Vores 2 ugers ophold på La Perla i Icmeler var en fuldendt herlig oplevelse. Hotellets beliggenhed i den mindre by Icmeler 8 km syd for Marmaris var meget fin. På den ene side små gader og e... Ver más
La empresa ha respondido
Rigtig god oplevelse. Var nemt at booke en rejse til en skarp pris, og informationen var klar og pålidelig. Kundeservicen var hurtig og hjælpsom, hvilket gav ekstra tryghed. Rejsen levede helt op til... Ver más
La empresa ha respondido
⭐⭐⭐⭐⭐ En af de bedste ferieoplevelser – allerede inden rejsen er begyndt! Jeg kan kun give Too Great To Cancel mine allerbedste anbefalinger. Fra start til slut har hele oplevelsen været... Ver más
La empresa ha respondido
Vi købte en fantastisk rejse til Amalfikysten i Italien. En længe ønsket rejse og Lars/ejer fra TGTC var utrolig hjælpsom og serviceminded gennem hele reservations og bestillings processen. Billet... Ver más
Too Great To Cancel sælger afbudsrejser. Det er aflyste pakkerejser, som er blevet dækket af en afbestillingsforsikring, og som simpelthen er for gode til at lade gå til spilde.
Marskensgade 6, 2100, København Ø , Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Selve købet fungerer og samarbejdet med dem der udbyder rejsen fungerer, sidst jeg købte en rejse gennem ToogreattoCancel.
Det vil det givet også gøre denne gang.
Første tur var super, men det er jo egent købet af turen der her bør svares på.
Og det synes at fungere og vi får en billigere rejse.

Respuesta de Too Great To Cancel
Hurtig hjælp til alt, søde og meget flinke menneskers som svarede på alt
Følte mig tryk og tilpas ved handlen bestemt ikke sidste gang vi kigger på rejser fra Too Great To Cancel

Respuesta de Too Great To Cancel
Vi købte en dejlig rejse til Thailand i 2 uger, 2 forskellige steder til en rigtig god pris. Alt klappede og vi havde en rigtig god ferie.

Respuesta de Too Great To Cancel
Kun positivt at sige om ideen og processen , hurtig respons efter køb, fedt at komme på ferie til halv pris🥰

Respuesta de Too Great To Cancel
Vi har været afsted på en dejlig ferie i Thailand, alt spillede og vi var meget tilfredse.

Respuesta de Too Great To Cancel
Føler at de gør en indsats for at gøre det til en god oplevelse. Jeg havde glemt at skrive hvilken lufthavn, vi ønskede at rejse fra, så det ringede de da bare og spurgte om. Da vi har rejst med dem før, er det som om, at vi kender hinanden og de er altid meget behagelige at tale med.

Respuesta de Too Great To Cancel
Jeg fik den bedste service på denne site og følte mig meget tryg, det var min første gang at jeg skulle bestille en rejse. Jeg har altid haft min partner på den opgave, nu føler jeg mig tryg efter denne oplevelse

Respuesta de Too Great To Cancel
Alt fungerede perfekt og det var en skøn ferie. Hurtige svar på de spørgsmål jeg havde.

Respuesta de Too Great To Cancel
Vi har været på den mest fantastiske juleflodkrydstogt - alt har været perfekt og skønt fra bestilling til hjemkomst 😃

Respuesta de Too Great To Cancel
Más información sobre otros tipos de reseñas.