Alles opnieuw super verlopen. Van bij het bekijken van de overzichtelijke website, tot de bestelling én de bijzonder vlugge verzending inclusief perfect en veilig verpakte waren. M.a.w. een dikk... Ver más
Overzichtelijke website met duidelijk te vinden informatie wat ToneControl voor je kan betekenen als klant. Snelle en nette levering van de luidsprekers. Aangesloten met de juiste kabels een tijd lekk... Ver más
La empresa ha respondido
Tone Control levert wat het belooft en ook de naservice is geweldig. Deze uitspraak is op basis van meerdere aankopen over een aantal jaar. Ik ben altijd op mijn wenken bediend en ben zeer tevreden ov... Ver más
Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop bij ToneControl in Haarlem. Ik heb een MPK Mini 4 gekocht en vooraf even gebeld. Ik werd direct vriendelijk geholpen en kreeg meteen antwoord op al mijn vrag... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
DJ shop ► De goedkoopste online DJ winkel ► DJ gear zoals DJ mixers & controllers ► Ook voor studio & stage ► Pioneer DJ (zoals de nieuwe Pioneer XDJ-RX2), maar ook merken als Ableton, Native Instruments, Allen&Heath, Technics & Numark ► Altijd de laagste prijs.
Tempeliersstraat 71, 2012 EC, Haarlem, Holanda
- 023-5749408
- helpdesk@tonecontrol.nl
- tonecontrol.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Prima communicatie
Prima communicatie, goede service, staat open voor het maken van een combinatieaanbieding en levering op tijd en inhoud (verpakking etc) goed verzorgt!

Fast and Easy! Great service
Everything was very fast, well delivered and very easy to manage! Great service

Wordt ik blij van.
Werd keurig op de hoogte gehouden van de levering. Mengpaneel snel en fantastisch verpakt geleverd. Voor herhaling vatbaar. Ik heb mijn nieuwe muziekzaak gevonden.

Prima koptelefoon gekocht.
Bestellingsproces werd goed gecommuniceerd en een snelle bezorging. Mijn zoon is heel blij met zijn koptelefoon.

Respuesta de ToneControl.nl
Beste zaak vriendelijk en snel ook als je vragen hebt zo gepiept
Dikke 10 vriendelijk altijd goed geholpen
Super service 💯👍🏻
Tone control SSL 2+ MKII
Tone control, communiceert goed. Levert op tijd. Ik ben tevreden over het product.
Prima website en shop
Alle bestellingen zijn op tijd geleverd. Netjes verpakt en ook de info over de bestellingen goed door tone control op de hoogte gehouden via mail.
Neumann NDH20 koptelefoon
Tonecontrol heeft mijn volledige vertrouwen gewonnen.
Gisteren besteld, vandaag al in huis — sneller kan bijna niet. Maar wat voor mij écht het verschil maakte, was de persoonlijke aandacht. Alle vragen die ik had over de Neumann NDH 20 koptelefoon werden met kennis, rust en oprechte betrokkenheid beantwoord. Geen verkooppraat, maar vakmanschap.
Daarnaast was de prijs merkbaar scherper dan bij andere winkels. Dat voelt niet alleen prettig, het laat ook zien dat ze begrijpen wat muzikanten nodig hebben: kwaliteit zonder onnodige opsmuk.
De Neumann zelf is precies wat ik ervan verwachtte — professioneel, solide en muzikaal. Een instrument op zich.
Voor mij is duidelijk: mijn volgende aankoop doe ik opnieuw bij Tonecontrol.
Aanrader voor iedereen die serieus met muziek bezig is en waarde hecht aan service én expertise.
Leo
Zeer correcte levering
Zeer correcte levering, perfecte verpakking en snelle verzending!!
Prima Shop!
Prima Shop!, alleen jammer dat binnen 3 weken mijn aangekocht product 50,- euro (07-02-2026) lager wordt aangeboden (veelal weet men dit eerder als shop). Was de aangeschafte stofkap gratis geweest :-)

Respuesta de ToneControl.nl
bestelling en levering was soepel…
bestelling en levering was soepel verlopen.

aanrader !!
Ik bestelde een maand geleden een synthesizer die toch wel dure aankoop was, nadat het pakket zogezegd 'geleverd' zou zijn had ik niets ontvangen omdat ik niet thuis was. het pakket was ook niet verstuurd naar een afhaalpunt.
Ik nam onmiddelijk contact op met tonecontrol dat ik mijn pakket niet ontvangen had.
Hierbij hebben ze enorm goed geholpen waarvoor ik enorm dankbaar ben, nu het waarschijnlijk de fout van PostNL is zorgde tonecontrol voor een nieuw toestel. ondanks ze hier zelf niets konden aan doen.
jammer van de situatie maar door tonecontrol is deze situatie voor mij enorm goed opgelost.
zeker een aanrader !

Respuesta de ToneControl.nl
Zeer efficiënte service op gebied van…
Zeer efficiënte service op gebied van communicatie en levering. Ik kan ToneControl echt aanraden.

Retour zonder problemen
Ik heb een audio device besteld die ik achteraf niet nodig bleek te hebben, dus geretourneerd. Toch een goede recensie, want zowel de levering als het retourneren verliep zonder problemen. De winkel was telefonisch ook goed bereikbaar. Vier sterren, want de retour verzendkosten waren voor mijn rekening - maar dat vind ik in dit geval wel redelijk. Al met al een goede indruk van deze winkel.

-Nemen de tijd voor je
-Nemen de tijd voor je
-Deskundig advies
-Goede prijzen
Ik ben een zeer tevreden klant!