Tandlægerne Tørring Opiniones 569

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meget dårlig hold jer væk service og faglighed ikke god. Min Mor er endt med at betale meget mere end hvad hun burde fordi hun skulle betale for at få rette op på en fejl de lavede. Flere tandlæger ta... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min datter har fået nogle helt fantastiske behandlinger. Hun er meget nervøs og på grænsen til bange når hun er til tandlæge, men den søde, forstående og meget tålmodige tandlæge Emma og hendes assi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik opbygget en kindtand, som tidligere har været forsøgt opbygget ved Tandlægerne ved, godt smil i Horsens, med meget dårligt resultat. Nu føler jeg at håndværket er bedre udført, idet behandlingen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super tandlægeklinik! Tandlægerne og hele teamet er fantastiske - også for mig, som har tandlægeskræk! ++ man føler man sig tryg i klinikken! ☺️Top service også trods de mange påbud, som gjorde det v... Ver más

Información sobre la empresa

1. Dentista

Escrito por la empresa

Velkommen til tandlægerne i Tørring - Vi er din lokale tandlæge i Tørring og omegn, hvor fokus er på kvalitet, faglighed og tid til den enkelte patient. Vi står klar til at byde nye såvel som nuværende patienter velkommen på vores nye imødekommende tandlæge klinik på Bredgade. Vi tilbyder alle former for moderne tandplejer fra undersøgelser til større behandlinger. Vi har særdeles gode erfaringer med at behandle patienter med tandlægeskræk og vi lægger stor vægt på at afsætte den fornødne tid til at kunne yde den optimale rådgivning og behandling. Hos os får du en personlig og venlig betjening i professionelle og hyggelige omgivelser. Efteruddannelse af hele teamet er hos os en selvfølge og du kan være sikker på at få tilbudt behandling baseret på den nyeste viden. Vi sætter en stor ære i at give patienten en god oplevelse og yde en høj service. Det skal være en tryg oplevelse at gå til tandlæge - også for dig der måske lider en smule af tandlægeskræk. Både når det gælder mindre behandlinger som tandrensning og tandfyldninger, og når der er tale om avancerede behandlinger som paradentose behandling. Alle patienter bliver sat ind i deres tandbehandling, før behandlingen starter, så du som patient har det fulde overblik. Hele vores team lægger stor vægt på forebyggelse og vejledning. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med, at få skræddersyet et forebyggelses program, så du kan bevare dine tænder hele livet. Vi glæder os til at se dig!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fantastisk god behandling

Fantastisk god behandling, og så er de ikke specielt dyre 👍🏻 og det er jo dejligt. Var i gode hænder hele tiden. Kan klart anbefale Tandlægerne Tørring.

2 de enero de 2024

Respuesta de Tandlægerne Tørring

Kære Iben, tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Det er vi rigtig glade for. Bedste hilsner fra hele vores team.

Dejlig rolig atmosfære

Dejlig rolig atmosfære. Grundig undersøgelse, og rigtig sød og venlig tandlæge og klinikassistent.

4 de diciembre de 2023

Respuesta de Tandlægerne Tørring

Kære Vagn, tak for din anmeldelse og de 5 stjerner det sætter vi stor pris på. Vi er glade for at høre du at har haft en god oplevelse. De bedste hilsner.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Behagelig, blid og professionel behandling hos tandlæge Malene og klinikassistent Trine. Kan klart anbefales.

Jeg følte mig i trygge hænder og kunne slappe af i tandlægestolen under min behandling. Jeg fornemmede en god stemning og godt samarbejde mellem tandlæge og klinikassistent.

12 de septiembre de 2023

Respuesta de Tandlægerne Tørring

Kære Anders, tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse. Det er vi meget glade for at høre. Hav en dejlig dag. Bedste hilsner

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det undrer mig

Det undrer mig, at det år efter år er en tandplejer der laver eftersyn og bare engang imellem en tandlæge
Steen

12 de enero de 2023

Respuesta de Tandlægerne Tørring

Kære Steen, tak for din anmeldelse. Hos os er alle patienter tilknyttet en tandlæge og en tandplejer. Vores tandlæger og tandplejere har et tæt samarbejde om vores patienter. Hvis du har problemer der er behandlingskrævende såsom caries, tabt fyldning eller rodbehandling så får man en tid ved tandlægen. Hvis det er undersøgelse eller andet forbyggende så er det ved en tandplejer man går. Vores tandplejere vurdere fra gang til gang om det er tandplejer eller tandlæge man skal tilses ved næste gang. De bedste hilsner.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg får altid en god dialog og saglig…

Jeg får altid en god dialog og saglig med tandlægen. Alle er venlige og har et godt humør. Kan af hjertet anbefale tandlægerne i Tørring

24 de enero de 2023

Respuesta de Tandlægerne Tørring

Kære Kirsten, tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det er vi glade for at høre. De bedste hilsner.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.