Er worden jerrycans geleverd met circa 4 stickers er op van de vervoerder Transmissions + nog een order sticker. Ik krijg deze er maar heel moeilijk af of niet af. Ik heb al zeker 3 keer duidelijk op... Ver más
Top producten met zeer goede kwaliteit! Vooral met lekkere geurtjes die je super lang in huis blijft ruiken! Ook Estelle store in Breda; top winkel met betaalbare geurstokjes etc! Overal zeer tev... Ver más
Tristar, Mijn eerste kennismaking ging niet zo goed ivm behoorlijke vertraging van mijn bestellingen. Na telefonisch contact van tristar z'n kant is alles helemaal goed en netjes opgelost. Ik ho... Ver más
Super blij met alle producten die ik heb. Ik gebruik zelf de huishoudelijke artikelen. Zoals de allesreiniger en de power wipes descaling. Daarnaast recent in de shop geweest in breda, dat is no... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Omdat iedere markt zijn eigen kenmerken heeft en we iedereen optimaal bedienen met onze duurzame reinigingsmiddelen.
Ettenseweg 34, 4706 PB, ROOSENDAAL, Holanda
- support@buefa.nl
- tristargroup.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Super blij met alle producten die ik…
Daarnaast recent in de shop geweest in breda, dat is nog eens een mooie winkel!
Daar heb ik de geurstokjes en huisparfum van het geurtje Celeste gekocht, echt HEERLIJK ruikt het. En niet te vergeten de Sharon refreshing en toilet cleaner, ook echt een heerlijke geur! Zeker een aanrader!
Alles was helder en duidelijk.77
Alles was helder en duidelijk. Snelle oplossing. Hoog kwaliteit.
Zeker aan te raden!!
Ook de store in breda, uitstekende geurtjes! Makkelijke site en snelle levering. 77
Top producten
Top producten, ze leveren oplossingen voor heel veel reinigings problemen. En ze hebben nou een leuk concept winkel. Estelle in breda. Superlekkere geurtjes voor huis. Ik gebruik heb zelf voor in de auto lekker handig. Zeker een aanrader 👍🏼👍🏼👌🏼👌🏼
Top bedrijf
Hoge kwaliteit reinigingsproducten. Aardige mensen en vlotte service. TOP bedrijf!
Had begrepen dat de Estelle store in…
Had begrepen dat de Estelle store in Breda van Tristar is. TOP producten. Kan ze alleen maar aanraden!
Wij hebben garagevloerreiniger besteld
Wij hebben garagevloerreiniger besteld. Deze is in goede orde ontvangen. Ook ontvingen wij na de bestelling een uitgebreide veiligheidsinstructie.
Blijkbaar is dit middel zeer giftig voor het milieu en zeer gevaarlijk ook voor mens.
Wij vonden het erg jammer dat dit niet van tevoren duidelijk is gemaakt dan hadden wij het nooit aangeschaft.
Verder was de levering snel en goed.

Goede producten.
Makkelijke site. Goede producten. Updates verzenden kan wat sneller. Heb zelf moeten vragen waneer ik de bestelling kon verwachten. Maar bestel hier zeker weer.
Geen dwaze belofte
Geen dwaze belofte: vandaag besteld, morgen in huis. Maar wel binnen een beperkt aantal dagen. Wat ongemakkelijker maar iteindelijk beter voor personeel en milieu.
Niets gekregen
Niets gekregen, toch staat de bestelling op “geleverd”???
Vanmorgen contact gehad met Sabine, heeft me ontzettend goed geholpen. Was iets mis met de link van de levering. Vanmiddag toch nog alles geleverd gekregen.
Dank je Sabine

Respuesta de BÜFA Cleaning Netherlands B.V.
Snelle service voor handige dagelijkse…
Snelle service voor handige dagelijkse en goede producten!!
Bestelling kwam snel binnen
Bestelling kwam snel binnen, helaas niet de kleur fles van het plaatje maar dit werd direct opgelost door alsnog mijn gewenste kleur na te zenden, top!
Super top zaak .
Goede producten die ook een lekkere…
Goede producten die ook een lekkere geur hebben.
Snelle levering top.
Had meer van het product verwacht
Had meer van het product verwachting spiegel gaf het echt een vettige waas kreeg het niet mooi streeploos, en dat doet dasty niet ……

Respuesta de BÜFA Cleaning Netherlands B.V.
Jaah ging super snel en super service...
Top kwaliteit
Duidelijke afspraken, correcte levering en kwaliteitsvolle producten.
Alleen maar lof over dit bedrijf.
Alleen maar lof over dit bedrijf.
Ze doen echt wat er op de site staat.