Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het bedrijf ILSE BLOEMSTYLING uit Heemskerk was mij al bekend van de rouwstukken tijdens de uitvaart van mijn vader. Het persoonlijk contact met de uitleg waarom dit stuk juist in deze samenstelling... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vicky Do Nascimento massa danki, voor de beautifull arrangement and assistente in these dificult days. Ik heb je telefonisch gesproken en je hebt alles geregeld. You are the best in these difficult ti... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze wens werd ergens anders, vanwege bezorgafstand, afgewezen. Toprouwstuk.nl heeft van de foto die we toegezonden hebben, een prachtig rouwstuk op maat gemaakt. Er werd op mail contact gelijk gerea... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekende service. Prachtig rouwstuk. Van te voren kort gebeld om te vragen of zij de gewenste datum op onze uitvaartlocatie konden leveren. Zeker, ze maken het stuk geheel zelf, en bezorgen... Ver más

Información sobre la empresa

1. Floristería
  2. Envío de flores

Escrito por la empresa

Afscheid nemen is zwaar, dat beseffen wij maar al te goed. Wij geloven dat elke uitvaart of afscheid een bijzonder rouwstuk verdient. TOP rouwstuk heeft meer dan 25 jaar passie en liefde voor rouwboeketten, rouwstukken, rouwkransen en overig rouwwerk. Onze gediplomeerde bloemisten zijn gespecialiseerd in bijzonder rouwwerk. Er is maar één moment voor een waardig en persoonlijk afscheid. Wij helpen je graag met een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Een afscheid dat écht bij iemand past. Ervaar het verschil en proef de passie en liefde voor ons bijzonder rouwwerk. Staat jouw rouwboeket of rouwstuk er niet tussen? Vertel ons je wensen en wij maken het op maat. Wij bezorgen de rouwbloemen, rouwstukken en rouwboeketten in heel Nederland.

4,8

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg tevreden over de goede service

Een mooi bloemstuk geleverd. Vooraf was er online afstemming over de bloemen die anders zouden zijn dan in het voorbeeld (vanwege het seizoen). Er werd een foto gedeeld van het bloemstuk dat geleverd is. Erg tevreden over deze service.

19 de junio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topbedrijf, keurig verzorgd Het verschil met onze voorgaande…

Het verschil met onze voorgaande ervaringen bij anderen, was dat ik de volgende dag twee app berichten kreeg met een foto van het gemaakte rouwboeket, en een berichtje waar en wanneer ze het zouden bezorgen.
Dat hebben we heel fijn gevonden, want we zijn wel eens op een condoleance en begrafenis van een heel dierbaar iemand geweest en het rouwboeket was de avond vóór de uitvaart al aan het verpieteren en bovendien een stuk kleiner dan we hadden besteld.
Dat is heel erg want je kunt het maar 1 keer doen en dan wil je echt dat het goed is! Maar dit keer was het schitterend gemaalt en het is ook fijn, te weten op welk moment het is afgeleverd. Héél goede service dus!!

17 de abril de 2024

Echt maatwerk

Voordat we onze bestelling deden hebben we nog telefonisch contact gehad met het bedrijf. We hebben op een prettige manier onze extra wensen kenbaar kunnen maken.
Toprouwstuk heeft alles gemaakt zoals we wensten. Ook de levering was dik in orde.

4 de junio de 2024

Prachtige bloemen

Prachtige bloemen. Levering 2 dagen vooraf, maar daardoor waren ze wat meer uit op de dag van crematie, maakte het geheel nog mooier. Rekening gehouden met mijn wensen qua bloemen. Dikke 10.

4 de junio de 2024

Fantastische service

Online een rouwstuk besteld, maar eerst telefonisch contact gehad. Vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Toen het stuk klaar was, kreeg ik via de app een berichtje met een foto.
In het verleden vaker bij Ilse besteld, en de service is daar altijd geweldig!

20 de abril de 2024

Toprouwstuk=Topservice

Uitstekende service. Overzichtelijke website, en het bestelde boeket was prachtig. Verrassend was dat ik enkele foto's via Whatsapp kreeg van het samengestelde boeket. Alles was netjes op tijd bezorgd. Top !

20 de marzo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een lieve dame die alles goed geeft geregeld, uitgezocht en goed verzorgd, hulde en nogmaals dank!

Ik ben heel goed geholpen door toprouwstuk. Ze hebben uitgezocht hoe het zat met mijn bestelling en of en waar deze op de juiste plek gebracht kwam, dat hebben zij uitgezocht, en vervolgens goed verzorgd. Ook per whatsapp nog condoleance gekregen met berichtgeving ontvangen over het bloemrouwstuk en linten. Al met al, heel respectvol, plus ook meedenkend.

7 de marzo de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Top Rouwstuk

Het bloemstuk voor op de kist was net zo mooi als op de foto echt geweldig. Dus dat was gewoon heel fijn. Het enige wat ik jammer vondt was dat ik geen update / bevestiging had gekregen over de aflevering van de bloemen waardoor ik dus wel een beetje zenuwachtig was. Geheel onnodig.

22 de febrero de 2024

Fijn, respectvol en betrouwbaar

Voor het overlijden van één van onze dierbaren, hebben wij bij Toprouwstuk een prachtig rouwstuk besteld en ontvangen. De bezorging was keurig op tijd en respectvol.
Dit bedrijf doet wat het belooft! Een absolute aanrader

13 de febrero de 2024

Prachtig stuk

Prachtig stuk, mooi op tijd bezorgd, uitstekende service. Ilse is gewoon een topbloemist!

13 de febrero de 2024

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.