Vores 2 ugers ophold på La Perla i Icmeler var en fuldendt herlig oplevelse. Hotellets beliggenhed i den mindre by Icmeler 8 km syd for Marmaris var meget fin. På den ene side små gader og e... Ver más
La empresa ha respondido
⭐⭐⭐⭐⭐ En af de bedste ferieoplevelser – allerede inden rejsen er begyndt! Jeg kan kun give Too Great To Cancel mine allerbedste anbefalinger. Fra start til slut har hele oplevelsen været... Ver más
La empresa ha respondido
Vi købte en fantastisk rejse til Amalfikysten i Italien. En længe ønsket rejse og Lars/ejer fra TGTC var utrolig hjælpsom og serviceminded gennem hele reservations og bestillings processen. Billet... Ver más
Too Great To Cancel sælger afbudsrejser. Det er aflyste pakkerejser, som er blevet dækket af en afbestillingsforsikring, og som simpelthen er for gode til at lade gå til spilde.
Marskensgade 6, 2100, København Ø , Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Kan kun anbefale dem. De var venlige og imødekommende. Fik rejsedokumenterne hurtigt.

Respuesta de Too Great To Cancel
Dejligt hotel, god beliggenhed, superb mad, og flot betjening.
Det eneste minus, som I ikke er herre for, var kulde og regn i en uge.
Øv.

Respuesta de Too Great To Cancel
Fra bestilling af rejse til vi var på ferien og hjemrejsen fungerede alt perfekt.
Vi kommer helt sikkert til at købe flere rejser på denne måde

Respuesta de Too Great To Cancel
mange gode tilbud. nemt at bestille, og hurtigt svar fra rejsearrangør bag ved rejsen.

Respuesta de Too Great To Cancel
Jeg var meget tilfreds med booking processen og Lars og Mia var klar til at svare på mine spørgsmål og klarede alle formaliteterne med rejseselskabet. God oplevelse med To Great to Cancel som vi gerne vil anbefale til andre som ønsker at spare penge på deres rejsebuget med en kvalitets rejse

Respuesta de Too Great To Cancel
Rigtig god oplevelse. Var nemt at booke en rejse til en skarp pris, og informationen var klar og pålidelig. Kundeservicen var hurtig og hjælpsom, hvilket gav ekstra tryghed. Rejsen levede helt op til forventningerne, og alt fungerede som det skulle. Kan klart anbefales!

Respuesta de Too Great To Cancel
Det tog noget lang tid, før vi fik bekræftelsen på rejsen, men derudover har det hele fungeret fint.

Respuesta de Too Great To Cancel
Hotellet indfriede fuldt ud vores forventninger og vores suite lå perfekt . Nem adgang til alt. Selv om det er et hotel til mindre børn kunne vi nemt som pensionister finde et roligt hjørne og nyde vores ferie . 👍👍👍👍👍😍

Respuesta de Too Great To Cancel
Alting fungerede i forbindelse med rejsen og dokumenterne m.m,
Hurtig/behagelig betjening🙂

Respuesta de Too Great To Cancel
Det var let og smidigt, at købe rejsen og den var også god.

God og effektiv betjening
Helt klar noget vi vil gentage hvis muligheden opstår

Respuesta de Too Great To Cancel
Alt fungerede super fra vi købte rejen til Hurgarda her i marts. Syntes måske ikke der var meget at spare normalpris ca 12.000 vi købte for 9.800
De sælges på nette for under 9000,kr
Men vi glæder os trods uroligheder i Mellemøsten 😀

Respuesta de Too Great To Cancel
Más información sobre otros tipos de reseñas.