Valorada con 1 estrellas sobre 5

Koelkast met fabricagefout waardoor deze niet sluit. Deze is geleverd aan een moeder met pasgeboren baby (2 weken). Enige mogelijkheid is dat zij deze eerst terugstuurt alvorens TOMADO een nieuwe leve... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Super slechte service. Ik heb een mini koelkast besteld via de website. Voor 21u besteld, morgen in huis. Dit staat op hun website als garantie. Woensdag heb ik de mini koelkast besteld en donderda... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Via Obelink hebben we onlangs de Tomado airfryer TAF3202B voor de camping besteld. Hij werd de dag erop zeer correct geleverd. Naast een super modern design, werkt hij geweldig: stil, snel en zowel de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er werd goed gecommuniceerd over de levering van mijn product. Er was inzichtelijk wanneer het product geleverd zou worden. Er werd netjes gebeld dat de chauffeur in 15 minuten zou arriveren. Product... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrodomésticos
  2. Tienda de suministros eléctricos
  3. Tienda de electrónica

Escrito por la empresa

Tomado is van oorsprong een oer-Nederlands bedrijf. De naam is een samenstelling van Van der Togt Massa-artikelen Dordrecht. Het merk bestaat al bijna 100 jaar en maakt sinds de oprichting de meest uiteenlopende huishoudelijke artikelen en staat bekend om zijn kwaliteit, degelijkheid en handigheid

3,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

3,2

Todas las opiniones

30 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super koop

Super snel ontvangen!
Perfecte oven,snel op temperatuur.
Gaan met gemak 2 grote pizza's in.
Gewoon een super handige oven.
TOP

13 de febrero de 2025

Broodrooster

Mooie compacte broodrooster gekocht die goed toast.
Wel zijn de gleuven een beetje klein, waardoor er geen grote boterhammen in passen.

13 de febrero de 2025

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd. Bij de bestelling op de webshop werden gelijk de bijpassende stofzakken aangeboden voor een goede prijs. De stofzuiger maakt weinig geluid en is toch goedkoop. Ik ben tevreden. De toekomst moet uitwijzen hoelang hij meegaat.

6 de febrero de 2025

Aanrader

Hele fijne airfryer. Makkelijk in gebruik, goed formaat waar veel inpast en alles komt er perfect uit. Erg blij mee.

6 de febrero de 2025

Goede airfryer

Goede airfryer. voldoet aan de beschrijving. Makkelijk te gebruiken en schoon te maken. Behoorlijk goedkoop in vergelijking met andere airfryers die ongeveer hetzelfde bieden.

25 de enero de 2025

Niet doen!!

Ik heb via Bol.com een afwasmachine gekocht van Tomado, die binnen de garantieperiode kapot ging.

Een retour kon wel, maar dan moest ik zelf die afwasmachine maar naar een DHL punt zien te slepen. Na een hoop gedoe waren ze zo “coulant” (gewoon verplicht) om het apparaat op te laten halen, maar dat kon alleen doordeweeks, zonder tijdvak. Ik gaf aan dat dat ook niet kan, omdat er niet verwacht kan worden dat ik hier een hele dag vrij voor neem.

Volgens het consumentenrecht mag een oplossing geen onredelijke belasting voor de klant vormen. Dat wil zeggen dat zelf afwasmachines verslepen die aan huis zijn geleverd, of een hele dag vrij nemen om een afgeschreven apparaat te retourneren niet als oplossing geaccepteerd hoeven worden- en dat de klant dan recht heeft op ontbinding van de koop. Beide partijen negeren dit volledig en laten je door onduidelijke hoepeltjes springen om maar geen verantwoordelijkheid te hoe en nemen.

Bol.com was het in eerste instantie overigens gewoon met me eens, maar daarna kwam ik in een web van klantenservice-studenten-met-onduidelijk-script terecht.

Ik moest maar een klacht indienen, maar die ligt nu al drie weken op reactie te wachten. Interne communicatie is niet mogelijk, dus “ja, uuuh, wij weten het ook niet”.

Al met al zou ik iedereen afraden met een van beide partijen in zee te gaan, als het om serieuze aankopen gaat.

24 de enero de 2025

Superfijne airfryer

Geweldig zo blij mee geen vervelende lucht meer in huis, wat de vorige airfryer wel had
En zo makkelijk in gebruik en het fijnste alles is zo lekker

23 de enero de 2025

Tevreden over mijn aankoop

Erg tevreden over mijn aankoop. De melkschuimer werkt goed. Soms blijft er wat melk aan de onderzijde die niet schuimt, maar als je hem voor de tweede keer aanzet schuimt hij die melk ook mee.

23 de enero de 2025

Tomado waterdispencer

Tomado waterdispencer, na een gebruik weigert het apparaat totaal, geen water, geen lampje, niets. Ook niet na het resetten.

28 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Via Kruidvat had ik een blender gekocht…

Via Kruidvat had ik een blender gekocht van her merk Tomado. Eerste keer voorzichtig gebruikt, de tweede keer kwam er rook uit. 5 keren gebeld met Kruidvat, ik moest mij wenden tot Tomado. Bij Tomado werd ik onvriendelijk behandeld en genegeerd.
Omdat ik volgens hun zeggen, over de 30 dagen heen was, terwijl ik 2 keren contact had opgenomen met Kruidvat.
Aangezien dit via Kruidvat is gekocht.
Maar helaas, via Tomado na veel discussie kreeg ik een andere apparaat opgestuurd, die niet eens in een behoorlijke verpakking was. Maar mijn geld kreeg ik niet terug!! De medewerkster van Tomado zei luid en duidelijk, dat geld gaan wij niet terug geven, want er is nog garantie op!! Ik Koop nóóit meer een apparatuur via Kruidvat en sowieso niet van Tomado!

3 de septiembre de 2024

elektrische deken werkt niet

Koop je voor je dochter en elektrische deken, werkt die na 1 keer al niet meer .
Kun je m niet terug brengen naar de winkel (gekocht via media markt) maar MOET opgestuurd. En dan kun je ook nog eens €7,50 verzend kosten betalen.
Dus: geld kwijt, geen deken én verzendkosten betaald. O ja, én koude voeten;)

13 de diciembre de 2024

Slechte koelkast

Slechte koelkast, er was helemaal geen review van Tomado TCR1855B, nu de eerste reviews vanuit mij. Ik merkte al in het begin ( 2 weken terug dat de koelkast heel koud was bij 4 graden, al mijn fruit en andere dingen waren of bedorven of bevroren... Ik zette hem vervolgens op 6 graden, nog steeds, bevroreren fruit. Nu heb ik hem op 8 graden (hoogste stand) en al mijn eten is nog steeds bevroreren. Ik wou het retourneren maar viel helaas net buiten retourtermijn (had hem toen precies 32 dagen, waarvan ik hem eigenlijk nu 18 dagen echt van gebruik heb gemaakt). Heel erg jammer. Ik heb contact gehad met klantenservice en die geeft ook een stom antwoord als "ja je eten is vast tegen de randen aan en je moet het gewoon op 4 graden zetten, ons advies". Ik heb gevraagd het aub retour te nemen, maar kon niet, dus komt morgen een monteur voor niks eigenlijk.... Gewoon fabrieksinstellingen overduidelijk... Wil wel gewoon mijn geld terug aangezien ik een product heb die niet naar behoren werkt... Erg jammer

18 de octubre de 2024

De Tomado TVC2001B stofzuiger

De Tomado TVC2001B stofzuiger zonder zak onlangs gekocht. Zeer tevreden mee voor een kleine woning meer dan voldoende! Zuigt het vuil goed op en je hebt geen losse zak nodig. Doordat hij compact is is hij ook goed op te bergen! Zeer tevreden mee!

17 de octubre de 2024
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.