Super fijne service! Officieel moeten de bezorgers het tot de voordeur afleveren maar deze twee heren hebben onze salon tafel gewoon in de woonkamer afgeleverd omdat hij zo zwaar is! Echt super! Deze... Ver más
La empresa ha respondido
Snelle service. Goede informatie over de bezorgtijd. Deze was live te volgen. Het pakket werd afgeleverd op de door mij gewenste plek. Alleen geen telefoontje gehad van tevoren en vergeten de verpak... Ver más
La empresa ha respondido
Hele duidelijke track and trace methode. Je kunt ze via een digitale kaart volgen. Heel handig, aangezien de bezorgtijd nog een beetje kan schuiven. Komt ook omdat ze een tijdslot geven van een half u... Ver más
La empresa ha respondido
Tijdig bericht van levering en 15 voor arriveren nog n telefoontje In mail stonden namen van chauffeur en bezorger ( maakt het persoonlijk) Hardwerkende vriendelijke heren Compliment
La empresa ha respondido
Logistieke dienstverlening op het gebied van fulfilment en distributie van grote consumentengoederen
Oude Hoon 2, 3991 CZ, Houten, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 95% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
De site, het bestellen en de info qua afleveren plus de bezorgers....super.

Respuesta de TSN Groen
Correcte levering, tijdspanne was goed aangegeven met smsverkeer. Leverdatum te kiezen op korte termijn

Respuesta de TSN Groen
Badwand bezorgd, werd afgeleverd in de lift. Vanaf de lift moest deze zelf in m'n eentje worden vervoerd naar huis. Dat is natuurlijk een gigantisch groot en fragiel pakket voor één persoon.

Respuesta de TSN Groen
Onvriendelijk personeel geen tijd om mijn bestelling eerst na te kijken. Bij bestelling extra betaald om product op de plaats te zetten, hebben echter de doos neergezet en zijn gegaan omdat dit niet bij hun takenpakket hoorde volgens de medewerkers.

Respuesta de TSN Groen
Bank zou bezorgd moeten worden op 1e verdieping, had voordeur op begane grond aangegeven, dat is ook zo (appartement met voordeur en trap naar 1e). Bezorgers klaagden dat ze bezorging op begane grond verwachtten. Dan moeten ze dat op de website vragen, niet waar de voordeur zit. Vervolgens 2 vd 3 pakketten naar de 1e bezorgd, grootste pakket waagden ze zich niet aan (“te zwaar, m’n rug” / “past niet”). Lieten ze doodfijn bij de voordeur staan en ze vertrokken. Had betaald voor uitpakken en afvoer verpakking en dat wisten ze, niks uitgepakt en afgevoerd. Ik heb vervolgens zelf het grootste pakket zonder veel moeite met een vriend naar boven gekregen en moet alle rotzooi nu zelf afvoeren. Knap waardeloos. Krijg ik nu het geld daarvoor op z’n minst terug?

Respuesta de TSN Groen
2 super aardige bezorgers, waren erg grappig, top service :)

Respuesta de TSN Groen
Het ging helemaal niet snel. En het was ook niet op tijd. Na 3 weken was mijn bestelling klaar en op de dag van levering belde de chauffeur me op. Hij zei dat hij er over een half uur zou zijn. Na 2 uur, elke keer dat ik belde, was de chauffeur niet bereikbaar.

Respuesta de TSN Groen
they kept their delivery appointment. they called 5 minutes before arrival & they delivered nicely the packages.

Respuesta de TSN Groen
Goede communicatie, deskundige bezorgers, vriendelijk en service gericht.

Donderdag 21 Mei was mijn keuken geleverd in Schiedam,
en ik zag dat de poten van de vaatwasser
waren afgebroken (waarschijnlijk van een heftruck gevallen, omdat de schade duidelijk te zien was) na dat ik het had opgemerkt kreeg ik de keus, of ik moest alles aannemen (en zelf rond bellen over de vaatwasser) of een complete nieuwe afspraak maken (weer een maand wachten zonder keuken).
ik koos voor een maand wachten.
nu komen ze 20 juni weer langs met een nieuwe keuken en ik hoop dat het deze keer wel goed komt en zo niet, dan is dit de laatste keer dat ik iets via TNS Groen bezorgt wil hebben.

Respuesta de TSN Groen
Fijn dat je een dag van tevoren een tijdslot krijgt en vervolgens op de dag zelf een bericht en verwachting.
Goede levering, aardige leveranciers.

Respuesta de TSN Groen
Snelle en correcte bezorging. Vriendelijke mensen. Een goede ervaring.

Top bezorging!
De bezorgers kwamen op de afgesproken tijd. De pakketten werden netjes binnen neer gezet door een heel vriendelijke bezorger.

Respuesta de TSN Groen
Goede service , gratis bezorgd ook op de waddeneilanden!
Zondag besteld en woensdag in huis

Respuesta de TSN Groen
Onze levering via jullie transportdienst verliep helaas niet zoals afgesproken. De levering vond niet plaats op de voorziene dag, en pas vier dagen later ontvingen we een bericht dat er tussen 12u en 14u geleverd zou worden. Uiteindelijk stond de chauffeur echter al om 10u aan de deur.
Door deze onvoorspelbaarheid en het gebrek aan correcte communicatie zou ik persoonlijk geen beroep doen op jullie diensten, maar in dit geval waren jullie door Flinders aangesteld als transportpartner.

Respuesta de TSN Groen
De bezorger beweerde dat hij een halve kilometer moest lopen tot aan de voordeur, over een drukke markt. Ik heb geprobeerd uit te leggen dat dit niet klopt en de voordeur van het pand zonder obstakels te bereiken is, maar zonder succes. Ik kon het zelf naar binnen brengen of hij zou vertrekken.
Foto’s aangeleverd bij de klantenservice, maar ook dat heeft geen nut! Want wat de bezorger zegt is de waarheid. Zelfs met foto’s als bewijs, blijft het woord van de bezorger goud waard. 40 meter lopen, niet over de markt. Langste halve kilometer ooit! Enige complimenten die ik heb is dat de klantenservice zijn medewerkers ten alle tijden ondersteunt.