SVINDEL !!! Mine forældre bestilte en taske herfra, som en fødselsdagsgave til mig. Jeg har fødselsdag i juli, og mine forældre har stadig intet modtaget - udover dårligtformulerede e-mails fra en... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Har købt En Jakke til over 600 kr- men SLET IKKE DEN jeg Bestilte- den kom efter 3-4 uger f Kina- rigtig Bralrer Ting/ jakke- Har fået retur adresse i Kina Prøvede idag at sende men det ville ko... Ver más
JEG HAR IKKE MODTAET MIN ORDRE SELVOM JEG HAR VÆRET I KONTAKT MED DEM PÅ MAIL ADSKILLIGE GANGE... EFTER 3,5 UGE ER TRACKING AF ORDREN PLUDSELIG "UKENDT" MEN PENGENE BLEV TRUKKET DA VI GENNEMFØRTE ORDE... Ver más
Overvejedebat købe 'ergonomiske special sko'. Prisen er 299 kr sat ned fra 599krm Samme sko, samme produkt billeder findes på Shein.com Billigt skammel og de er fulde af løgn i deres lange beskriv... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
TRENDDAY er en webshop, der sælger tøj til kvinder og piger. Med hovedfokus på vores egne brands designet af Camilla Krøyer, bestående af 'TDY Design' & 'Camilla Krøyer Smykker.'. Disse styles og pieces, er hver for sig unikke og udvalgte vil kun blive produceret 1 gang, for så ikke at blive restocked. På denne måde tilfører vi eksklusivitet til vores brand og din garderobe. TDY Design er skabt af TRENDDAY selv, og gennem vores eget brand får du adgang til lækre styles til favorable priser. Vi følger altid de nyeste trends, så du kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i modebilledet.
Información de contacto
Bredgade 21B, 1260, København K, Dinamarca
- info@trendday.dk
- trendday.dk
La gente también ha visto
God, høflig og hurtig service
God, høflig og hurtig service. Kan bestemt anbefales😍

Respuesta de Trendday
Alt for store i størrelsen
Det eneste positive om oplevelsen har været leveringstiden som var dag til dag. Jeg havde bestilt 5 kjoler i størrelse 38 som jeg altid bruger. De var allesammen alt for store! Selv min mor som bruger 42/44 kunne passe nogen af dem, så det er nok ikke et sted jeg handler igen foreløbigt, da det jo koster mig penge at skulle returnere noget som ikke lever op til den størrelse jeg har købt i.

Respuesta de Trendday
Hurtig levering der svarer til det…
Hurtig levering der svarer til det forventede

Respuesta de Trendday
Hurtig levering - alt er fint
Hurtig levering - skønt!
Alt er fint 👍🏼

Super fine smykker
Super fine smykker, der er rigtig pæne på. Dog kun fire stjerne, da jeg ville have returneret noget af det jeg købte, men skulle betale små 50 kr. for det..

Billeder lyver ikke her
Billeder lyver ikke her , jeres smykker er rigtig fine 👍hurtig levering vil helt sikkert anbefale jeres butik til andre 😊

Mega godt!!
God service, og en masse lækre ting til billige priser! Elsker at handle hos dem😍

Respuesta de Trendday
Fine ting og gode priser 😊
Meget bedre kvalitet end forventet. Leveret dagen efter og pakket så fint med en sød besked. Helt sikkert et sted jeg handler igen og igen 👌😊
Er så glad for mine køb.

Respuesta de Trendday
Jeg modtog ringene 2 dage efter bestilt, så dejlig hurtig levering.
Jeg havde nogle problemer med det jeg havde bestilt, med de var hurtige til at hjælpe og vi fik det løst på ingen tid!
Alt i alt en god oplevelse og nogle smukke ringe!

En glad kunde
Fantastisk service og ikke mindst lækre smykker 👌 Kan varmt anbefales !

Handler gerne der igen
Handler gerne der igen, fik forudbestilt en kjole som kom til tiden og den er perfekt

Alt fungerede
Hurtig levering. Korrekte størrelser leveret. Fin service

Respuesta de Trendday
Langsom levering og forvirring omkring…
Langsom levering og forvirring omkring ordre

Respuesta de Trendday
Mega flotte øreringe og hurtig perfekt…
Mega flotte øreringe og hurtig perfekt levering.

Jeg handler mest smykker
Jeg handler mest smykker, og de smykker jeg har fået har været fantastiske. Det eneste problem jeg har haft med en af mine smykker var, at en ring så anderledes ud end på et billede men det skyldes det lys der blev brugt. Hvis man ser bort fra det, har alt det jeg har købt været godt og lignede det jeg købte på hjemmesiden. :)
Jeg mistede også en pakke for ikke så lang tid siden, som ikke er firmaets skyld men dem der leverer. Trendday var så sød med at hjælpe mig med at finde pakken, og da jeg skrev til dem svaret de tilbage med det samme. Har aldrig oplevet en så god kundeservice på en hjemmeside før.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.