Snelle service. Goede informatie over de bezorgtijd. Deze was live te volgen. Het pakket werd afgeleverd op de door mij gewenste plek. Alleen geen telefoontje gehad van tevoren en vergeten de verpak... Ver más
La empresa ha respondido
Hele duidelijke track and trace methode. Je kunt ze via een digitale kaart volgen. Heel handig, aangezien de bezorgtijd nog een beetje kan schuiven. Komt ook omdat ze een tijdslot geven van een half u... Ver más
La empresa ha respondido
Vriendelijke gasten!.. zelfs met deze hitte 30+ geleverd tot achter in de tuin. Ook qua locatie continu op de hoogte gehouden icm verwachte levertijd
La empresa ha respondido
Ondanks extra problemen bij de aflevering hebben de bezorgers fantastisch werk geleverd door te zorgen dat de spullen toch op hun plek kwamen. Het hele proces was goed te volgen, korte lijnen. Veel co... Ver más
La empresa ha respondido
Logistieke dienstverlening op het gebied van fulfilment en distributie van grote consumentengoederen
Oude Hoon 2, 3991 CZ, Houten, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 95% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Goede communicatie. Keurig op tijd. Vriendelijke bezorgers.

Respuesta de TSN Groen
Super aardige bezorgers exact op het tijdschema
Mooie spullen

Respuesta de TSN Groen
Snelle service. Goede informatie over de bezorgtijd. Deze was live te volgen.
Het pakket werd afgeleverd op de door mij gewenste plek.
Alleen geen telefoontje gehad van tevoren en vergeten de verpakking mee te nemen. (Zelf heb ik hier ook niet aan gedacht).

Respuesta de TSN Groen
Dit is inmiddels de tweede keer dat het misgaat met een bezorging via dit bedrijf.
Vooraf verloopt alles prima. Er wordt netjes gebeld dat de chauffeur er bijna is en ook de communicatie per e-mail is goed. Het probleem begint zodra de chauffeur bij ons dorp aankomt.
Ons dorp is via twee kanten bereikbaar. Eén route heeft een tunnel met een beperkte doorrijhoogte, de andere route heeft geen tunnel en is gewoon toegankelijk. Voor de tweede keer kiest de chauffeur toch de route via de tunnel. Vervolgens worden wij gebeld met de mededeling dat bezorgen niet mogelijk is vanwege de beperkte doorrijhoogte.
Als je vervolgens uitlegt dat het dorp via de andere kant gewoon bereikbaar is, lijkt dit erg moeilijk over te komen. De vorige keer hebben we ongeveer 15 minuten telefonisch geprobeerd de chauffeur de juiste kant op te sturen. Ook deze keer hebben we meerdere keren aangegeven dat ze via de andere route het dorp in moeten rijden. Uiteindelijk zelfs maar aangegeven dat ze Google Maps moesten gebruiken om een andere route te vinden.
Van een professioneel bezorgbedrijf mag je verwachten dat chauffeurs zelf een alternatieve route kunnen vinden als een weg niet toegankelijk is voor hun voertuig. Helemaal omdat dit nu voor de tweede keer gebeurt.
De communicatie vooraf is goed, maar de daadwerkelijke uitvoering en het oplossend vermogen van de chauffeur zijn erg slecht. Dit zorgt voor onnodige frustratie en vertraging. Erg slechte service.

Respuesta de TSN Groen
Hij was ontzettend lief en ging op me wachten tot dat ik thuis was

Respuesta de TSN Groen
Goede bezorgdienst. Netjes geleverd zoals het hoort.

Respuesta de TSN Groen
Duidelijke communicatie, toegankelijk, stipt op tijd, behulpzame en zorgvuldige medewerkers.

Respuesta de TSN Groen
Vanwege de herhaalde leveringsproblemen, het gebrek aan meedenkend vermogen en de onprofessionele afhandeling door de klantenservice, geef ik met een gerust hart 0 sterren als dat mogelijk zou zijn. Ik raad dit bedrijf ten zeerste af.

Hele lieve beleefde bezorgers. Top service gehad. Bedankt

Respuesta de TSN Groen
Regelmatig een update over tijdstip bezorgen en vriendelijke bezorgers.

Respuesta de TSN Groen
Het waren twee zware pakketten en ze hebben ze zonder problemen naar de eerste verdieping gedragen!!! Heel erg bedankt.

Respuesta de TSN Groen
Vandaag de levering van mijn IKEA bestelling moeten ontvangen. Qua info prima geregeld maar toen de bezorgers op het leveradres aangekomen waren werd er niet geleverd. Beide heren kwamen naar boven op de 2e etage met de mededeling dat zij niet konden leveren omdat zij dan onder een steiger moesten doorlopen met artikelen. Dit was te gevaarlijk en ook de planner die ik aan de lijn heb gehad bevestigde dit ; daar stuur ik mijn jongens niet onderdoor ; waren zijn woorden. Dezelfde steiger die beide heren gepasseerd zijn bij de ingang om naar boven te komen en wederom gepasseerd zijn bij het naar buiten gaan. Een steiger staat niet in de voorwaarden als belemmering voor een levering dus ik ben bijzonder teleurgesteld in de uitvoering en uitleg van dit bedrijf

Respuesta de TSN Groen
Goed op tijd en bekwaam om met goederen die besteld zijn op een goede manier om te gaan

Respuesta de TSN Groen
Ze hadden het pakket tot de deur gebracht en waren heel vriendelijk

Respuesta de TSN Groen
Snelle levering en uitstekende service! De bezorgers waren vriendelijk en hebben de douchecabine netjes in de hal gezet. Zeer tevreden, zeker een aanrader.

Respuesta de TSN Groen
De goederen zijn netjes afgeleverd. De aankomsttijd is van te voren ook helder gecommuniceerd.

Respuesta de TSN Groen
Keurige vriendelijk bezorgers, zetten je spulletjes netjes neer, doen waar ze voor staan. Werken netjes op tijd.

Respuesta de TSN Groen
Zeer goede service en vriendelijke bezorgers.

Respuesta de TSN Groen
Goed op de hoogte gehouden in real-time nette bezorgers top top!