La empresa ha respondido
Deltog til deres event på Papir øen sidste sommer og igen til deres Salsa Arrangement på Nørrebro med efterfølgende mad og fest Den røde tråd for Truuly er at det er mennesker der VIL det. De... Ver más
La empresa ha respondido
Blev udvalgt til “ugens catch”, hvliket er en ud af mange måder hvorpå Truuly adskiller sig positivt fra konkurrenterne. Kan varmt anbefale denne platform.
Truuly er dating uden falske profiler. Alle brugere er valideret med MitID, så du kun møder rigtige mennesker. På Truuly er Online Speeddating også en del af appen. Mærk kemien med det samme i korte videosamtaler på 5 minutter ad gangen. Truuly er for singler +30 år, der vil have en mere seriøs datingoplevelse.
Fugledalen 1, 4000, Roskilde , Dinamarca
Ha contestado el 80% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg var til en meget fint arrangement på papirøen. Dejlig stemning og så var vejret helt fantastisk, hvilket i den grad fik det hele til at stige i karakter.
Jeg er kæmpe fan.
Speed dating Online er simpelthen bare det fedeste.
Tænk engang at man kan møde kærligheden face to face virtuelt
Jeg glæder mig allerede til næste gang de åbner op for det
Jeg mødte en sød mand som jeg talte med i 5 min. inden jeg blev sendt videre -
Det var virkelig en god oplevelse for mig som introvert Kvinde
Så dejligt med en dating app, som vil fremme en god dating oplevelse, ved bla. at bruge MitID for at undgå falske profiler og ved at introducere online speed dating og events i det virkelige liv. Det skaber en meget mere nuanceret måde at date og komme i kontakt på, end bare at swipe

Respuesta de Truuly
Kan varmt anbefale denne platform.
Super hyggelige arrangementer 👌
Anderledes og mere seriøs end andre dating platforme 👍

Respuesta de Truuly
Fantastisk koncept som har sin berigtigelse i datinguniverset. Klart den mest seriøse platform - en platform hvor man føler at man møder andre med samme mål for deres dating ❤️

Respuesta de Truuly
Den røde tråd for Truuly er at det er mennesker der VIL det.
Det er helt nede på jorden og alle føler sig velkommen.
Jeg kan godt være lidt genert, men anden gang jeg deltog kom jeg alene og det var så hyggeligt.
Jeg har mødt mange dejlige mennesker - både mænd og kvinder som jeg virkelig har været glad for at have fået ind i mit netværk.
Værterne er også helt igennem søde og gør meget ud af at alle er velkomne
Deres udviklede APP er også mega fed-
Nem at navigere i også kan man tilmed også deltage i Speed dating events online
Virkelig nogle spændende tiltag

Respuesta de Truuly
Jeg oprettede en profil kort tid før nytår, og ret kort tid efter var der, der valgte mig som favorit.. først i dag blev jeg betalende medlem.. begyndte at skrive til hende, og der kommer svar..
Det er den bedste dating side, jeg længe har været på, og en super ide med MitID validering..
er træt af dating sider, hvor man tror det er en ægte kvinde, og det viser sig det er en fake profil..
Dating siden hedder recommendating

Respuesta de Truuly
Rigtig godt alternativ til andre online datingsider/apps, hvis man søger seriøse forbindelser og ikke længere er 18 år 🙈
Der er alle de funktioner, man har behov for, og så bliver der også arrangeret gode events med mulighed for at møde andre seriøse singler. Det har været super godt det hele! Forhåbentlig laver I snart endnu et fredagsbar event med stand-up 🤞😊
Rigtig fin forretningsmodel med bl.a. validering med MitId, frasorterer det værste scam. Prisen er overkommelig og god. Brugerfladen kan forbedres - helt klart. Men- og der er altid et men, alt alt for lille medlems base (udvalg) pt. hvilket er baggrunden for de to ⭐️

Respuesta de Truuly
Super app, dejligt med rigtige mennesker bag profilerne

Respuesta de Truuly
Super dejligt med mit ID. så er man sikker på at det er en rigtig person på den "anden" side

Respuesta de Truuly
Jeg er virkelig positivt overrasket over Recommendating! Det er en super fed idé med en datingapp, hvor man skal valideres med MitID. Det giver en helt anden tryghed og seriøsitet, som jeg virkelig har savnet på andre apps. Derudover er det genialt, at de også laver singlearrangementer, så man kan mødes i virkeligheden på en afslappet måde. Det er præcis sådan noget, der har manglet på markedet! Kan helt klart anbefales 🙌

Respuesta de Truuly
Nej det kan jeg ikke bare skrue ned, som du kan se er det den indstilling windows anbefaler, for min skærm har høj opløsning, så jeg skal jo ikke bruge lup fordi i ikke kan programmere, alle andre sider kan godt skalere, f.eks. trustpilot.
Så er det muligt at det virker på din maskine, men det er den mest amatøragtige undskyldning der findes !
Hvis den kun virker via App, skulle i måske skrive det !
Hej, vil bare sige mange tak for at lave en dejlig nem app hvor man er sikker på folk er ægte. Jeg er ikke selv meget for datingapps men tænkte jeg ville prøve den. Kan med glæde sige at jeg faktisk fandt kærligheden derinde. Mange tak

Respuesta de Truuly
Jeg har ikke været medlem i over en måned. Og alligevel trækker de penge på min konto..... Det er et lille beløb, men det gør man bare ikke , ....

Respuesta de Truuly
Más información sobre otros tipos de reseñas.