Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

SVINDEL !!! Mine forældre bestilte en taske herfra, som en fødselsdagsgave til mig. Jeg har fødselsdag i juli, og mine forældre har stadig intet modtaget - udover dårligtformulerede e-mails fra en... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har købt En Jakke til over 600 kr- men SLET IKKE DEN jeg Bestilte- den kom efter 3-4 uger f Kina- rigtig Bralrer Ting/ jakke- Har fået retur adresse i Kina Prøvede idag at sende men det ville ko... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

JEG HAR IKKE MODTAET MIN ORDRE SELVOM JEG HAR VÆRET I KONTAKT MED DEM PÅ MAIL ADSKILLIGE GANGE... EFTER 3,5 UGE ER TRACKING AF ORDREN PLUDSELIG "UKENDT" MEN PENGENE BLEV TRUKKET DA VI GENNEMFØRTE ORDE... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Overvejedebat købe 'ergonomiske special sko'. Prisen er 299 kr sat ned fra 599krm Samme sko, samme produkt billeder findes på Shein.com Billigt skammel og de er fulde af løgn i deres lange beskriv... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres
  2. Diseñador de joyas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

TRENDDAY er en webshop, der sælger tøj til kvinder og piger. Med hovedfokus på vores egne brands designet af Camilla Krøyer, bestående af 'TDY Design' & 'Camilla Krøyer Smykker.'. Disse styles og pieces, er hver for sig unikke og udvalgte vil kun blive produceret 1 gang, for så ikke at blive restocked. På denne måde tilfører vi eksklusivitet til vores brand og din garderobe. TDY Design er skabt af TRENDDAY selv, og gennem vores eget brand får du adgang til lækre styles til favorable priser. Vi følger altid de nyeste trends, så du kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i modebilledet.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Ganske fornuftigt!

Ganske fornuftigt.
Har haft en 18k forgyldt guldring, fra deres eget smykkebrand, siden juni. Super fint design, dog er den, efter små 4 måneder, ved at være rimelig slidt, og er helt sølv på bagsiden, .

Fin til prisen, ville blot informere om dette.

Trendday har dog, grundet dette, været så venlige at tilsende mig en ny ring, ganske kvit, hvilket jeg synes er fantastisk service :)

28 de septiembre de 2020

Hej Klara,

Tak for de søde ord! Angående ringen har jeg lige sendt dig en mail :-)
Hav en skøn dag! :-)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Har selv små håndled

Har selv små håndled, så kunne nøjes med forlænger "2" . Spændt på om min veninde, kan passe hendes gave.... Men ellers god hurtig service, og jeg er glad for mit armbånd :) VH Jane

23 de septiembre de 2020

Hej Jane,

Tak for den fine anmeldelse! Vi håber at gaven passer, ellers må du skrive til os på info@trendday.dk så vi sammen kan finde på noget andet. Hav en god dag! :-)

Jeg er en glad kunde

Jeg modtog en kjole som der desværre var en rustplet på.
Trendday svarede tilbage indenfor en time at jeg enten kunne få pengene refunderet eller en ny kjole afsted samme dag, uden at jeg selv skulle sende den anden retur.
Mega god service og hurtig og nem kundeservice!
Ikke sidst gang jeg handler hos dem!

Hej Karoline,

Tak for de 5 stjerner! Vi er så glade for at vi sammen fandt en løsning :-)
Han en rigtig god dag!

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice - worw jeg er imponeret. Kæmpe anbefaling herfra!

Hej Sussi,

Tusind mange tak for den flotte anmeldelse og de søde ord! Det betyder så meget for os :-)

Super fin handel hos Trendday

Super fin handel hos Trendday. Købte den fineste forgyldte halskæde til min datter og en ear cuff til mig selv. Så fine smykker til en rigtig fin pris. Hurtig levering. Alt i alt en rigtig god købsoplevelse. Ikke sidste gang jeg handler hos Trendday.

Hej Trine

Tusind tak for den søde anmeldelse. Vi er så glade for at du har haft en god oplevelse!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min pakke blev væk , så jeg skrev og de er så søde at sende en helt ny, det er bare så god service , ikke sidste gang jeg handler hos dem:)

Hej kunde,

Tak for de 5 stjerner! Vi er så glade for at vi sammen fandt en løsning :-)
Han en rigtig god dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kundeservice og meget hurtig…

God kundeservice og meget hurtig levering 👌

He Lin,

Mange tak for den søde anmeldelse og de flotte ord!
Hav en fantastisk dag! :-)

God og hurtig kundeservice

God og hurtig kundeservice. Jeg havde lige et par spørgsmål efter min bestilling var bekræftet, og her var de super hurtige til at vende tilbage. Så fra bestilling til levering er de rigtig gode til at give en tæt og betryggende kundekontakt.
Vil helt sikkert bruge dem igen en anden gang.

21 de septiembre de 2020

Hej Louise,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. den er vi så taknemlige for! :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flot tøj og hurtig levering!

Virkelig flot tøj og ekstrem hurtig levering! Bestilte mandag og var allerede leveret i min postkasse dagen efter.

16 de septiembre de 2020

Hej -D-,

Tusind tak for den søde anmeldelse. Vi håber du er blevet glad for dine produkter :-)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

min pakke er ikke ankommet

min pakke er ikke ankommet. der er gået langt over en uge.

7 de septiembre de 2020

Hej Laura,

Vi er meget kede af denne oplevelse. Vi har netop sendt dig en mail, så vi sammen kan finde en løsning. Hav en god dag!

Fantastisk service

Fantastisk service. Bestillingen var forsinket - så jeg fik et ekstra armbånd med i købet, uden beregning!.. :-)

5 de septiembre de 2020

Hej Lisbeth,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Den er vi så glade for!
Hav en fantastisk dag :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fedt tøj og super service

Først og fremmest vil jeg sige, at Trendday har noget fedt tøj.
Jeg bestilte en kjole fra hjemmesiden, men der var desværre en fejl på den.
Da jeg skrev til Trendday omkring det, var de super søde og super hurtige til at svare og hjælpe mig med mit problem.
Jeg fik bedre service end jeg kunne have forventet. Kan kun varmt anbefale Trendday :)

5 de septiembre de 2020

Hej Ditte,

Tusind mange tak for den meget flotte anmeldelse. Den er vi simpelthen så glade for!
Hav en dejlig skøn dag :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fine smykker og nem og let bestilling

Fine smykker og nem og let bestilling. Er rigtig godt tilfreds og kan varmt anbefales

2 de septiembre de 2020

Hej Marianne,

Mange tak for den flotte anmeldelse. Den er vi så glade for!
Hav en skøn dag :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kom til at bestille den samme ordre…

Jeg kom til at bestille den samme ordre 2 gange, jeg skrev en mail ind med det samme og ikke lang tid efter havde de løst mit problem. 5 tal herfra

1 de septiembre de 2020

Hej Isabel,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Jeg er glad for at vi fandt en løsning!
Hav en fantastisk dag :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super kundeservice ❤️ bedste…

Super kundeservice ❤️ bedste anbefalinger herfra 🙏

27 de agosto de 2020

Hej Lisbeth,

Det er vi glade for at høre! Tusind tak fordi du handlede hos os :-)

Super god service! Varmeste anbefaling

Virkelig god service! Man kan roligt handle ved trendday uden at blive snydt! Jeg havde slettet min kvittering, men den fandt de ligeså nemt!

27 de agosto de 2020

Hej Sandra,

Tusind tak for de søde ord, det sætter vi stor pris på! :-)

5/5!!

Jeg er meget, meget tilfreds med de smykker, som jeg bestilte! Mange tak

23 de agosto de 2020

Hej Marie,

Tak for de søde ord! Det er vi glade for

Rigtig god service

22 de agosto de 2020

Hej Simone,

Det er jeg utrolig glad for at høre! Tak for din anmeldelse :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service, smukke produkter og helt sikkert et sted der bliver handlet igen!

17 de agosto de 2020

Hej Line,

Tusind tak for den søde anmeldelse.
Hav en dejlig dag!

Hurtig og præcis

Hurtig og præcis , fin service tak.

15 de agosto de 2020

Hej igen Lena,

Tusind tak for de søde ord.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.