Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle service. Goede informatie over de bezorgtijd. Deze was live te volgen. Het pakket werd afgeleverd op de door mij gewenste plek. Alleen geen telefoontje gehad van tevoren en vergeten de verpak... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele duidelijke track and trace methode. Je kunt ze via een digitale kaart volgen. Heel handig, aangezien de bezorgtijd nog een beetje kan schuiven. Komt ook omdat ze een tijdslot geven van een half u... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vriendelijke gasten!.. zelfs met deze hitte 30+ geleverd tot achter in de tuin. Ook qua locatie continu op de hoogte gehouden icm verwachte levertijd

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ondanks extra problemen bij de aflevering hebben de bezorgers fantastisch werk geleverd door te zorgen dat de spullen toch op hun plek kwamen. Het hele proces was goed te volgen, korte lijnen. Veel co... Ver más

Información sobre la empresa

1. Compañía de transporte de carga
  2. Servicio de logística

Escrito por la empresa

Logistieke dienstverlening op het gebied van fulfilment en distributie van grote consumentengoederen

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 95% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

4,3

Todas las opiniones

725 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Goed georganiseerd bedrijf

Super aardige bezorgers exact op het tijdschema
Mooie spullen

11 de agosto de 2026

Goedemorgen,

Bedankt voor de positieve review!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle service en goede informatie.

Snelle service. Goede informatie over de bezorgtijd. Deze was live te volgen.
Het pakket werd afgeleverd op de door mij gewenste plek.
Alleen geen telefoontje gehad van tevoren en vergeten de verpakking mee te nemen. (Zelf heb ik hier ook niet aan gedacht).

11 de agosto de 2026

Goedemiddag,

Bedankt voor de review.

Vervelend dat u niet bent gebeld en het pakket niet is uitgepakt bij de levering. We zullen dit aangeven bij de betrokken bezorgers.

Excuses voor het ongemak,

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dit is inmiddels de tweede keer dat het…

Dit is inmiddels de tweede keer dat het misgaat met een bezorging via dit bedrijf.
Vooraf verloopt alles prima. Er wordt netjes gebeld dat de chauffeur er bijna is en ook de communicatie per e-mail is goed. Het probleem begint zodra de chauffeur bij ons dorp aankomt.
Ons dorp is via twee kanten bereikbaar. Eén route heeft een tunnel met een beperkte doorrijhoogte, de andere route heeft geen tunnel en is gewoon toegankelijk. Voor de tweede keer kiest de chauffeur toch de route via de tunnel. Vervolgens worden wij gebeld met de mededeling dat bezorgen niet mogelijk is vanwege de beperkte doorrijhoogte.
Als je vervolgens uitlegt dat het dorp via de andere kant gewoon bereikbaar is, lijkt dit erg moeilijk over te komen. De vorige keer hebben we ongeveer 15 minuten telefonisch geprobeerd de chauffeur de juiste kant op te sturen. Ook deze keer hebben we meerdere keren aangegeven dat ze via de andere route het dorp in moeten rijden. Uiteindelijk zelfs maar aangegeven dat ze Google Maps moesten gebruiken om een andere route te vinden.
Van een professioneel bezorgbedrijf mag je verwachten dat chauffeurs zelf een alternatieve route kunnen vinden als een weg niet toegankelijk is voor hun voertuig. Helemaal omdat dit nu voor de tweede keer gebeurt.
De communicatie vooraf is goed, maar de daadwerkelijke uitvoering en het oplossend vermogen van de chauffeur zijn erg slecht. Dit zorgt voor onnodige frustratie en vertraging. Erg slechte service.

Goedendag,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Onze excuses dat dit inmiddels voor de tweede keer op deze manier is verlopen. We begrijpen goed dat het frustrerend is wanneer een alternatieve en toegankelijke route beschikbaar is en u meerdere keren moet uitleggen hoe de chauffeur het dorp kan bereiken.

Fijn om te lezen dat de communicatie vooraf wel goed is verlopen, maar we zijn het met u eens dat er bij een toegangsprobleem meer oplossingsgericht gehandeld moet worden. We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern met de betreffende bezorgers bespreken, zodat hier in de toekomst beter op wordt geanticipeerd.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hij was ontzettend lief en ging op me…

Hij was ontzettend lief en ging op me wachten tot dat ik thuis was

Goedendag,

Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat onze bezorger zo behulpzaam en geduldig was en netjes op u heeft gewacht. We waarderen uw feedback enorm!

Goede bezorgdienst

Goede bezorgdienst. Netjes geleverd zoals het hoort.

Goedendag,

Bedankt voor de review. Fijn dat alles netjes geleverd is.

Zorgvuldige, communicatieve bezorgdients

Duidelijke communicatie, toegankelijk, stipt op tijd, behulpzame en zorgvuldige medewerkers.

Goedendag,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze communicatie en medewerkers als behulpzaam en zorgvuldig heeft ervaren. Goed om te lezen dat alles netjes en op tijd is verlopen!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waardeloze service en slechte communicatie. Geen ster waar

Vanwege de herhaalde leveringsproblemen, het gebrek aan meedenkend vermogen en de onprofessionele afhandeling door de klantenservice, geef ik met een gerust hart 0 sterren als dat mogelijk zou zijn. Ik raad dit bedrijf ten zeerste af.

7 de agosto de 2026

Goedendag,

Wat vervelend om te lezen dat u meerdere problemen met de levering heeft ervaren en dat u zich vervolgens niet goed geholpen voelde door onze klantenservice. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. We nemen uw feedback serieus en bieden onze oprechte excuses aan voor het ontstane ongemak en de teleurstelling. Mocht u met ons hierover verder in gesprek gaan kunt u contact opnemen met info@tsngroen.nl

Hele lieve beleefde bezorgers

Hele lieve beleefde bezorgers. Top service gehad. Bedankt

Goedendag,

Bedankt voor de review! Fijn om te lezen dat de service goed was.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Regelmatig een update over tijdstip bezorgen en vriendelijke bezorgers.

Goedendag,

Bedankt voor de vijf sterren review! Goed om te lezen dat de bezorging fijn verlopen is.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het waren twee zware pakketten en ze…

Het waren twee zware pakketten en ze hebben ze zonder problemen naar de eerste verdieping gedragen!!! Heel erg bedankt.

Goedendag,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat onze bezorgers de zware pakketten netjes naar de eerste verdieping hebben gebracht.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

een steiger blijkbaar een brug te ver

Vandaag de levering van mijn IKEA bestelling moeten ontvangen. Qua info prima geregeld maar toen de bezorgers op het leveradres aangekomen waren werd er niet geleverd. Beide heren kwamen naar boven op de 2e etage met de mededeling dat zij niet konden leveren omdat zij dan onder een steiger moesten doorlopen met artikelen. Dit was te gevaarlijk en ook de planner die ik aan de lijn heb gehad bevestigde dit ; daar stuur ik mijn jongens niet onderdoor ; waren zijn woorden. Dezelfde steiger die beide heren gepasseerd zijn bij de ingang om naar boven te komen en wederom gepasseerd zijn bij het naar buiten gaan. Een steiger staat niet in de voorwaarden als belemmering voor een levering dus ik ben bijzonder teleurgesteld in de uitvoering en uitleg van dit bedrijf

5 de agosto de 2026

Goedendag,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Wat vervelend om te horen dat de levering ondanks de duidelijke communicatie vooraf niet heeft kunnen plaatsvinden. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is, zeker wanneer u erop rekent dat uw bestelling wordt geleverd. We nemen uw feedback over de situatie en de communicatie hierover serieus en zullen dit intern bespreken. Onze excuses voor het ongemak. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen via info@tsngroen.nl

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed op tijd en bekwaam om met goederen…

Goed op tijd en bekwaam om met goederen die besteld zijn op een goede manier om te gaan

Goedendag,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de levering op tijd was en dat onze bezorgers zorgvuldig met uw goederen zijn omgegaan. We waarderen uw feedback!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ze hadden het pakket tot de deur…

Ze hadden het pakket tot de deur gebracht en waren heel vriendelijk

Goedendag,

Bedankt voor de review! Fijn om te lezen dat de bezorgers vriendelijk te werk zijn gegaan.

Vriendelijke gasten!.

Goedendag,

Bedankt voor de positieve review! Fijn om te lezen dat de bezorgers de levering netjes hebben verzorgd.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en uitstekende service

Snelle levering en uitstekende service! De bezorgers waren vriendelijk en hebben de douchecabine netjes in de hal gezet. Zeer tevreden, zeker een aanrader.

Goedendag,

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en onze service. Bedankt voor de aanbeveling!

Correcte en tijdige aflevering

De goederen zijn netjes afgeleverd. De aankomsttijd is van te voren ook helder gecommuniceerd.

Goedendag,

Bedankt voor de positieve review! Fijn om te horen dat de levering netjes is verlopen. Veel plezier met uw aankoop!

Keurige vriendelijk bezorgers

Keurige vriendelijk bezorgers, zetten je spulletjes netjes neer, doen waar ze voor staan. Werken netjes op tijd.

28 de julio de 2026

Goedendag,

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat onze bezorgers vriendelijk en netjes te werk gaan.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed op de hoogte gehouden in real-time…

Goed op de hoogte gehouden in real-time nette bezorgers top top!

Goedendag,

Bedankt voor positieve review! Goed om te lezen dat u de communicatie van te voren en de bezorgers goed vond.

Team TSN Groen

8 consejos para escribir buenas reseñas.