SVINDEL !!! Mine forældre bestilte en taske herfra, som en fødselsdagsgave til mig. Jeg har fødselsdag i juli, og mine forældre har stadig intet modtaget - udover dårligtformulerede e-mails fra en... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Har købt En Jakke til over 600 kr- men SLET IKKE DEN jeg Bestilte- den kom efter 3-4 uger f Kina- rigtig Bralrer Ting/ jakke- Har fået retur adresse i Kina Prøvede idag at sende men det ville ko... Ver más
JEG HAR IKKE MODTAET MIN ORDRE SELVOM JEG HAR VÆRET I KONTAKT MED DEM PÅ MAIL ADSKILLIGE GANGE... EFTER 3,5 UGE ER TRACKING AF ORDREN PLUDSELIG "UKENDT" MEN PENGENE BLEV TRUKKET DA VI GENNEMFØRTE ORDE... Ver más
Overvejedebat købe 'ergonomiske special sko'. Prisen er 299 kr sat ned fra 599krm Samme sko, samme produkt billeder findes på Shein.com Billigt skammel og de er fulde af løgn i deres lange beskriv... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
TRENDDAY er en webshop, der sælger tøj til kvinder og piger. Med hovedfokus på vores egne brands designet af Camilla Krøyer, bestående af 'TDY Design' & 'Camilla Krøyer Smykker.'. Disse styles og pieces, er hver for sig unikke og udvalgte vil kun blive produceret 1 gang, for så ikke at blive restocked. På denne måde tilfører vi eksklusivitet til vores brand og din garderobe. TDY Design er skabt af TRENDDAY selv, og gennem vores eget brand får du adgang til lækre styles til favorable priser. Vi følger altid de nyeste trends, så du kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i modebilledet.
Información de contacto
Bredgade 21B, 1260, København K, Dinamarca
- info@trendday.dk
- trendday.dk
La gente también ha visto
Jeg oplevede at transportøren mistede min pakke 3 dage før jul. Jeg skrev til firmaet og dagen efter lå der en ny varer foran min dør - ingen bøvl kun god service.

Respuesta de Trendday
Dårlig oplevelse to gange...
Dårlig oplevelse to gange med de forkerte varer samt en masse bøvl frem og tilbage.. Det er anden gang, at dette sker. Det er nu d. 16 december 8 dage siden, at de svarede mig sidst, at de ville tjekke på lageret efter min bestilte varer. Jeg har nu selv kontaktet dem igen efter de 8 dage, for at få en konklusion på det. Jeg står med en ubrugelig kjole og mangler stadig mine varer.
Så tak for skøn og hurtig betjening eller hvad man nu kalder det.

Respuesta de Trendday
Super betjening i kundeservice og i…
Super betjening i kundeservice og i forbindelse med mail kommunikation 👍😁😁

Respuesta de Trendday
Har modtaget ordrebekræftelse og…
Har modtaget ordrebekræftelse og pengene er trukket, men varer aldrig modtaget eller besked om, at de er afsendt. Har kontaktet dem pr. mail, men de svarer ikke.

Vare ikke modtaget
Svært at anmelde et køb, hvor man stadig ikke har modtaget varen. For 8 dage siden blev jeg lovet levering indenfor 24-48 timer, og for 5 dage siden blev pengene trukket. For 3 dag siden fik jeg at vide, at pakken ville blive afsendt i dag, og nu bliver jeg bedt om min mening. Det er bare ikke godt nok.

Super tilfredsstillende handel
Bestilte smykker da Black Friday tilbuddet kom ud til VIP. Købte to halskæder og fik en gratis halskæde med. Virkelig fedt!
Jeg har netop modtaget pakken, dog var en af halskæderne ikke med. Jeg skyndte mig at skrive til deres kundeservice samme aften som jeg modtog pakke, og allerede formiddagen efter havde jeg en mail fra kundeservice samt en mail om at ordren netop var blevet afsendt.
Super god og hurtig service! Nu ser jeg frem til at bruge kæderne. ✌🏼

Respuesta de Trendday
Fantastisk kundeservice og ombytning uden spørgsmål
Fantastisk kundeservice. Jeg fik ombyttet en ring, jeg ikke kunne passe, uden spørgsmålstegn sat, selvom der var problemer med pakkeselvskabet ift til min pakke (som dog nåede frem). Men utrolig hurtig besvarelse fra kunderservice, hvor de også var utroligt søde til at hjælpe. At de ombytter osv. som de gør, er helt i top. Kun gode ord herfra.

Jeg er meget tilfreds
Jeg er meget tilfreds. Der blev spurgt ind til særlige ønsker, og der var hurtig mail-respons. Tak.

Respuesta de Trendday
Hurtig levering. De var gode til at hjælpe, da min varer ikke var i pakken. God service

Rigtig fine vare
Rigtig fine vare. Dog synes jeg, at det er træls man kun får 1 æske med til 3 par øreringe. 2 af dem var til gave, så synes det var lige ærgerligt, at der ikke fulgte en æske med til hvert sæt. Udover det, så bestilte jeg en søndag og da jeg endnu ikke havde modtaget mine varer onsdag eftermiddag, så kontaktede jeg firmaet hvorefter der hurtigt blev fulgt op på det og jeg havde mine varer inden for et par dage som lovet.
Alt i alt kunne sagtens finde på, at benytte mig af Trendday igen :)

Respuesta de Trendday
Meget hurtig og god service
Jeg købte for et halvt år siden en halskæde på trendday der efter et halvt år har mistet lidt farve, jeg skrev til dem at jeg var lidt skuffet da der stod da man købte smykket at der ikke var risiko for at smykket blev grimt og smittede af.
Jeg fik MEGET hurtigt svar omkring at de beklagede, og at det var meget sjældent at de oplevede det ved deres smykker.
Jeg fik hurtigt tilbuddet om at få mine penge retur eller få tilsendt en ny kæde, og da jeg har været meget glad for kæden valgte jeg at få tilsendt en ny, hvor jeg efter et par timer fik tilsendt en ordrebekræftelse og en ny var på vej! FANTASTISK GOD SERVICE!

Respuesta de Trendday
Godt tilfreds med det bestilte
Godt tilfreds med det bestilte. Ikke sidste gang jeg handler med jer. God service og hurtig levering

Virkelig søde medarbejdere
Virkelig søde medarbejdere! Anbefaler både smykkerne men også at kontakte dem hvis der er det mindste! Man bliver ikke skuffet!

Respuesta de Trendday
Bestilte to kjoler onsdag aften
UPDATERING: Fik tilbudt et gavekort på 300 kroner, her lovede jeg at skrive en opfølgning på anmeldelse. Bestilte onsdag, modtog pakken lidt over en uge efter. De overholdte så derfor heller ikke leveringstiden denne gang, men jeg fik i det mindste begge dele jeg havde bestilt. De havde næsten udsolgt af alt tøj og smykker, så lidt svært overhovedet at finde noget at bruge gavekortet på.
Bestilte to kjoler onsdag aften. Fik afvide de ville komme inde for 24-48 timer. Da de endnu ikke var afsendt mandag ringede jeg ind, der fik jeg fortalt at den ene kjole var udsolgt og det var derfor ikke blevet afsendt. Derudover stod kjolen stadig som om den kunne købes på hjemmesiden. Jeg valgte derfor at få en anden kjole med istedet. Her fik jeg lovning på det ville blive sendt samme dag, men det gjorde den ikke. Ringede derfor til dem igen dagen efter. Her fandt jeg så ud af, at den kjole jeg havde valgt også var udsolgt. Jeg aftalte så jeg ville få pengene retur for den kjole jeg ikke fik, da de havde trukket penge for den, og jeg ville få gratis fragt. Det resulterede i de lavede en tilbagebetaling på 28 kr. men ikke for kjolen jeg ikke ville få. Dette resulterede i jeg igen måtte ringe ind for at få penge tilbage for den kjole jeg ikke fik, da de havde glemt at lave en tilbagebetaling.... Synes det er synd da tøjet ellers er rigtig fint og i fin kvalitet. Medarbejderne jeg snakkede med var rigtig flinke, men synes simpelthen det er for dårligt, at jeg selv skal kontakte dem og få denne informaiton ud af dem, dette synes jeg er meget uprofessionelt.

Respuesta de Trendday
Jeg har fået den bedste service
Jeg har fået den bedste service, og virkelig hurtig svar fra trendday. De kan kun anbefales herfra.

Dårlig kundeservice
Havde bestilt to varer(en ring og en udsalgsvare)
På hjemmesiden fremgår det, at levering sker indenfor de næste par dage. Desværre fik jeg ikke nogen besked og måtte henvende mig for at finde ud af, at ingen af mine varer var på lager, så jeg måtte vente.
Pengene for ordren blev trukket er par dage efter og jeg fik først mine varer næsten to uger senere. Jeg har løbende været i kontakt med firmaet, som har beklaget, at de ikke altid overholder forbrugerombudsmandens regler, men det kan deres system desværre ikke.
Flere medarbejdere havde lovet at “kompensere” mig i form af en lille gave - desværre var der ingen gave vedlagt ordren.
Alt i alt en rigtig ærgerlig oplevelse! Tænker ikke jeg skal handle her igen.
OPDATERET:
Virksomheden har taget kontakt til mig og efter korrespondance frem og tilbage fik jeg en rigtig fin kompensation! :-)

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.