Tandlægen lyttede ikke til ønske om at vente med at udskifte en sølvfyldning som stadigvæk var intakt, til en plastfyldning. Pludseligt var det meget nødvendigt og kunne ikke vente til næste år. Reg... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fik opbygget en kindtand, som tidligere har været forsøgt opbygget ved Tandlægerne ved, godt smil i Horsens, med meget dårligt resultat. Nu føler jeg at håndværket er bedre udført, idet behandlingen... Ver más
Super tandlægeklinik! Tandlægerne og hele teamet er fantastiske - også for mig, som har tandlægeskræk! ++ man føler man sig tryg i klinikken! ☺️Top service også trods de mange påbud, som gjorde det v... Ver más
Jeg har fået lavet en krone og en bro på fortænderne og det har højnet min livskvalitet meget. Et rigtigt flot resultat. Tandlægen og assistenten var smilende og rolige og en rigtig god atmosfære, hv... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Velkommen til tandlægerne i Tørring - Vi er din lokale tandlæge i Tørring og omegn, hvor fokus er på kvalitet, faglighed og tid til den enkelte patient. Vi står klar til at byde nye såvel som nuværende patienter velkommen på vores nye imødekommende tandlæge klinik på Bredgade. Vi tilbyder alle former for moderne tandplejer fra undersøgelser til større behandlinger. Vi har særdeles gode erfaringer med at behandle patienter med tandlægeskræk og vi lægger stor vægt på at afsætte den fornødne tid til at kunne yde den optimale rådgivning og behandling. Hos os får du en personlig og venlig betjening i professionelle og hyggelige omgivelser. Efteruddannelse af hele teamet er hos os en selvfølge og du kan være sikker på at få tilbudt behandling baseret på den nyeste viden. Vi sætter en stor ære i at give patienten en god oplevelse og yde en høj service. Det skal være en tryg oplevelse at gå til tandlæge - også for dig der måske lider en smule af tandlægeskræk. Både når det gælder mindre behandlinger som tandrensning og tandfyldninger, og når der er tale om avancerede behandlinger som paradentose behandling. Alle patienter bliver sat ind i deres tandbehandling, før behandlingen starter, så du som patient har det fulde overblik. Hele vores team lægger stor vægt på forebyggelse og vejledning. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med, at få skræddersyet et forebyggelses program, så du kan bevare dine tænder hele livet. Vi glæder os til at se dig!
Información de contacto
Bredgade 56, 7160, Tørring, Dinamarca
- mail@toerringtand.dk
- toerringtand.dk
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Meget tilfreds god service
Meget kundevenlig tandtekniker og…
Meget kundevenlig tandtekniker og professionel behandling!
Meget tilfreds.
Ny tandlæge/tandplejer
Det er tredje gang min datter er til tandlæge i Tørring, hver gang har hun fået en ny tandlæge/tandplejer.
Det vil give mere tryghed hvis hun kan få den samme tandlæge/tandplejer

Respuesta de Tandlægerne Tørring
Typisk
Når man ringer og siger man har ondt. Så skal
det laves når man kommer. Og så skal de ikke bare konstatere at jeg havde ret i at jeg havde hul. Det koster så ca 600.-
Og så kan man få det lavet om 1.5 måned fordi de ikke har tid.
Intet under at folk kører til Tyskland og får lavet deres tænder

Respuesta de Tandlægerne Tørring
Мені дуже сподобалась
Мені дуже сподобалась. Лікар була дуже уважна до мене, і привітна.
Fik opbygget en kindtand
Nu føler jeg at håndværket er bedre udført, idet behandlingen ved godt smil kun holdt 2 måneder.
Virker som tandlægerne ikke kun forsøger at trække penge op af lommen på patienter.
Min dreng på 11 år skulle have rykket…
Min dreng på 11 år skulle have rykket en tand ud. Tandlægerne var utrolig dygtige og tålmodige. De var gode til at forklare og gøre tingene i et tilpas tempo. Min dreng giver dem 4 stjerner.
Sublim behandling af børn
Jydsk kvalitet
Led adgang til aftale. Professionel behandling. Teknologisk updateret. Rimelig pris. Smilende og imødekommende.
Synes at der ind imellem er for lang…
Synes at der ind imellem er for lang ventetid, når man har en tid.
Relevant og konstruktivt
Relevant og konstruktivt, ingen nonsens, ingen overraskelser
God service.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.