Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Brak możliwości kontaktu z supportem. Na maile nie dostałem odpowiedzi, pobrano kwotę z karty za rezerwację pojazdu, który jak się okazało na miejscu, stał na zamkniętym parkingu. Nie jest to moja pi... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Do dzisiaj dałabym 5 gwiazdek, bo zawsze wszystko się zgadzało, kontakt z infolinią też pierwsza klasa (a miałam stłuczkę, więc poważna sprawa). Faktem jest, że tetaz trudniej, jak samemu nie można za... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fatalna aplikacja, nie da się z niej w ogóle korzystać, nie mogę zweryfikować konta w żaden z 3 sposobów - nieważne, w co kliknę, to po prostu trafia w próżnię - nawet zwykły przelew bankowy nie zost... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jakiś dramat - od 3 tygodni mam zablokowane konto. Najpierw dlatego, że z powodu błędu aplikacji naliczali wynajem auta pomimo tego, że je oddałam, a potem dlatego, że nie mogę zapłacić skorygowanej f... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de alquiler de automóviles
  2. Servicio de arrendamiento de automóviles

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Nowy Sposób Poruszania się po Mieście. Auto dokładnie wtedy gdy go potrzebujesz! Sprawdź, jak dobrze jest mieć auto na minuty dokładnie wtedy, kiedy chcesz. Na Spotkanie Biznesowe · Do Sklepu · Nowa Forma Podróżowania Traficar bierzesz i zostawiasz, gd...

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

1,7

Todas las opiniones

32 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fatalna obsługa klienta

Fatalna obsługa klienta. Konsultanci obsługujący infolinię są w zasadzie bezużyteczni. Skorzystałem z wynajmu auta, który był objęty promocją jeśli zdecydowałbym się go zatankować i opłacić to dostępną w pojeździe kartą flotową. Okazało się podczas płatności, że karta ma starty numer i nie jestem w stanie wygenerować numer PIN. Konsultant na infolinii podał mi dwukrotnie zły numer, a na koniec kazał zapłacić za paliwo z własnej kieszeni. Po czym stwierdził, że w sumie to moja wina za zaistniałą sytuację. Nie polecam wobec korzystania z "promocji" ani ich infolinii.

16 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uwaga! Jestem bardzo rozczarowany firmą Traficar.

Uwaga! Jestem bardzo rozczarowany firmą Traficar.

Korzystałem z ich usług przez ponad dwa lata, zawsze płaciłem na czas, bez żadnych naruszeń. Mimo tego mój profil został zablokowany z powodu błędu systemowego. Nie popełniłem żadnego wykroczenia.

Napisałem do działu wsparcia – i co? Nie tylko nie chcieli pomóc, ale nawet nie próbowali sprawdzić, czy problem mógł być po ich stronie. Od razu zasłonili się swoim „trakerem”, który rzekomo pokazuje wszystko poprawnie.

To ciekawe, bo ich aplikacja regularnie nie działa – raz nie można otworzyć auta, innym razem nie da się go zamknąć, a jeszcze innym razem w ogóle nie można go znaleźć na mapie.

To brak szacunku dla lojalnego klienta. Zero odpowiedzialności i totalna ignorancja. Nie polecam nikomu – dziś to spotkało mnie, jutro może spotkać Ciebie.

10 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jest w porządku

Nie mam prawie żadnych problemów za każdym razem, gdy wypożyczam - w Poznaniu czy w Warszawie. Auta, z reguły Renaulty Clio, są zadbane i dobrze wyposażone. Aplikacja i system wypożyczania działa, raz nawet tankowałem. W porządku wynajem, a na pewno lepszy od PANKA.

16 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oszustwa, oszustwa i bagatelizacja.

Recenzja będzie opierała się na wielu doświadczeniach, zaczynając od oszustwa na ponad 100 zł z faktu iż z błędu systemu traficar naliczał koszta przez całą noc i nie było możliwości reklamacji, cała wina została zrzucona na mnie. Kolejnym doświadczeniem jest dziurawy regulamin kttóry ma na celu doić i oszukiwać ludzi którzy według niego postępują. Auto nie wypożyczone z strefy dla aut dostawczych "strefa taka jak opisana w regulaminie nie istnieje" przez co koszta są naliczane tak jak im wiatr zawieje. Ostatnim doświadczeniem jest piękna komunikacja z konsultantem na czacie, Auto dostawcze na chodniku, na trawniku blokuje całe przejście chciałem się dopytać co mogę w tej sytuacji zrobić, to odczytane i zostałem wyrzucony z czatu. ŻENADA

13 de diciembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.