Casper har været rigtig god til at hjælpe mig med at sætte min nye PC op. Han var meget venlig og utrolig dygtig, og sørgede for, at det hele blev sat korrekt op, og at mine ting blev overført. Det... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg vil gerne sige en stor tak til Casper for hjælpen med at få min FarmVille 2-konto tilbage. Det har været en lang proces, men Casper gav ikke op og hjalp mig hele vejen igennem. Han var tålmodig, e... Ver más
Jeg er meget tilfreds med både IT-sikkerheden og supporten. Det giver en god tryghed at vide, at mine enheder er godt beskyttet, og når jeg har haft spørgsmål eller brug for hjælp, har supporten altid... Ver más
Casper har taget sig rigtig god tid til at hjælpe mig og gjort alt, hvad han kunne, for at løse problemet med Microsoft-opdateringen. Jeg følte mig godt informeret hele vejen igennem, og servicen var... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Trustbox udbyder en lang række professionelle IT-løsninger der henvender sig til både private, virksomheder, resellers og det offentlige. Hacking og datatab kan have alvorlige konsekvenser for alle uanset hvem vi er. Undgå derfor datatab med en krypteret backup. Få sikret al udstyr mod malware, herunder vira, trojanske heste, orme, phishing-angreb og ransomware. Hold alle skurke for porten med en firewall og hav roen i maven over at der ikke er andre der "kigger med". Hav alle dine adgangskoder gemt i en password bank og få dansk support når du har brug for det. Kontakt os direkte på 44221212 for en løsnng allerede i dag.
Información de contacto
Lyngbyvej 83 A, 2100, København Ø, Dinamarca
- +45 44221212
- info@trustbox.dk
- trustbox.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
En rigtig god oplevelse
I dag har jeg haft en rigtig god oplevelse med Trustbox. Ud over at mit udstyr er blevet tjekket for vira og andet uvedkommende software, så kom jeg også af med nogle irriterende filer fra Adobe Creative Cloud som ikke sådan lige var til at komme af med. min computer blev derved dobbelt så hurtig - næsten som da den var ny.
Det var fantastisk hjælp jeg fik med…
Det var fantastisk hjælp jeg fik med back-up af alt fra telefon til computer. Min telefonskærm var gået helt i stykker, men med hjælp fra Trustbox, blev alt reddet. Tak for hjælpen - absolut anbefalelsesværdig!
Fik opdateret computeren godt
Jeg fik et opkald ang
Jeg fik et opkald ang. mit abonnement og en sikkerhedsopdatering, det blev hurtigt løst, god service og god behandling.
jeg er glad
jeg er glad. jeg fik hjælp til at installere min nye printer, og jeg ved at jeg altid kan være sikker på at jeg altid får hjælp når jeg ringer til dem.
Jeg har fået en sikkerhedsopdatering
Jeg har fået en sikkerhedsopdatering, rigtigt god service.
Medarbejderne derinde er meget…
Medarbejderne derinde er meget tålmodige, og meget behagelige at tale med, god service
Jeg syntes jeg får en god vejledning
Jeg syntes jeg får en god vejledning, det har det rigtigt godt styr på og de er gode til at gøre det forståeligt.
Vi aftalte en tid i går til at vi…
Vi aftalte en tid i går til at vi skulle gennemgå sikkerheden i dag. De er præcise, søde og hjælpsomme. De ringer til tiden, og der er intet brok lige meget hvad man spørger om. Jeg syntes det er dejligt at man får fat i et menneske når man ringer i stedet for en telefonmenu
Det var nemt at komme igennem til dem…
Det var nemt at komme igennem til dem og medarbejderen var meget udholdende ift. at få løst problemet.
Stor opmærksomhed ved opkald og stor tryghed.
Det tog kun et par minutter at komme igennem til en medarbejder.
Han var høflig, venlig og imødekommende. Lyttede og forstod mit spørgsmål og løste det hurtigt. Desuden kørte han lige et tjek og noget backup.
Jeg er meget tryg ved BeeSafe, har været medlem siden 2021 og er bliver altid behandlet godt. Jeg er 70 år og ikke computer-ørn, så det er vigtigt for mig medet fast firma, som altid er der for mig. Tak.
jeg syntes altid det er en fornøjelse…
jeg syntes altid det er en fornøjelse at snakke med dem, og de er gode til at løse opgaver.
Jeg er glad og tilfreds med oplevelsen
Jeg er glad og tilfreds med oplevelsen, da det ellers har været en omstændig proces, men vi fik løst det alligevel :)
Jeg har fået en sikkerhedsopdatering
Jeg har fået en sikkerhedsopdatering, god service og behandling, er fuldt tilfreds.
Fik god hjælp af Trustbox i dag
Fik god hjælp af Trustbox i dag. er glad for servicen
Jeg ringede ind da min printer ikke…
Jeg ringede ind da min printer ikke virkede længere. Jeg fik fat i Patrick som arbejdede rigtig godt på sagen, og det vidste sig at jeg var løbet tør for blæk.
Fik god hjælp af Patrick da jeg ikke…
Fik god hjælp af Patrick da jeg ikke kunne se mine billeder på computeren uden at åbne hver enkelt billede. det ordende han hurtigt. Har altid været meget glad og tilfreds med den hjælp jeg får fra Trustbox
Fik virkelig god hjælp til at gendanne…
Fik virkelig god hjælp til at gendanne mine emails fra gmail der var forsvundet i løbet af de sidste 30 dage. Det er jeg virkelig glad for
fik opdateret min pc og mine programmer.
fik opdateret min pc og mine programmer.
Fik god hjælp da der var problemer med…
Fik god hjælp da der var problemer med internettet og hastigheden på det.
La experiencia Trustpilot