Super go service 5 stjerner her fra. Var nervøse for at det ikke kunne nå at komme, skrev sms besked og blev opdateret hele vejen igennem 💪
Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
Triathlonshop har flere gange hjulpet mig last minute med top udstyr inden race, senest da min gamle våddragt stod af, der fremskaffede Triathlonshop en helt ny og meget svært skaffende Orca dragt så... Ver más
La empresa ha respondido
Indehaveren Thomas er en erfaren triatlet med en tydelig passion for sin sport, sin forretning og ikke mindst for at give sine kunder en god service. Jeg skulle købe en ny våddragt og mødte op i deres... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de deportes
- Deportes de aventura
- Tienda de artículos para deportes al aire libre
- Mayorista de accesorios deportivos
Escrito por la empresa
🏊♂️🚴♀️🏃♂️ TRIATHLONSHOP.DK – Din dedikerede partner til svømning, cykling og løb - men i høj grad også før, under og efter dit race! Velkommen til **Triathlonshop.dk** – Danmarks mest specialiserede webshop for triathleter på alle niveauer. Uanset om du er elitesportsudøver med fokus på marginal gains, eller nybegynder på vej mod din første sprintdistance, finder du alt det nødvendige udstyr hos os. Vi har håndplukket et sortiment af topkvalitetsprodukter fra førende mærker inden for svømning, cykling og løb. Vores udvalg dækker alt fra våddragter, tri-dragter og cykelhjelme til energiprodukter, GPS-ure og vedligeholdelsesgrej – alt sammen nøje udvalgt med triathlonsportens krav og passionerede udøvere for øje. Hos Triathlonshop.dk kombinerer vi ekspertise, passion og personlig service, så du får den bedste oplevelse – både før, under og efter dit køb. Vi er selv triathleter og forstår dine behov, uanset om målet er podieplacering eller personlig udvikling. **Triathlon er ikke bare en sport – det er en livsstil.** Og hos Triathlonshop.dk er vi med dig hele vejen.
Información de contacto
Bibliotekvej 53B, 1. sal, 2650, Hvidovre, Dinamarca
- info@triathlonshop.dk
- triathlonshop.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super go service 5 stjerner her fra
God kundeservice
Hurtig tilbagemelding om vare der desværre var udgået, og herefter særdeles god kundeservice.
God service og hurtig handel.
God service og hurtig handel.
Returnering nemmest i butik.
Intet svar
Giver kun 1 stjerne for ikke at svare på henvendelser, men til gengæld var leveringenstiden hurtigt så vi ender på 2.

Respuesta de Triathlonshop
Lille virksomhed med stort potentiale
Hurtig bekræftelse på ordren og hurtig levering. Gode til at følge op og man mærker de brænder for det.
Et brand jeg helt sikkert gerne ville reklamere for.
Hilsen Hawaii Michael

Bedste service
Vi bookede en tid hos Triatlonshop for at få hjælp til valg af våddragt til vores første triatlon, og det var en virkelig god oplevelse. Vi fik kompetent og ærlig rådgivning, masser af gode tips til både Triathlon og Ironman samt hjælp til at finde den helt rigtige våddragt der passede bedst til os. Det var tydeligt at mærke, at sporten er en passion, og servicen var helt i top fra start til slut. Som ekstra bonus fik vi også en rigtig god pris. Kan varmt anbefales!

Mega hjælpsom og super god oplevelse
Mega hjælpsom og super god oplevelse

Respuesta de Triathlonshop
Fra jeg bestilte gik der maks 2 dage og…
Fra jeg bestilte gik der maks 2 dage og det var en Havtakse som jeg bruger til OPW swim....sikkerheden skal være i top og det er den nu ...Tak for hurtig levering

Respuesta de Triathlonshop
Jeg er godt tilfreds med firmaet
Jeg er godt tilfreds med firmaet. I leverer det jeg har bestilt.

Respuesta de Triathlonshop
Fantastisk service i butikken meget…
Fantastisk service i butikken meget imødekommende og hjælpsom

Respuesta de Triathlonshop
Fandt den våddragt jeg skulle bruge
Fandt den våddragt jeg skulle bruge, og fin levering

Jeg ville gerne give 5 stjerner
Jeg ville gerne give 5 stjerner. Jeg har fuld forståelse for at man vælger kun at sende pakker 2 gange i ugen, for at kunne holde prisen på fragt nede. Men det undre mig at prisen for fragt så stadig er 49 kr. Hvor den er 39 kr 90% af de steder hvor man sender med det samme.

Respuesta de Triathlonshop
Fantastisk service 😊 bestilte torsdag…
Fantastisk service 😊 bestilte torsdag og fik varen fredag

Respuesta de Triathlonshop
Super god oplevelse at handle hos…
Super god oplevelse at handle hos Triathlonshop.dk. Godt udvalg og super fine priser. Jeg kommer helt sikkert til at handle hos jer igen 👍

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.