Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte en Flexreol, og den blev leveret inden for den tid de havde lovet . Meget lækker reol i fantastisk kvalitet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har netop modtaget min ordre nr.2 fra Toka Design, og endnu en gang modtager jeg et virkelig smukt produkt i form af aflang akustikhylde m 8 hylder. Supernemt at samle og nem ophængning. Absolut... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi købte to svæve hylder i egetræ. Desværre kom der efter kort tid en gennemgående revne i den ene hylde. Træ vil altid udvide sig i mindre eller større grad. Desværre lidt for meget i dette tilfæ... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de mobiliario rústico

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Toka Design i Lemvig fremstiller egetræsmøbler i høj kvalitet. Her finder du dansk design, til den kvalitetskendte forbruger. Design dit møbel her

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fantastisk Kvalitet

Bestilte en Flexreol, og den blev leveret inden for den tid de havde lovet .
Meget lækker reol i fantastisk kvalitet

16 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har endnu ikke modtaget varen

Har endnu ikke modtaget varen - meget lang leveringstid

14 de abril de 2026

Hej Charlotte

Vi kan se, at din ordre blev lagt den 27/03 og sendt fra os den 14/04. I uge 14 holdt vi lukket grundet påskeferie, og efterfølgende havde vi ekstra travlt med at få alle ordrer afsted.

Vi kan samtidig se, at din pakke nu er leveret.

Det ændrer dog ikke på, at vi burde have været tydeligere i vores kommunikation omkring den længere leveringstid i denne periode – det beklager vi.

Vi håber, du bliver glad for produktet, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget.

Jakob Tonsberg
Toka Design

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Præcise på mål men lidt skarpt lys

Vi købte hylder med LED-lys og fik lavet dem præcis på de mål, vi skulle bruge - virkelig fin service. Vær opmærksom på at lyset fra LED-striben er meget hvidt. Vi havde sat pris på noget, der var væsentlig varmere og havde formentlig fravalgt løsningen med lys, hvis vi havde vidst det på forhånd.

22 de marzo de 2026

Respuesta de Toka Design

Hej Rasmus. Tak for din anmeldelse. Vi har faktisk lige fået et varmere lys hjem som en ekstra valgmulighed, og vi skifter gerne lyset i din hylde ud på vores regning ☺️ Hvis det kunne friste, så skriv til vores kundeservice på kontakt@tokadesign.dk eller hiv fat i dem på tlf. 96708090.

Jakob Tonsberg

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg måtte ringe og rykke 2 gange inden…

Jeg måtte ringe og rykke 2 gange inden min ordre kom efter 1 måned. Der skulle have været påført hvidolie og det var der ikke.

10 de marzo de 2026

Hej Bo.

Jeg beklager meget den alt for lange leveringstid, som bestemt ikke lever op til vores standard.

Hvis du kontakter vores kundeservice på tlf 96708090 eller med billeder på kontakt@tokadesign.dk, så bytter vi dem naturligvis ud, hvis de har fået en forkert olie.

Mvh Jakob/Toka Design

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er super glad for min nye Flex…

Jeg er super glad for min nye Flex hylde fra Toka Design. Smukt træ og virkelig flot finish, har allerede bestilt svæve hylder.
Flot flot håndværk, og hurtig levering☺️
Jeg anbefaler på det varmeste Toka Design.

8 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har netop modtaget min ordre nr.2…

Supernemt at samle og nem ophængning.
Absolut intet at klage over, så 5 stjerner herfra til Toka Design

20 de enero de 2026

Alt godt

Efter at have modtaget en hylde med fejl, blev der sendt en ny

7 de mayo de 2025

Lækre produkter.

Vi har fået lavet køkkenbord, badeværelses møbler, 2 Plankeborde og en skænk.
Alt i en super høj kvalitet og med fantastisk god service selvom ønskerne har været lidt specielle.

18 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hold op en flot hylde :-)

Hold op en flot hylde :-), overstiger mine vildeste forventninger, super pris og kvalitet. Søde og hjælpsomme er de når man ringer. Ville ønske jeg kunne finde plads til flere hylder :-)

21 de enero de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.