Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

SVINDEL !!! Mine forældre bestilte en taske herfra, som en fødselsdagsgave til mig. Jeg har fødselsdag i juli, og mine forældre har stadig intet modtaget - udover dårligtformulerede e-mails fra en... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har købt En Jakke til over 600 kr- men SLET IKKE DEN jeg Bestilte- den kom efter 3-4 uger f Kina- rigtig Bralrer Ting/ jakke- Har fået retur adresse i Kina Prøvede idag at sende men det ville ko... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

JEG HAR IKKE MODTAET MIN ORDRE SELVOM JEG HAR VÆRET I KONTAKT MED DEM PÅ MAIL ADSKILLIGE GANGE... EFTER 3,5 UGE ER TRACKING AF ORDREN PLUDSELIG "UKENDT" MEN PENGENE BLEV TRUKKET DA VI GENNEMFØRTE ORDE... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Overvejedebat købe 'ergonomiske special sko'. Prisen er 299 kr sat ned fra 599krm Samme sko, samme produkt billeder findes på Shein.com Billigt skammel og de er fulde af løgn i deres lange beskriv... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres
  2. Diseñador de joyas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

TRENDDAY er en webshop, der sælger tøj til kvinder og piger. Med hovedfokus på vores egne brands designet af Camilla Krøyer, bestående af 'TDY Design' & 'Camilla Krøyer Smykker.'. Disse styles og pieces, er hver for sig unikke og udvalgte vil kun blive produceret 1 gang, for så ikke at blive restocked. På denne måde tilfører vi eksklusivitet til vores brand og din garderobe. TDY Design er skabt af TRENDDAY selv, og gennem vores eget brand får du adgang til lækre styles til favorable priser. Vi følger altid de nyeste trends, så du kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i modebilledet.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God, høflig og hurtig service

God, høflig og hurtig service. Kan bestemt anbefales😍

27 de mayo de 2020

Hej Maria,

Tusind tak for de søde ord, det er vi så glade for!
Hav en skøn aften.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Alt for store i størrelsen

Det eneste positive om oplevelsen har været leveringstiden som var dag til dag. Jeg havde bestilt 5 kjoler i størrelse 38 som jeg altid bruger. De var allesammen alt for store! Selv min mor som bruger 42/44 kunne passe nogen af dem, så det er nok ikke et sted jeg handler igen foreløbigt, da det jo koster mig penge at skulle returnere noget som ikke lever op til den størrelse jeg har købt i.

25 de mayo de 2020

Hej Sofie,

Det lyder til at du har modtaget de forkerte kjoler. Det er vi meget kede af - og du skal naturligvis ikke betale for at sende det retur. Jeg har sendt dig en mail, således at vi sammen kan finde en løsning. Jeg håber meget at høre tilbage fra dig. Hav en god dag!

Fine smykker

Fine smykker , til en god pris. Hurtig levering

25 de mayo de 2020

Hej Christina!

Hvor er det skønt at du har haft en god oplevelse, og er glad for smykkerne! Vi er selv helt vilde med dem. Hav en god dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering - alt er fint

Hurtig levering - skønt!
Alt er fint 👍🏼

20 de mayo de 2020

Hej Heidi,

Tak for de søde ord - det er godt at høre at du er tilfreds og at alt er godt. Hav en skøn dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og rigtig god service!

18 de mayo de 2020

Hej Sabina!

Tusind tak for den søde anmeldelse, det er vi så utroligt glade for. Hav en dejlig dag!

Super fine smykker

Super fine smykker, der er rigtig pæne på. Dog kun fire stjerne, da jeg ville have returneret noget af det jeg købte, men skulle betale små 50 kr. for det..

Hej Emilia,

Tusind tak for den fine besked. Angående fragten har vi lige sendt dig en mail. Hav en god dag!

Billeder lyver ikke her

Billeder lyver ikke her , jeres smykker er rigtig fine 👍hurtig levering vil helt sikkert anbefale jeres butik til andre 😊

Hej Annemette,

Tusind mange tak for de søde ord. Det er vi så glade for.
Du må have en fantastisk dag!

Mega godt!!

God service, og en masse lækre ting til billige priser! Elsker at handle hos dem😍

Hej Alaa!

Åh hvor er du sød - tusind tak for den gode anmeldelse. Det er meget værdsat hos os. Jeg håber at du får en god dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fine ting og gode priser 😊

Meget bedre kvalitet end forventet. Leveret dagen efter og pakket så fint med en sød besked. Helt sikkert et sted jeg handler igen og igen 👌😊
Er så glad for mine køb.

11 de mayo de 2020

Hej Mette,

Vi er glade for du værdsætter den lille besked. Det er vigtigt for os at du føler dig tryg igennem hele dit køb. Hav en skøn dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg modtog ringene 2 dage efter bestilt, så dejlig hurtig levering.
Jeg havde nogle problemer med det jeg havde bestilt, med de var hurtige til at hjælpe og vi fik det løst på ingen tid!

Alt i alt en god oplevelse og nogle smukke ringe!

8 de mayo de 2020

Hej Emilie,

Det er vi meget kede af at høre. Dette sker yderst sjældent, og derfor vil vi gerne kompensere dette for dig med det samme. Du må meget gerne sende os en mail på info@trendday.dk - så kan vi fikse problemet.

En glad kunde

Fantastisk service og ikke mindst lækre smykker 👌 Kan varmt anbefales !

6 de mayo de 2020

Hej Carina,

Tusind tak for de søde ord - det er vi bare så glade for! Hav en skøn dag.

Handler gerne der igen

Handler gerne der igen, fik forudbestilt en kjole som kom til tiden og den er perfekt

4 de mayo de 2020

Hej Stine,

Tusind tak for den søde anmeldelse. Vi håber du bliver lige så vild med kjolen som vi er. Hav en skøn dag!

Alt fungerede

Hurtig levering. Korrekte størrelser leveret. Fin service

2 de mayo de 2020

Hej Yvonne,

Hvor er det dejligt at du har haft en god oplevelse. Tak for den søde anmeldelse. Hav en rigtig god dag!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Langsom levering og forvirring omkring…

Langsom levering og forvirring omkring ordre

1 de mayo de 2020

Hej Anne,

Tak for den fine anmeldelse. Dog vil vi meget gerne høre fra dig hvad der skabte forvirring om din ordre? Du må gerne sende os en mail på info@trendday.dk. Hav en dejlig dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mega flotte øreringe og hurtig perfekt…

Mega flotte øreringe og hurtig perfekt levering.

1 de mayo de 2020

Hej Katarina,

Tusind tak for den søde anmeldelse. Vi er så glade for at du syntes om øreringene. Hav en skøn dag!

Jeg handler mest smykker

Jeg handler mest smykker, og de smykker jeg har fået har været fantastiske. Det eneste problem jeg har haft med en af mine smykker var, at en ring så anderledes ud end på et billede men det skyldes det lys der blev brugt. Hvis man ser bort fra det, har alt det jeg har købt været godt og lignede det jeg købte på hjemmesiden. :)
Jeg mistede også en pakke for ikke så lang tid siden, som ikke er firmaets skyld men dem der leverer. Trendday var så sød med at hjælpe mig med at finde pakken, og da jeg skrev til dem svaret de tilbage med det samme. Har aldrig oplevet en så god kundeservice på en hjemmeside før.

28 de abril de 2020

Hej Simone,

Tusind tak for den fine anmeldelse - det er vi så glade for! Vi har lige sendt dig en mail angående ringen, så vi kan få det løst. Hav en dejlig dag!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.