Super fijne service! Officieel moeten de bezorgers het tot de voordeur afleveren maar deze twee heren hebben onze salon tafel gewoon in de woonkamer afgeleverd omdat hij zo zwaar is! Echt super! Deze... Ver más
La empresa ha respondido
Snelle service. Goede informatie over de bezorgtijd. Deze was live te volgen. Het pakket werd afgeleverd op de door mij gewenste plek. Alleen geen telefoontje gehad van tevoren en vergeten de verpak... Ver más
La empresa ha respondido
Hele duidelijke track and trace methode. Je kunt ze via een digitale kaart volgen. Heel handig, aangezien de bezorgtijd nog een beetje kan schuiven. Komt ook omdat ze een tijdslot geven van een half u... Ver más
La empresa ha respondido
Tijdig bericht van levering en 15 voor arriveren nog n telefoontje In mail stonden namen van chauffeur en bezorger ( maakt het persoonlijk) Hardwerkende vriendelijke heren Compliment
La empresa ha respondido
Logistieke dienstverlening op het gebied van fulfilment en distributie van grote consumentengoederen
Oude Hoon 2, 3991 CZ, Houten, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 95% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Snelle levering. Goede update van de tijd van levering. En hele vriendelijke mannen die het kwamen afleveren en hebben het keurig naar binnen gebracht

Respuesta de TSN Groen
De bezorger was binnen de afgesproken tijd en belde me op toen hij er bijna was en was ook aardig genoeg om me te helpen om de zware levering naar boven te sjouwen.

Respuesta de TSN Groen
Goede communicatie, exact geleverd op de afgesproken tijd. Keurig al het karton meegenomen. Top!

Respuesta de TSN Groen
De heren geven accurate updates wanneer ze onderweg zijn. En zijn heel vriendelijk en proffesioneel!

Respuesta de TSN Groen
Je kunt heel makkelijk gewenste leverdatum bepalen en evt extra service bijboeken. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de aankomsttijd. Er was wat onduidelijkheid over extra service (uitpakken en verpakkingsmateriaal meenemen) maar dat ik goed opgelost. We kennen TSN al van IKEA leveringen en ook nu via SofaCompany. Zeer tevreden over hun dienstverlening.

Respuesta de TSN Groen
Hele goede service aardige jongemannen ook

Respuesta de TSN Groen
Delivery was very smooth and professional, the gentlemen were friendly, attentive with moving the goods and unpacking with care.

Respuesta de TSN Groen
geweldige ervaring zowel met de bezoring als met het ophalen. mensen zijn erg aardig. dankjullie wel hiervoor

Respuesta de TSN Groen
Er is uiteindelijk niet geleverd naar de verdieping. Waar dit eerder wel de bedoeling was.

Respuesta de TSN Groen
Vriendelijk en goede communicatie, op tijd,zorgvuldig en netjes binnen gebracht.

Respuesta de TSN Groen
Goede tracking en correcte levering door aardige, klantvriendelijke bezorgers.

Respuesta de TSN Groen
De heren ali en mohamed waren zeer behulpzaam en zeer vriendelijk, en perfect op tijd , ik ben zeer tevreden over de bezorgers !!!

Respuesta de TSN Groen
Zeer goede communicatie; e-mail, sms en telefoon en geleverd zoals aangekondigd.

Respuesta de TSN Groen
Kledingkast levering 16 mei ( let wel de 1ste bezorgdata 11 Mei liep ook geheel mis) bezorgtijd 16 mei tussen 15:00 & 17:00u. Daar houd je dan rekening mee. En blijf je voor thuis.Om 23:00u ben ik maar gestop met het volgen vd chauffeur.. het is hooguit schandalig je word niet gebeld dat ze het niet gaan redden. Bezorgkosten betaald maar waarvoor? Vrije zaterdag naar de knoppe

Respuesta de TSN Groen
Gewoon een nette levering met aandacht voor het product
waren netjes op de afgesproken tijd
verder geen op of aanmerkingen!

Respuesta de TSN Groen
Eigenlijk altijd goede ervaringen met dit bedrijf.

Respuesta de TSN Groen
Super service snel nette mensen. Gewoon top

Respuesta de TSN Groen
Ik werd goed op de hoogte gehouden.
Keuze voor moment van bezorging was uitgebreid.
Kwartier voor aflevering werd ik nog netjes gebeld.
Bezorgers waren erg aardig en netjes en hebben de zware pakketten zelfs binnen neergezet.