BÜFA Cleaning Netherlands B.V. Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Er worden jerrycans geleverd met circa 4 stickers er op van de vervoerder Transmissions + nog een order sticker. Ik krijg deze er maar heel moeilijk af of niet af. Ik heb al zeker 3 keer duidelijk op... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top producten met zeer goede kwaliteit! Vooral met lekkere geurtjes die je super lang in huis blijft ruiken! Ook Estelle store in Breda; top winkel met betaalbare geurstokjes etc! Overal zeer tev... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tristar, Mijn eerste kennismaking ging niet zo goed ivm behoorlijke vertraging van mijn bestellingen. Na telefonisch contact van tristar z'n kant is alles helemaal goed en netjes opgelost. Ik ho... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super blij met alle producten die ik heb. Ik gebruik zelf de huishoudelijke artikelen. Zoals de allesreiniger en de power wipes descaling. Daarnaast recent in de shop geweest in breda, dat is no... Ver más

Información sobre la empresa

1. Planta química

Escrito por la empresa

Omdat iedere markt zijn eigen kenmerken heeft en we iedereen optimaal bedienen met onze duurzame reinigingsmiddelen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super blij met alle producten die ik…

Daarnaast recent in de shop geweest in breda, dat is nog eens een mooie winkel!

Daar heb ik de geurstokjes en huisparfum van het geurtje Celeste gekocht, echt HEERLIJK ruikt het. En niet te vergeten de Sharon refreshing en toilet cleaner, ook echt een heerlijke geur! Zeker een aanrader!

Top producten

Top producten, ze leveren oplossingen voor heel veel reinigings problemen. En ze hebben nou een leuk concept winkel. Estelle in breda. Superlekkere geurtjes voor huis. Ik gebruik heb zelf voor in de auto lekker handig. Zeker een aanrader 👍🏼👍🏼👌🏼👌🏼

Top bedrijf

Hoge kwaliteit reinigingsproducten. Aardige mensen en vlotte service. TOP bedrijf!

Wij hebben garagevloerreiniger besteld

Wij hebben garagevloerreiniger besteld. Deze is in goede orde ontvangen. Ook ontvingen wij na de bestelling een uitgebreide veiligheidsinstructie.
Blijkbaar is dit middel zeer giftig voor het milieu en zeer gevaarlijk ook voor mens.
Wij vonden het erg jammer dat dit niet van tevoren duidelijk is gemaakt dan hadden wij het nooit aangeschaft.
Verder was de levering snel en goed.

5 de agosto de 2021

Beste heer Weijler,

Bedankt voor uw bestelling en feedback, dit waarderen wij zeer.

Ik zou u graag willen verwijzen naar het tabje ‘Extra informatie’ op de productpagina om de gevarenaanduidingen in te zien voordat u het product besteld. Onder dit tabje vind u de gevarenzinnen en de gevarensymbolen van het product. Hiermee kan u dus in een oogopslag zien wat de gevaren van het product zijn en of het voor u geschikt is.

Via deze link kunt u direct de gevaren inzien van de Werkplaats Vloerreiniger: https://tristargroup.nl/winkel/product/werkplaats-vloerreiniger-10l/#tab-additional_information

Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Jan van Team TriStar

Goede producten.

Makkelijke site. Goede producten. Updates verzenden kan wat sneller. Heb zelf moeten vragen waneer ik de bestelling kon verwachten. Maar bestel hier zeker weer.

4 de agosto de 2021

Geen dwaze belofte

Geen dwaze belofte: vandaag besteld, morgen in huis. Maar wel binnen een beperkt aantal dagen. Wat ongemakkelijker maar iteindelijk beter voor personeel en milieu.

31 de julio de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niets gekregen

Niets gekregen, toch staat de bestelling op “geleverd”???

Vanmorgen contact gehad met Sabine, heeft me ontzettend goed geholpen. Was iets mis met de link van de levering. Vanmiddag toch nog alles geleverd gekregen.
Dank je Sabine

19 de julio de 2021

Beste,

Dit is enorm teleurstellend om te lezen.
Heeft u details van uw order? Zoals bijvoorbeeld een ordernummer?
Aan de hand van dit nummer kunnen wij uw order tracken en controleren wat er mis is gegaan.

Bij voorbaat al onze excuses voor het ongemak.
Wij horen graag van U!

Team TriStar.

Bestelling kwam snel binnen

Bestelling kwam snel binnen, helaas niet de kleur fles van het plaatje maar dit werd direct opgelost door alsnog mijn gewenste kleur na te zenden, top!

5 de julio de 2021
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Had meer van het product verwacht

Had meer van het product verwachting spiegel gaf het echt een vettige waas kreeg het niet mooi streeploos, en dat doet dasty niet ……

14 de junio de 2021

Respuesta de BÜFA Cleaning Netherlands B.V.

Beste Sandra, dat is jammer om te horen. Wat vond je tegenvallen of had je anders verwacht?

8 consejos para escribir buenas reseñas.