Totale oplichters dit, ver bij uit de buurt blijven. Doen in het weekend voorkomen alsof ze RRS zijn met een site die erop lijkt. Maar als ze klaar zijn begint het gedonder pas echt met een torenhoge... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Dit zijn idd oplichters. Defecte aardlekschakeliij op zondag. VanDorp installaties gebeld. € 39 euro voorrijdkosten en ze zouden monetuer sturen. Monteur beweerde dat het door het noodweer/onweer kw... Ver más
Pas op, dit zijn oplichters! Vermijden! Mensen die zijn opgelicht, maar nog geen aangifte hebben gedaan: reageer hier ook zodat we samen aangifte kunnen doen. Dit geldt voor Elektricien Swift,... Ver más
Zelfs 1 ster is teveel. Ouders zaten met lekkage. Zitten surfen dmv loodgieters Leuven in te typen ... Kwamen bij ttn uit , gebeld( n.b. naar een Belgisch nummer waar niemand opnam& werden terug... Ver más
No consta que solicite reseñas
Pure oplichting
Alleen voorrijkosten gecommuniceerd en dan zou er terplekke aangegeven worden wat een reparatie ging kosten. Niks direct dringends maar de kleine(!) stoppenkast moest vervangen (ouwetje). Dit geintje zou dan 2600!!!!! euro incl btw gaan kosten. (Alleen al 1400 voor het apparaat zelf , dat 300 euro max kost) Veeel teveel concludeerden wij na overleg met een andere professional. Nou in dat geval moesten we toch ineens 800 zoveel afrekenen voor een half uur binnen zijn. Startkosten, avondtoeslag, elektrische meting en nog wat. Hoe dan???? Bij mijn vragen hierover werd gemeld dat ze na betaling jawel “bereid” waren dit bedrag af te trekken van de totale offerte als we toch akkoord gingen…. Maar de offerte was toch al all in!?? Dit riekt naar criminaliteit. Misschien kan Radar en wat leuks mee na alle reviews! Helaas 800 euro lichter, maar ik laat me niet pushen tot nog meer achterlijke uitgaven bij deze oplichters! Wees gewaarschuwd!!!
OPLICHTING/GEEN VERANTWOORDELIJKHEID
OPLICHTING/GEEN VERANTWOORDELIJKHEID
Zondagmorgen een probleem, via een website niet onder de naam Totaaltechniek !! monteur ingeschakeld. Prijzen werden doorgegeven, althans NIET alle prijzen blijkt wel.
2 leuke aardige monteurs ze zouden o.a. de aardlekschakelaar vervangen hebben, en nog een onderdeel, echter omdat wij inderdaad € 2122,24 !!! moesten aftikken voor nog geen half uur werk, hadden wij geen fijn gevoel.
Wij hebben in de weken daarna een erkend elektricien uit de omgeving ingeschakeld, wat blijkt geen aardlekschakelaar teruggeplaatst maar een hoofdshakelaar, m.a.w. gevaarlijke situatie.
Heb ze een mail gestuurd met daarin de vraag om het op te lossen of de helft van het bedrag terug zodat we een ander kunnen laten komen, ze wijzen ALLE verantwoordelijkheid af en geven zelfs aan dat ,mijn interpretatie onjuist en beschuldiging ongegrond.
Wij willen u dan ook waarschuwen voor dit bedrijf omdat ze de veiligheid van de mens niet serieus nemen, nog afgezien van de idiote bedragen die ze vragen en je gelijk moet voldoen.
Mijn ervaring met Totaal Techniek…
Mijn ervaring met Totaal Techniek Nederland was ronduit schokkend. In april 2024 kwamen zij twee keer langs voor een lekkage. In totaal is er ongeveer 5 uur gewerkt, maar ik ontving een factuur van meer dan €2700. Dat komt neer op ruim €500 per uur, inclusief allerlei onverklaarde posten zoals diagnosekosten, avondtoeslagen, en sloopwerk — allemaal zonder vooraf enige prijsopgave of toelichting.
Wat nog verontrustender was: de monteur weigerde te vertrekken totdat ik het volledige bedrag had betaald. Dit voelde zeer intimiderend, zeker omdat ik op dat moment alleen thuis was.
Na advies van mijn verzekering en meerdere andere installateurs bleek dat een redelijke prijs rond de €719 inclusief btw zou liggen. Het verschil heb ik teruggevraagd, maar daar is nooit op gereageerd.
Later ontdekte ik dat het bedrijf in 2022 failliet is verklaard en dat het faillissement in januari 2025 is beëindigd wegens gebrek aan baten.
Pas dus goed op voordat u met dit bedrijf in zee gaat.
THESE GUYS WILL RIP YOU OFF.
I heard a buzzing noise coming from my meter cupboard and called Electrician Van Dijk to address the problem. I was quoted €39 for an electrician to come to my house the following morning between 9am and 12pm.
The following morning two electricians arrived at 11:30am.
The invoice I initially received from the two engineers (within 30 minutes of their arrival before 11:50am) totalled €765.60.
Quite a difference from the €39 I was expecting, with some wild additional charges for the services rendered. This invoice included:
The call-out charge of €39 (as expected).
A starting rate of €196.90, which was not previously mentioned. However, I saw that these costs also included 30 minutes of work and a diagnosis.
On top of these costs, there was an item for Measurement + component (in this case replacing a wire in one of the existing fuses) for €159.50
Adjustment of meter box for €165
Travel time for €39
Additional work of 10 minutes for €39.
Given the time it took and the fact that this was all done within 30 minutes, the last two items were removed, but the two electricians demanded that I pay for the remaining line-items.
I made an objection regarding the costs for the adjustment of the meter box (as there was no adjustment) and the Measurement + component, as that involved a test of the fuses, which is actually part of the diagnosis. The company's response was immediately defensive and they demanded that all proper procedure had been followed.
In short, the charges incurred were completely disproportionate to the service I received. There was no prior warning of the additional cost or cost structure, the attempt to charge for additional time when that time had not been spent indicates that these guys are completely dishonest and will try to scam you.
Do not use these people.
Waarschuwing, geef ze geen opdracht.
Waarschuwing: Onbetrouwbare praktijken van Totaal Techniek Nederland
Uit ervaring blijkt dat Totaal Techniek Nederland na afronding van werkzaamheden excessieve facturen stuurt, met kostenposten die niet overeenkomen met de geleverde diensten. Daarnaast is het bedrijf na ontvangst van betaling niet meer bereikbaar voor opheldering of garantie. Gezien dit onprofessionele gedrag adviseer ik u dringend om geen zaken met dit bedrijf te doen.
Wat is er gedaan?
De gecombineerde unit (aardlekschakelaar met groepzekering) is vervangen door een aparte aardlekschakelaar en groepzekering. Op de meegestuurde foto’s is duidelijk te zien wat er is aangepast.
Facturatie & uitgevoerde werkzaamheden:
1 Starttarief (eerste 30 minuten) + Diagnose: € 196,90
◦ De diagnose was duidelijk: de aardlekschakelaar werkte niet meer. Dit was direct zichtbaar.
2 Meterkastaanpassingen: € 165,–
◦ De oude gecombineerde unit is verwijderd en vervangen door een aparte aardlekschakelaar en groepzekering. Deze zijn met twee korte kabels verbonden (aangegeven met een stippellijn op de foto).
◦ Het materiaal (korte kabels) is minimaal, en de werkzaamheden hadden naar verwachting maximaal een half uur moeten duren.
3 Aardlekschakelaar: € 214,50
◦ Marktprijs voor een ABB 40A aardlekschakelaar: € 29,74 (via Nederlandse leveranciers).
4 Installatieautomaat: € 170,50
◦ Marktprijs voor een 2-polige 16A groepzekering: € 79,– (via Nederlandse leveranciers).
5 Meetcontrole draad + component: € 159,50
◦ Dit lijkt slechts een simpele controle ("werkt alles weer?") te omvatten.
6 Meerwerktijd (40 minuten): € 156,40
◦ Er is geen duidelijk meerwerk zichtbaar.
Oplichters, niet aan beginnen.
Oplichters, niet aan beginnen. Na van Dijk electro te hebben gebeld kwam een onderaannemer Totaal Techniek. Zij vertelde mij dat het ongeveer € 1.000, 00 zou gaan kosten. Uiteindelijk € 2500,00 moeten betalen. Het zou volgens de monteur Daan 100% door de inboedelverzekering vergoed gaan worden. Je raad het al er wordt helemaal niets vergoed!!!!!!
We zijn (ook) opgelicht door dit ...
We zijn (ook) opgelicht door dit bedrijf. RHS gebeld, Totaal Techniek Ned. gekomen en uiteindelijk aan Holden Installatie B.V. moeten betalen.
We hadden lekkage bij de pijp van de wasmachine op de zolder. Monteur kon nog dezelfde dag (!) komen. Rekende € 196 voorrijkosten, € 49.10 voor een meter draad door de buis en € 140 (ongeveer) arbeidskosten per half uur(!). Na 25 minuten was de rekening € 783.95. Geweigerd te betalen, bedrijf gebeld; er werd gedreigd met Incasso en Politie (Prima toch?). "Mevrouw, je krijgt zo extra kosten, want de monteur gaat niet weg zonder betaling ". Uiteindelijk € 500 betaald. Later kregen we op de mail een bedrag van € 476.86??? Waar was de eerdere rekening? Met andere woorden: OPLICHTING. NIET MEE IN ZEE GAAN
Oplichters...Het bedrijf RHS heeft…
Oplichters...Het bedrijf RHS heeft Totaal Techniek Nederland gestuurd. Wij hebben beide bedrijven gedagvaard en aangifte gedaan, want ze hebben voor een bezoekje van nog geen 20 minuten, het bijvullen van water en metingen doen van ??? een rekening gestuurd van €1300,-. Het is echt te gek voor woorden dat er dit soort mensen rondlopen en zo hun geld verdienen.
Oplichters zijn het
Oplichters zijn het. Ze rekenen voor een aardlek plus hoofdschakelaar voor in de meterkast plaatsen1500 euro's.
Kosten van een aardlek schakelaar plus hoofdschakelaar zijn bij hun een slordige 572 euro. Bij bol.com excact de zelfde schakelaars inclusief.btw en verzending 98.40 euro. Kom ik helaas achteraf achter.
Dus mensen let op nooit met dit bedrijf in zee gaan.
Oplichters
Oplichters. Wouden 3500 euro voor een meterkast vervanging. Voor een half niets doen rekende ze 250 euro
wat kan ik eraan toevoegen, oplichters
wat kan ik eraan toevoegen, ook ik ben opgelicht door een riool monteur die misbruik maakt van de situatie en goed toneel kan spelen. "schrik niet van het bedrag, de gemeente betaalt..."
Oplichters zijn het
Perilex stekker en Inductiekookplaat aansluiten 1.176 euro. rekenen 40 euro per 10 minuten
100 euro voor zekeringen die wij zelf aanleverden
125 euro voor doormeten van ????
Beste mensen wij zijn er helaas ingetuind ik hoop dat jullie het niet zal gebeuren.
Wel een proces verbaal laten opmaken en een stukje in het Noord Hollands dagblad laten zetten
wat een boevendienst
wat een boevendienst. in noodsituaties met een lekkage aan de waterleiding, misbruik maken van mensen. Na de voorrijkosten van 39,- kwamen er ineens een starttarief bij van ongeveer 200,- en toen nog kosten voor inspectie van de leidingen a 200,- en een lekdetectierapport van 450,-. bij elkaar 890, - euro + 186,- BTW er bovenop en zijn we 1100,- euro verder en niets opgelost, nog steeds lekkage. nu is er iemand van de verzekering langs geweest en gaf aan dat dit max 400 / 500,- mag kosten bij elkaar. verzekering betaald nog niets terug en alsnog moeten we een bedrijf inschakelen om alles te laten repareren.
nooit met Totaaltechniek Nederland in zee gaan!
Oplichters
Nadat ik hun dienst weigerde, hebben ze mijn handtekening vervalst.
ze hebben meer dan één bedrijf en het zijn allemaal oplichters
Rhstechniek.nl
Helder instaltie BV
Oplichters
Voor het ontluchten van de CV installatie (boiler) hebben ze bij een vriendin van mij een kleine 900 Euro berekend. Ze had RHS Techniek gebeld en ze stuurden iemand van Totaal Techniek Nederland. RHS Techniek heet Breman in Belgie en het adres van Totaal Techniek Nederland, is een virtueel kantoor in Leiden onder de naam Halder Installatie B.V.. Ik heb de ombudsman, politie en loodgieteroplichting.nl al geïnformeerd. Ik raad aan iedereen hetzelfde te doen. Min vriendin is terminaal ziek en mag niet in contact komen met koud water ivm de chemo, dus dat maakt het allemaal vele malen erger.
Opgelicht door dit bedrijf
Wij hadden contact gezocht met RRS vanwege een verstopping. Het bedrijf zou op vrijdag komen. In de loop van de dag werden we 3 x gebeld dat de monteur later zou komen en uiteindelijk kwam er een telefoontje dat de monteur een ongeluk had gehad. Het bedrijf bood aan om morgen, zaterdag te komen, waarbij wij zeiden dat het nu ook weer niet zo'n grote haast had, maar nee ze zouden morgen komen. De volgende dag, zaterdag, komt er een monteur, maar deze bleek achteraf niet van RRS te zijn maar van Totaaltechniek Nederland, want dat zag ik pas later op de rekening staan. De monteur wekt je vertrouwen door van te voren de prijzen te laten zien: €39 voorrijkosten, daarna 1e half uur €190, Kruipruimteinspectie: ruim €200. De monteur heeft een paar foto's gemaakt van de kruipruimte en zei dat er niets aan de hand was. Hier voelde je aan je klompen dat deze 'inspectie' voor de vorm was, stelde werkelijk niets voor. Uiteindelijk besloten om niet door te gaan met dit bedrijf. Kosten: ruim €600, mede zo hoog vanwege het weekendtarief waar wij niets van wisten. Boos gebeld met het kantoor van het bedrijf dat we die kosten niet wilden betalen. Uiteindelijk hoefden we daarvan de helft te betalen en zijn we voor 5 min kijken voor €573.61 opgelicht. Conclusie: ga NOOIT met dit bedrijf in zee.
Wat een oplichters…
Wat een oplichters….
Sluiten zich aan bij een platvorm voor spoedproblemen en je wordt genaaid waar je bij staat… echt verschrikkelijk.
€500 verder en probleem niet opgelost… niets no cure no pay… huur deze mensen niet in, want echt oplichters.
Er wordt van tevoren gevraagd om goedkeuring en uiteindelijk is het bedrag 2,5 x zoveel… geen bon…. Niets…
Laten we allemaal aangifte doen alsjeblieft. Alleen dan kan de politie iets doen en veranderd er wat.
"Oplichting en Ontransparantie: Mijn Negatieve Ervaring met Van Dijk Electro enTotaal Techniek Nederland"
Totaal Techniek Nederland
Helaas moet ik een uiterst negatieve ervaring delen over mijn samenwerking met van Dijk Electro en Totaal Techniek Nederland. Op zaterdag 8 februari had ik een stroomstoring en was ik dringend op zoek naar een oplossing. Ik heb van Dijk Electro gebeld en kreeg een duidelijk verhaal over de voorrijkosten en de opstartkosten van de analyse. Totaal Techniek Nederland kwam als afgevaardigde van Van Dijk Electro. In eerste instantie leek de service snel en efficiënt te zijn, maar de uiteindelijke rekening was volstrekt buiten proporties.
Wat me bijzonder frustreerde, was dat er vier keer dezelfde tijd in rekening werd gebracht. Daarnaast ontving ik een rapportage ter waarde van maar liefst €580, die absoluut niet nodig was en niet van tevoren werd aangegeven. Voor slechts 40 minuten werk en de vervanging van een schakelaar van €94 moest ik uiteindelijk meer dan €1500 betalen, inclusief btw. Dit voelde absoluut als oplichting.
Uitgevoerde werkzaamheden:
voorrijkosten € 39.--
Start tarief (eerste 30 minuten werktijd + Diagnose: €159.90
Complete elektriciteitsinspectie: €175.--
Montage installatieautomaat: € 170.50
Meerwerk tijd per 10 minuten: € 39.10
Diagnose rapport/Inspectierapport: €522.50
Meterkast aanpassing: € 165.--
Totaal ex BTW € 1271.-- en incl BTW €1537.92.
Wat ik verder als zeer teleurstellend ervaren heb, is het ondoorzichtige tarievenbeleid en de onwil van Totaal Techniek Nederland om naar redelijke verzoeken te luisteren. Toen ik aangaf dat de rapportage niet was afgesproken, bleef het bedrijf volhouden dat dit wel het geval was, wat absoluut niet klopt. Alleen voorrijkosten en start tarief was doorgeven toen ik contact had. Het gebrek aan flexibiliteit en de stelligheid waarmee ze mijn opmerkingen afwees, maakten de situatie nog frustrerender.
Daarnaast is het schandalig dat klanten onterecht worden benadeeld door voor dezelfde tijd meerdere keren te betalen en voor ongevraagde rapportages extra kosten te maken. Dit voelt als misleiding en is een volstrekt onacceptabele manier van zaken doen.
Gezien het gebrek aan transparantie, de onterechte kosten en het onprofessionele gedrag, ben ik volledig teleurgesteld in Totaal Techniek Nederland. Ze hebben mijn vertrouwen verloren en ik raad iedereen af om zaken met deze partij te doen. Mijn advies is dan ook: werk nooit samen met Totaal Techniek Nederland.
Oplichting?
Gisteren een monteur via Totaal Techniek over de vloer gehad, de afvoer vanaf de wasmachine was verstopt. Meneer legde ons uit dat hij 39,50 per 10 minuten kost, met een minimum van een half uur. Duur dus, maar ja. Na een minuut of 35 bleek dat hij het niet voor elkaar kreeg. We moesten toen 675 euro betalen! Ook een toeslag voor alle apparaten die gebruikt zijn, iets wat wij vooraf niet wisten. Anders waren we nooit met dit bedrijf in zee gegaan. Op een door ons gestuurde mail wordt gezegd dat dit ons verteld is (niet!) en dat er aan de rekening niets te doen is. Dit lijkt toch veel op oplichting!