Alles opnieuw super verlopen. Van bij het bekijken van de overzichtelijke website, tot de bestelling én de bijzonder vlugge verzending inclusief perfect en veilig verpakte waren. M.a.w. een dikk... Ver más
La empresa ha respondido
Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop bij ToneControl in Haarlem. Ik heb een MPK Mini 4 gekocht en vooraf even gebeld. Ik werd direct vriendelijk geholpen en kreeg meteen antwoord op al mijn vrag... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
DJ shop ► De goedkoopste online DJ winkel ► DJ gear zoals DJ mixers & controllers ► Ook voor studio & stage ► Pioneer DJ (zoals de nieuwe Pioneer XDJ-RX2), maar ook merken als Ableton, Native Instruments, Allen&Heath, Technics & Numark ► Altijd de laagste prijs.
Tempeliersstraat 71, 2012 EC, Haarlem, Holanda
- 023-5749408
- helpdesk@tonecontrol.nl
- tonecontrol.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Alles opnieuw super verlopen
M.a.w. een dikke dank 🙏 voor alles.
Graag tot bij een volgende bestelling. 🚚
Johan
Tone Control levert wat het belooft en…
Tone Control levert wat het belooft en ook de naservice is geweldig. Deze uitspraak is op basis van meerdere aankopen over een aantal jaar. Ik ben altijd op mijn wenken bediend en ben zeer tevreden over mijn aankopen en de service: snel, efficiënt en van hoge kwaliteit!
Overzichtelijke website met duidelijk…
Overzichtelijke website met duidelijk te vinden informatie wat ToneControl voor je kan betekenen als klant. Snelle en nette levering van de luidsprekers. Aangesloten met de juiste kabels een tijd lekker laten spelen. Fijn geluidsbeeld met veel details. Speelt gemakkelijk zonder enige druk in hoge- en lagetonen. Afzonderlijke instrumenten goed te volgen dus veel rust/ruimte in het gehele beeld. Ook als de luidsprekers zacht staan te spelen! Ben er blij mee.

Fantastische service
vragen.
Omdat ik een beetje haast had, heb ik het product online besteld. Tot mijn verrassing mocht ik het al een paar uur later dezelfde dag ophalen. Ik kreeg zelfs nog korting erbij!
De service was echt top. Ik kom zelf uit Eindhoven, maar voor een volgende aankoop zou ik zonder twijfel weer helemaal naar Haarlem rijden. Echt een aanrader!

Respuesta de ToneControl.nl
Mooie prijs, vriendelijk online geholpen
Erg fijn geholpen, goede nette prijs. Stellen van vragen per mail worden goed beantwoord. Zou er zo weer bestellen

Beste prijs
Snelle verzending, onherkenbaar verpakt en goedkoopste prijs in Europa.

Snelle en nette service
Snelle en nette service, goed verpakte verzending, heldere info op de site en prima prijs

Respuesta de ToneControl.nl
Ik ben prima geholpen voor een…
Ik ben prima geholpen voor een bestelling van een koptelefoon. 🤘 Een zeer goede kwaliteit en een geweldige klantenservice.

goede snelle service
Aardig personeel & goeie prijs!
Ik heb er een hele chille koptelefoon gekocht. Goedkoopste, ook van alles online en ik kon het direct afhalen in Haarlem.
Het enige wat mij niet echt duidelijk was, was dat je voordat je het kon ophalen in Haarlem moest wachten op een mailtje. Maar toen ik aankwam was het op voorraad, dus was dat geen probleem.

Respuesta de ToneControl.nl
Uitstekende service en prettig contact
Ik ben erg tevreden over mijn aankoop. Er werd snel gereageerd op mijn e-mails en vragen waardoor het contact prettig verliep. Er werd goed meegedacht. Ook was er ruimte om te onderhandelen waardoor we samen tot een eerlijke prijs zijn gekomen. Al met al een zeer positieve ervaring en zeker een bedrijf dat ik kan aanbevelen.

Briljant bedrijf met topservice
Briljant bedrijf met topservice. Waren alle onlinestores maar zo. Had een mixer die kapot ging en net binnen de garantie viel (na 1,9 jaar had ik schade aan moederboard). Duurde wel even maar ik kreeg een compleet nieuwe mixer !! Bedankt tonecontrol! Ik koop hier al jaren met heel veel plezier - TOPPERS

Respuesta de ToneControl.nl
Word netjes op de hoogte gehouden over…
Word netjes op de hoogte gehouden over je bestelling/verzending. voor 17:00 besteld morgen al in huis.

Respuesta de ToneControl.nl
Er was een probleempje met PayPal en…
Er was een probleempje met PayPal en dit werd vlot opgelost door de klantendienst

Echt een topbedrijf
Echt een topbedrijf. Alles in huis en ze waren zelfs bereid even na sluitingstijd te wachten als ik het net niet zou redden door eventuele file. Super aardige en behulpzame mensen. Ik heb bij hun een Xone K3 controller gekocht en de dag erna 2 XLR splitter kabels gekocht.

Prima tijdige levering
Prima tijdige levering, zoals op de website staat, voor 17:00 besteld morgen in huis, en dat was ook het geval. Top service!

Grote keuze aan koptelefoons
Grote keuze aan koptelefoons in alle prijsklasse en verschillende types, ook met of zonder draad. Zeer goede service en snelle levering mogelijk.
Voor de echte muziekliefhebbers en studio's, een zaak waar je een grote keuze hebt aan materialen voor muziek en licht. TOP

Respuesta de ToneControl.nl
Very helpful and very knowledgable…
Very helpful and very knowledgable staff. Really good showroom set up to try products out. I purchased a controller, speakers, headphone. Very pleased with the choice I made to visit this shop and to purchase from them.