Na het ontvangen van mijn Losi LMT Mini bleek de batterij dead on arrival (1,25V terwijl 6V de ondergrens is). Ik had om 11:40 een mail gestuurd met daarin een foto van de waarde van de multimeter.... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Helaas een verkeerde laadkabel mee gekregen bij mijn bestelling, maar toen ik daarvoor belde hebben ze binnen het uur nog een ander opgestuurd.. foutjes kunnen gebeuren maar ze lossen het keurig en sn... Ver más
Nou als beginnende persoon Ben ik echt geschokt hoe ik ben geholpen bij toprc totaal niet vriendelijk en mocht alles zelf uit zoeken voor advies en nieuwkomer in de hobby raad ik hun zeker niet aan.... Ver más
Betreft Team Corally synchro4. Super tevreden over medewerkers en bedrijf als geheel. Had zelf al vooronderzoek gedaan om een team corally synchro 4 te gaan kopen. Tijdens fysieke aanko... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
TopRC is de grootste Modelsport winkel van Nederland & Belgie. Met bijna 1000m2 beleveren wij een grote groep liefhebbers van radiografisch bestuurbare auto's, drones, vliegtuigen, boten, en helicopters. Door het op voorraad hebben van vele artikelen zijn de levertijden van onze producten zeer kort, en kunnen wij snelle service bieden. Ook voor deskundige informatie, of reparatie kun je altijd bij ons terecht. Na het veelvoudig testen van onze producten, kunnen wij je garanderen dat TopRC een schitterend assortiment heeft van zowel bekende, als minder bekende merken, met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Onze medewerkers zijn zeer klantvriendelijk, en staan altijd voor je klaar. Kom dus gerust een langs bij TopRC.
Información de contacto
Losplaats 4, 5404NJ, Uden
- 0413-746012
- info@toprc.nl
- toprc.nl
Ha contestado el 48% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
FlopRC
Heb hier een rc auto aangeschaftd. Deze had mankementen, wat geen probleem is dit viel binnen de garantie. Hier ging het mis
Kreeg na het opsturen van mij oude motor, wat me 7 euro koste, een "nieuwe" motor in een boterhamzakje vol vet terug, deze ging binnen 15 minuten rijden nogmaals kapot, deze was dus echt niet nieuw. Hierop moest ik toch echt al bijna 2 weken wachten.
Opnieuw contact opgenomen, wordt er gewoon niet op mails gereageerd, moet elke keer bellen voordat er gereageerd wordt. Uiteindelijk willen ze dat ik de auto opstuur, geen probleem, kost wel weer 10 euro. Die auto heeft daar wel een paar weken gestaan, 8x gebeld , jaja "we zijn er mee bezig", of de klassieke "mail even"...
Vanaf 29 april bezig, nu 6 juni eindelijk de auto terug. Blijkt, er is absoluut niets gedaan aan de auto, ze hebben alleen de kap erafgehaald, ze zouden ernaar kijken, maar dat is natuurlijk niet gebeurt. er is een nieuwe motor in verpakking in de doos gestopt en dat moest een maand duren.
Wat een top bedrijf! de concurrent levert zonder porblemen een nieuwe motor, binnen een dag opgelost. Hier moet dit zelfde probleem nu meer dan een maand duren. !!nooit hier bestellen, er is absoluut geen klantenservice!!

Respuesta de TopRC.nl
Altijd parate kennis en goede…
Altijd parate kennis en goede ondersteuning. Helaas door het grote succes soms wat langer wachten. Maar er is een koffiezetapparaat. Toppie dus.
Ik had alles gevonden wat ik heb nodig☺️
Top service en top geholpen
Top service en top geholpen. Vriendelijke mensen die ook alle tijd voor je nemen voor wat je wilt hebben
Top gasten daar!
Dikke aanraden om eens langs te gaan
Ons lokale bedrijfje heeft een aantal modellen op voorraad maar bij binnenkomst bij jullie ging er een hele nieuwe wereld open. Op ons gemak de ogen uit kunnen kijken en mooie modellen mee naar huis genomen. Alle tijd, super vriendelijk en erg deskundig geholpen!
Fijne winkel, vriendelijk personeel
Onlangs een electrische step voor mijn zoon aangeschaft. Bij het afhalen in de winkel vertelde de verkoper mijn dat ik een grotere step moest voor mijn zoon. Ik had namelijk een verkeerde maat besteld. Ik kon hem zonder problemen omruilen en op de andere step zat ook nog een zeer leuke korting. De verkoper was zeer vriendelijk en ik ben goed geholpen. Niet geheel onbelangrijk; Mijn zoon is superblij met zijn elektrische step!
professionals
professionals. mooie toko.hebben echt alles.prettig geholpen en duidelijke uitleg.toppie!!
Topservice en echte vakkennis
Topservice en echte vakkennis – 5 sterren!
Vanaf het eerste contact voelde alles professioneel en klantgericht. Ik had via de mail contact met Ricky over het inruilen van mijn oude drone en de aankoop van een nieuwe. Alles werd helder en prettig gecommuniceerd.
In de winkel werd ruim de tijd voor me genomen, geen gehaast, gewoon persoonlijke aandacht en goed advies. Je merkt meteen dat ze bij TopRC weten waar ze over praten – echte liefhebbers met kennis van zaken.
Ook na de aankoop was de service uitstekend: DJI Care Refresh werd razendsnel geregeld, zonder gedoe, gewoon netjes de code per mail ontvangen.
TopRC is wat mij betreft dé winkel voor alles op het gebied van RC – drones, auto's, boten, vliegtuigen, noem maar op. Groot assortiment, goede prijzen en vooral: uitstekende service. Ik kom zeker terug!
Ik werd erg goed geholpen met…
Ik werd erg goed geholpen met duidelijke info. Een mooie aankoop gedaan en bij thuiskomst bleek er toch iets niet in orde te zijn, na een belletje met de winkel was ik snel gerustgesteld en kon de dag erna terecht.
Alles werd er snel opgelost naar tevredenheid.
Top rc heeft top personeel 👌
snel en netjes geholpen
TOP rc.
Prima medewerkers.nemen de tijd voor je.helpen je met problemen en lossen dat ter plaatse op.
Zeer te vrede.
Waardeloos bedrijf!
Bestelling van dik €314,- zou bezorgd zijn.
Moest voor getekend worden.
Ik was er niet maar was op een of andere manier wel voor getekend en nu zegt toprc gewoon van ja jammer joh, wij kunnen niks voor je doen. Meerdere mails gestuurd, maar kreeg op een gegeven moment niet eens meer antwoord van ze. Dan maar bellen.
Krijg je te horen; kan nu niks voor je doen maar je krijgt morgen antwoord. Weer niks! Dus weer bellen!
Weg €314 😡
Goede winkelervaring met ruimte voor verbetering
De winkel is ruim opgezet en biedt een breed en gevarieerd assortiment. De medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en beschikken over voldoende kennis, iets wat ik erg waardeer. Ze nemen de tijd voor je en geven waar nodig goed advies.
Een minpunt is echter de wachttijd bij de kassa. Dit komt doordat de kassa ook dienstdoet als informatiebalie en servicedesk, waardoor het afrekenproces vertraagd wordt. Vooral in drukke periodes leidt dit tot lange rijen en onnodig oponthoud voor klanten die alleen willen afrekenen.
De medewerkers op de winkelvloer zijn voornamelijk bezig met het verwerken van webshopbestellingen. Hierdoor is het soms lastig om snel iemand te vinden voor hulp of vragen over producten in de winkel. Je moet daarvoor in de rij gaan staan bij de kassa waar je behoorlijk lang moet wachten voor een 'simpele' vraag.
Mijn suggestie zou zijn om de kassa uitsluitend te gebruiken voor het afrekenen en een aparte balie in te richten voor klantvragen en overige service.
Met een paar praktische aanpassingen zou mijn persoonlijke winkelervaring aanzienlijk worden verbeterd.
Fijne ervaring en erg blij mee!
Vandaag een Traxxas Spartan en Traxxas dual pack (2x 3s Lipo & Traxxas lader) aangeschaft bij TopRC. Super vriendelijk geholpen. De tijd werd genomen om uitleg over gebruik, onderhoud en functies te geven. Fijne ervaring en erg blij mee!!
(Wat gaat die hard!)
Más información sobre otros tipos de reseñas.