Scherpe prijs, mensen lijken tevreden over de kwaliteit, zelf toners voor HP nog niet geïnstalleerd. Het is geen vandaag bestellen morgen binnen bedrijf. Er zat een foutje in de verzending, maar... Ver más
Mijn HP Color Laserjet Pro MFP M477fdn had blauwe vlekjes op iedere afdruk. Volgens AI zou de Cyaan cartridge de boosdoener kunnen zijn. Hier een complete nieuwe set besteld voor nog geen 70 euro. Op... Ver más
La empresa ha respondido
prijs-kwaliteit-snel handelen-communicatie= Uitstekend Bestelling werd snel verzonden echter helaas met DPD. Kreeg mail uw pakket is bezorgd, niks ontvangen. contact met DPD, nog niks. Contact g... Ver más
La empresa ha respondido
Onze genoemde laser printer Canon MF743cdw leverde een belabberde print kwaliteit. Lang getwijfeld of het de moeite waard was om vervangende toner cartridges te kopen gezien de hoge prijs van de origi... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Koop tonercartridges voor laserprinters en inkjetprintercartridges met de beste kortingen. Vind de beste kortingen en uitstekende kwaliteit bij True Image NL.
Looskade 20, 6041 LE , Roermond, Holanda
- +31853035327
- cs@trueimagetech.nl
- trueimagetech.nl
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Precies dat wat er wordt gezegd, goed werkende cartridges
Eindelijk een huismerk dat werkt, geen meldingen van de printer en vooral perfecte afdrukken

Een vaste klant erbij
prijs-kwaliteit-snel handelen-communicatie= Uitstekend
Bestelling werd snel verzonden echter helaas met DPD.
Kreeg mail uw pakket is bezorgd, niks ontvangen.
contact met DPD, nog niks. Contact gehad met TrueImage, die zijn gaan bellen/mailen.3 kwartier later staat de koerier voor de deur, maar dumpt het pakket onderaan het portiek.Ik invalide woon 3 hoog.
True Image een 10, DPD een -10 !

Geweldige service
Een tonerset gekocht voor een Canon laserprinter. Helaas werkte dit niet goed, er werden 3 van de 4 toners niet goed herkend en na veelvuldige pogingen en troubleshooting hebben we dit niet werkend gekregen.
De service vanuit True Image was echter top; snelle respons op de mails, duidelijke troubleshoot stappen en nadat het niet bleek te werken zonder enige discussie mijn geld retour gekregen.
Uiteraard jammer dat de toners bij mij niet werkte, maar dit kan voorkomen.
De service is oprecht zeer goed, kan menig bedrijf wat van leren!

Respuesta de True Image NL
Makkelijk bestellen en goede kwaliteit
Makkelijk bestellen. Binnen enkele dagen in huis. Hoge kwaliteit toners en worden zonder problemen geaccepteerd door de printer.

Respuesta de True Image NL
Uitstekende kwaliteit en snelle levering!
Vorige maand heb ik een set toner gekocht op de website van trueimagetech.nl Na gebruik ben ik tot de ontdekking gekomen dat de kwaliteit van de toner bijna niet te onderscheiden is van de originele merkproducten. De prijs is zeer betaalbaar en het product werd ook snel geleverd. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsvolle en voordelige toners!

Respuesta de True Image NL
Más información sobre otros tipos de reseñas.