Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så dejligt med en dating app, som vil fremme en god dating oplevelse, ved bla. at bruge MitID for at undgå falske profiler og ved at introducere online speed dating og events i det virkelige liv. Det... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deltog til deres event på Papir øen sidste sommer og igen til deres Salsa Arrangement på Nørrebro med efterfølgende mad og fest Den røde tråd for Truuly er at det er mennesker der VIL det. De... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Rigtig fin forretningsmodel med bl.a. validering med MitId, frasorterer det værste scam. Prisen er overkommelig og god. Brugerfladen kan forbedres - helt klart. Men- og der er altid et men, alt alt fo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blev udvalgt til “ugens catch”, hvliket er en ud af mange måder hvorpå Truuly adskiller sig positivt fra konkurrenterne. Kan varmt anbefale denne platform.

Información sobre la empresa

1. Servicio de contactos

Escrito por la empresa

Truuly er dating uden falske profiler. Alle brugere er valideret med MitID, så du kun møder rigtige mennesker. På Truuly er Online Speeddating også en del af appen. Mærk kemien med det samme i korte videosamtaler på 5 minutter ad gangen. Truuly er for singler +30 år, der vil have en mere seriøs datingoplevelse.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ved ikke hvad jeg skal mene om…

Ved ikke hvad jeg skal mene om hjemmesiden. Dem man skriver til svarer ikke tilbage, selvom de har liket en.
Så tænker på om det bare er en robot side, så mange andre date sider.
En masse besøg på ens profil, og så sker der ikke mere. 🤔

31 de julio de 2025

Respuesta de Truuly

Alle skal valideres med MitID på Recommendating - så der er 100% ikke nogen robotter.

Som den eneste seriøse datingplatform i Danmark, kan du være sikker på, at der er en rigtig person bag alle profiler. Man kan ikke oprette en profil, uden at validere den med MitID. Og man kan kun oprette én profil.

Vi er selvfølgelig rigtig kede af, at du ikke får svar tilbage på dine henvendelser. Det er noget, vi prøver at gøre noget ved. Vi har netop lavet Recommendating, fordi vi selv var trætte af alle de apps, hvor man ikke får svar og bliver ghostet. Derfor har vi features på vej, som netop skal nudge folk til at svare og opføre sig ordentligt og med respekt overfor hinanden.

Vi er stadig en nyere platform på markedet, så derfor optimerer vi hele tiden efter input fra vores brugere. Derudover har vi store kampagner på vej, som vil bringe mange flere brugere på.

Så vi er kun lige startet i kampen mod en bedre datingkultur i Danmark.

Alt for lille et udvalg

Alt for lille et udvalg, i hvert fald, hvis du bor i Sønderjylland.
Har sat radius på 100 km, der er stort set ingen!
De samme profiler der dukker op hele tiden.

10 de mayo de 2025

Kære Karina

Det er vi fuldt ud bevidste om. Vi er nye på markedet, og i starten har vi fokuseret markedsføringsindsatsen på Sjælland - først nu er vi begyndt at brede det ud til resten af landet. Derfor vil der bestemt være steder på Fyn og i Jylland, hvor der ikke er ret mange på endnu. Men det kommer. En platform er jo desværre ikke fyldt op fra dag ét - det kræver tid at blive udbredt. Derfor er vi naturligvis kede af, at du vælger at give os to stjerner på den baggrund, da det jo desværre ikke hjælper os med at få platformen fyldt op i dit område.

Der er kun mænd her

Det er højst sandsynligt kun mænd der er medlem der. Jeg vil gætte på de har vist mig, omkring 50 kvinder hvor af 90% bor på Sjælland mest i København området. Kundeservice svare ikke på mail. Hvis du er mand så lad være med at betale. jeg føler mig snydt, af et firma der er totalt ligeglad med deres kunder. De skal bare tjene penge og ikke andet

9 de abril de 2025

Hej Otto

Du skrev til os den 4. marts kl. 19.46. Jeg svarede dig den 4. marts kl. 22.46 - jeg sender dig gerne en oversigt, hvor du kan se dato og tid. Det tænker jeg er ret hurtig kundeservice sammenlignet med mange andre platforme. Jeg har ikke modtaget andre mails fra dig.

I mit svar gjorde jeg opmærksom på, at jeg kunne se i systemet, at du ved en fejl havde oprettet en kvindeprofil – hvilket naturligvis betød, at du ikke ville blive matchet med kvinder. Jeg går ud fra, at dette nu er blevet rettet, siden du nævner, at du kan se kvindelige profiler igen.

Du vil kun få vist profiler, der matcher de søgekriterier, du har angivet. Så hvis du søger i hele Danmark - ja, så vil du få vist kvinder fra hele Danmark. Og da vi har flest profiler på Sjælland, vil du dermed se flest fra København.

Vi er stadig en nyere platform på markedet, og derfor er vi klart først på Sjælland. Men vi er på vej i hele landet nu.

Det er ganske gratis at oprette sig og have en profil hos os. Det er kun, hvis du ønsker at kontakte andre profiler, at det kræver et medlemskab på 49 kr./mdr. Så dermed kan man jo kigge rundt og se, om der er profiler, der falder inden for ens søgekriterier INDEN man betaler. Så at vi blot er ude på at tjene penge er alt andet end rigtigt.

Afslutningsvis vil jeg gerne understrege, at vi har en helt lige fordeling af kvinder og mænd på platformen, så det er bestemt ikke korrekt, at du skriver, at der er flere mænd end kvinder.

/Lotte

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlig nem at navigere rundt i selv for…

Dejlig nem at navigere rundt i selv for “seniors” og godt med mit id validering👍😊.

5 de abril de 2025

Respuesta de Truuly

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Eva 🌸 Det betyder virkelig meget for os. Vi er kun lige startet og har en masse spændende ting på vej. Så tusind tak for din støtte.

Katja & Lotte 💞

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fedt med MitID validering. For få Jyder.

Fedt med en dating app hvor man valideres med MitID.
Kunne have ønsket man var tvunget til billede og enkelte ord, tekst for at vise man er seriøs.
Mangler seriøst flere Jyder, kun ca. 10 pers til at matche med. Resten er fra Sjælland. Håber I sætter ind på noget mere markedsføring.
Derfor kun 3 stjerner.

26 de diciembre de 2024

Hej Karin

Tak for din anmeldelse 🌸 Vi er helt bevidste om, at der ikke er så mange jyder på endnu. Da vi lancerede platformen, startede vi med annoncering kun i København i den første periode, og derefter er vi så rykket videre til resten af Danmark. Men det tager tid at få fyldt en platform op. Vi er i gang, og vi har en stor markedsføringskampagne på vej i hele landet. Derudover holder vi også fysiske singleevents i hele landet.

I forhold til billeder på profilen, er man tvunget til at have et billede på nu. Man kan ikke oprette en profil uden. At du stadig ser profiler (ca. 15%) uden billede, stammer fra vores lancering, hvor det stadig var frivilligt at have et billede på. Men som sagt vil du ikke se nye profiler uden billede.

I forhold til tekst er vi helt enige i, at det er ærgerligt, at nogen vælger at oprette en profil uden at skrive en tekst. Men det kan vi desværre ikke tvinge folk til - det er der ikke nogen platforme, der kan.

Her til sidst vil vi gerne sige, at vi er glade for at få feedback. Når vi får 3 stjerner, som omhandler, at der ikke er nok jyder på, bliver det dog sværere for os at tiltrække folk til platformen, som jo er vores fælles mål 😊 Men som nævnt arbejder vi fokuseret på at få udbredt vores platform til hele landet.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kan slet ikke kende det som folk…

Kan slet ikke kende det som folk skriver om denne side. Det virker meget besynderligt at det er de samme profiler der dukker op igen og igen. Og man kan ikke se hvornår de har været på sidst eller noget

13 de diciembre de 2024

Hej Lasse

Recommendating er stadig meget ny på markedet. Da vi lancerede appen, startede vi i Københavnsområdet i den første tid. Derfor er vi først fornylig begyndt at markedsføre appen i andre dele af landet. Så alt efter hvor du bor, vil det på nuværende tidspunkt have betydning på antallet af profiler i dit område.

Vi har stadig absolut klart flest profiler fra Hovedstadsområdet, men vi starter intensiv kampagne i januar i hele landet.

Så hvis du ser de samme profiler, er det fordi, at der ikke er kommet nogen nye profiler, siden du var på sidst. De nyeste vil altid blive vist først på din profil. Du kan evt. prøve at udvide din søgning lidt, og der vil dukke flere op.

Derudover kan jeg fortælle, at der er nye features på vej, som vil blive udgivet i næste uge. Appen vil løbende blive tilpasset og forbedret med nye features efter input og ønsker fra vores brugere.
På den måde er vi sikre på, at det er vores brugeres ønsker til features, som bliver implementeret.

I forhold til dit ønske om at se, hvornår folk har været på, er det et helt bevidst valg fra vores side, at man ikke kan det, da vi selv tidligere som brugere på andre platforme, har oplevet at denne feature kan blive anvendt uhensigtmæssigt. Så derfor er vi selvfølgelig kede af, at du har valgt at give os en 1-stjernet anmeldelse.

Katja & Lotte

Dating

Fantastisk og seriøs app med de fedeste single events

26 de octubre de 2024

Godt tænkt

En app i udvikling er god, og når den sammen med et Community af rigtige mennesker skaber events hvor vi mødes er endnu bedre, godt tænkt.

25 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Halter bagefter og appen er fuld af…

Halter bagefter og appen er fuld af fejl hele tiden.. den vender tilbage til start og du kan se din profil igen og igen og starter forfra igen og igen.. møg ap der ikke virker..

27 de octubre de 2024

Kære Dreas

Vi og vores udviklere har netop testet appen igennem på kryds og tværs - flere gange. Vi får ikke eller kan genskabe de fejl, du beskriver. Vi har heller ikke hørt det fra andre brugere. Det må derfor være en fejl/bug på din telefon.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig. Send en mail til os på hello@recommendating.dk med yderligere beskrivelse og gerne screenshots, så tager vi straks fat i sagen og hjælper dig videre.

For få udfyldte profiler

For få udfyldte profiler. Meget simpel opbygning, lidt for simpel når man bruger tablet og ikke app.

3 de septiembre de 2024

Hej Hanne

Tak for din kommentar. Vi er kede af, at du giver os to stjerner. Appen er nemlig helt med vilje opbygget simpelt, da vores univers skal være nemt og intuitiv at navigere rundt i.

Appen er første udgave på markedet, og der vil derfor kontinuerligt komme forbedringer i takt med, at vi får erfaringer.

At en del vælger ikke at udfylde en tekst på deres profil er desværre et generelt problem på alle platforme. Vi kan dog se en klar stigning i antallet af profiler, der skriver profiltekst samt at de bliver længere.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den som anbefalder dig videre…Recommendating

Det er ligegyldigt hvilken kunst eller virksomhed man skaber eller driver, hvis de er lavet af mennesker, men ikke for mennesker. At de ikke tjener folks interesse også, men er kun for kunstens skyld, eller for at forvalte mennesket i forbrugeren, så kan man bare tjene penge på. Denne virksomhed er nyt. Men, jeg er sikkert at det vil udvikle sig også med din hjælp, ved at spræde den gode nyhed, fordi den skaber tryghed. For at oprette en profil, skal man underskrive med MitID. De har virkelig anstændige og autentiske mennesker som står bag deres kunderservice, som svarer hurtigt og finder løsninger. Jeg anbafaler varmt recommandating.dk ! Opfindsom navn, som fra englisk betyder, den som anbafalder dig videre! Simpelt og vis. Min bedste ønsker til Recommandating og til alle som vil bruge den, at have helden med sig på deres rejse!

6 de agosto de 2024

Respuesta de Truuly

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌸 Den blev vi rigtig glade for. Og Tusind tak for at du har valgt at dele din oplevelse her. Vi er meget glade for, at du har valgt Recommendating.

De varmeste hilsener

Virkelig seriøst

Virkelig seriøst, fremragende og anderledes koncept. De bedste anbefalinger🥰

2 de marzo de 2024

Respuesta de Truuly

Tusind tak for den fine anmeldelse, Anne Karina 🩷 Det betyder meget for os. Mange tak for du er med til at starte en ny datingkultur op i Danmark.

Katjs & Lotte

Valorada con 5 estrellas sobre 5

FANTASTISK at der endelig er kommet et…

FANTASTISK at der endelig er kommet et troværdigt dating site med et fedt koncept med at man kan anbefale andre. Jeg kan ikke få hænderne ned...!

20 de febrero de 2024

Respuesta de Truuly

Tusind tak for din anmeldelse, Ben. Det er vi virkelig glade for. Tak for at du vil være med til at starte en ny datingkultur op.

Katja & Lotte

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.