Vores familiefest blev en stor succes, hvilket i høj grad skyldes den service som Trines Kitchen leverede i form af god kommunikation og planlægning. Og så er der også god grund til at nævne den lækr... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg holdt fødselsdag for 70 personer på Café Sct. Knuds. Det var en dejlig fest som helt klart levede op til mine forventninger. Der var en tapas buffet efterfulgt af dessert/kaffebuffet, det var bare... Ver más
Tak Trine!!! Vi var så heldige at få en mega lækker 4-retters menu fra Trine til vores bryllup. 66 personer, og Trine kom selv ud på stedet. Vi oplevede den bedste service! Vi fik rettet menuen til, s... Ver más
Super hyggelig julefrokost ved Trines Kitchen i Ellinge Forsamlingshus. Trine har styr på tingene lige fra start til slut. Vi føltes meget velkommen da vi ankom med super hyggeligt oppyntning s... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Selskaber i forsamlingshus og Catering
Información de contacto
Gl. Byvej 12, 5540, Ullerslev, Dinamarca
- trines-kitchen.dk
- trines-kitchen.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Så hyggeligt og fint
Så hyggeligt og fint både omgivelserne, borddækning og servering
Helt afslappende og dejligt at have gæster dér - alt forløb som ønsket

Dejlig mad
Dejlig mad, rigeligt af det og fint anrettet. Alle gæster var super tilfredse og roste maden.
Lækker mad og service i top
Lækker mad, nem bestilling og super service i forbindelse med levering og afregning. Bedste anbefalinger herfra og absolut ikke sidste gang der bestilles mad hos Trine.
Super lækker og velsmagende mad
Super lækker og velsmagende mad, kort bestillingsfrist, imødekommende og fin service.
Dessertkage dog med lidt uheldig udseende, som Trine helt klart var ked af at levere. (Ville gå tilbage til en sikker opskrift fremadrettet). Smagte himmelsk på trods af udseende og fin økonomisk kompensation.

super velsmagende let julefrokost
super velsmagende let julefrokost hvor alle mand nød hver en bid.
virkelig en kvalitets og smagfuld madoplevelse!😊🎅

Kæmpe roser
Mine bedste anbefalinger til Trines Kitchen/Ellinge Forsamlingshus!
Trine laver traditionel dansk mad ned et raffineret og moderne udtryk både i smagen og det visuelle udtryk. Alt er lavet fra bunden, selv brødet var varmt og nybagt.Udover at Trine er en mega dygtig og visionær kok er hun enormt sød og fleksibel.
Tøv ikke med at bestille hos Trine:-)

En fantastisk Tapas
En fantastisk Tapas, som Trines Kitchen leverede til vores bryllup.
Tak!!!!

Respuesta de Trines Kitchen/Ellinge Forsamlingshus
Prøv det! Du bliver ikke skuffet
Trines Kitchen leverede en fremragende og fleksibel service, afstemt efter vores ønsker, og Trine er sød og nem at tale med.
Maden smagte fantastisk, den var flot anrettet og der var rigeligt til alle.
Jeg kan varmt anbefale Trines kitchen til private arrangementer.

La experiencia Trustpilot