Información sobre la empresa

1 estrella

Ha contestado el 27% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har returneret min ordre for næsten…

Jeg har returneret min ordre for næsten 1 måned siden. Har stadig ikke modtaget mine penge, trods at pakken er blevet leveret hos jer. Har heller ikke modtaget en mail?

16 de octubre de 2025
Logotipo de Toastofhoney

Respuesta de Toastofhoney

Hej Rabia,
Vi har tjekket op på denne sag for over en uge siden, og vi har refunderet dine penge. Vi har skrevet til dig på mail også.

Vi håber du vil fjerne denne anmeldelse igen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super fin halskæde med matchende…

Super fin halskæde med matchende armbånd i forskellige perler. Virker umiddelbart som god kvalitet. Købte med et godt tilbud hvor jeg fik 3. Produkt gratis. Manglende en gave til en fødselsdag, så Det var jo bare win-win

11 de septiembre de 2025

God købeoplevelse og levering

God købeoplevelse og levering.
Købte dog smykkerne som gave, og fik at vide fra fødselaren at halskæden var gået i stykker allerede første gang hun skulle have den på.

19 de septiembre de 2025

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering , allerede dagen efter bestilling var halskæden kommet, modtageren af kæden var glad , en gave til en 18 årlig , og jeg syntes at den var rigtig pæn

20 de agosto de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Købte et gave kort og måtte rykke for…

Købte et gave kort og måtte rykke for at få gavekortet. Når du skal bruge gavekortet som gave, må jeg sige at det var et meget kedeligt og hjemmestrikkede gavekort. Når man tænker på det er en online smykkebutik. Så har da ikke lyst til at købe der igen.

17 de junio de 2025

God oplevelse

Det var en rigtig god oplevelse og blev tilbudt 10% fordi det var mit første køb❤️ varen kom hurtigt og var virkelig flot og elsker det, kan klart anbefales

1 de abril de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Flotte bangles, dårlig lås

Rigtig flotte smykker og hurtig levering. Bestilte to bangles i mandags, som allerede var hjemme fredag. Låsen var dog ikke særlig god, og i løbet af lørdag aften var begge bangles faldt af, hvorhenne ved jeg ikke. Der var ikke meget hjælp at hente i kundeservice, da alle smykker jo er testet og sikret inden, men jeg blev tilbudt en rabatkode på 20%, hvis jeg nu selv skulle have lyst til at købe dem igen.

14 de marzo de 2025
Logotipo de Toastofhoney

Respuesta de Toastofhoney

Hej Freja,

Som vi skrev på mail, så er vi virkelig kede af at høre om din situation.

Som nævnt, så er alle vores armbånd er gennemtestet, både for kvalitet og sikkerhed, og vi tester i denne forbindelse også alle låse for at kunne sikre at de låser ordentligt. Vi ved der ingen problemer har været med vores låse, heller ikke vores bangles.

Det tyder derfor på at de måske ikke har været lukket ordentligt – måske der har været noget fnuller, et ærme eller andet der har sat sig i klemme – og dermed har kunne gå op igen. Hvis man ikke tjekker man lukker ordentligt, så kan man være så uheldig som du har været her. Det er selvfølgelig virkelig ærgerligt.

Vi håber du får lyst til at købe bangles igen, og at rabatkoden kunne være en hjælp <3

SMUKKE RINGE

SMUKKE RINGE!
Jeg har købt 3 ringe, og de er så fine! Jeg bruger dem hver dag!
Nem og overskuelig hjemmeside og god service!

6 de enero de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.