Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top bedrijf, via internet onderdelen besteld, volgende dag al geleverd, had een probleem met een onderdeel, telefonisch contact opgenomen en heel goed geholpen. Dit kom ik niet vaak tegen. Ik bestel h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het bestaat nog: betrokken verkopers. Kreeg een keurig telefoontje: klopt het dat u onderdelen voor een s20 en s20+ heeft besteld? Wilde het even checken want straks heeft u de verkeerde spullen.. da... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

ik heb een review ingevuld omdat het product defect is. Nou krijg ik antwoord dat ik dat rechtstreeks moet melden. Waarom krijg ik dan geen rechtstreekse vraag hierover? Het probleem blijkt dat het ke... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super klantvriendelijk bedrijf. Bij aankomst was mijn glass screenprotector al gebroken. Kreeg na contact opnemen per mail direct een belletje dat er niet één, maar twee nieuwe onderweg waren. Kunnen... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para teléfonos celulares
  2. Tienda de celulares

Escrito por la empresa

Verkoop van mobiele telefoons en tablets, onderdelen voor telefoons en tablets en accessoires

4,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

4,5

Todas las opiniones

46 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Oké!

Goed product en op tijd geleverd.

6 de octubre de 2025

Snelle verzending.

Snelle verzending.
Product voldoet aan de verwachting.

26 de septiembre de 2025

Fijne snelle service

Fijne snelle service, keurige prijzen en afhandeling.

3 de octubre de 2025

Top telefoonwinkel

Kom hier altijd en altijd goede service en geen problemen en goeie prijzen

27 de septiembre de 2025

Respuesta de T&T Telecom BV

Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u onze service als behulpzaam ervaart. We waarderen uw aanbeveling!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel en erg behulpzaam geholpen

Snel en erg behulpzaam geholpen. Volgende keer ga ik hier weer heen.

21 de septiembre de 2025

Kapot scherm

Mijn man van 81 jaar was gevallen en het IPhone scherm was kapot.
Ik belde T&T Telecom in Hilversum.
Het is zó belangrijk dat mijn man mij bereiken kan….
Ik mocht gelijk komen en erop wachten.
Wat een geweldige service!

14 de septiembre de 2025

They robbed me

They robbed me, on their website its priced 25 euros for a lcd screen for a samsung A05S(only after I checked their website) but when I visited the shop...I was charged 55 euros for a not original one.
And I assembled it myself.
At the shop, the employee asked me for 85 euros in case I wanted them to do the job for me.
I paid by card, so I have proof of my statement.

Don't recomend this shop.

13 de septiembre de 2025

Respuesta de T&T Telecom BV

Thank you for your feedback and for sharing your experience with us. We’re sorry for any misunderstanding regarding the pricing. Please note that the prices in our physical shops are different from those listed on our online store. If you wish to take advantage of the online pricing, the order needs to be placed directly through our website. This applies to all products—for example, screen protectors are €8 online but €15 in-store, due to the different costs involved in running a physical location.

We also want to clarify that the display you purchased in-store is an original service pack, identical to the product available online.

We completely understand your concern and are sorry if this was not made clear at the time of your visit. Of course, the choice to purchase or not was yours, and you always have the option to order online at the lower price.

We value your feedback and will work on communicating this distinction more clearly in the future.

Best regards,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben erg blij dat ze mijn telefoon zo…

Ik ben erg blij dat ze mijn telefoon zo snel konden maken. Het aan/uit knopje was kapot en die hebben ze gemaakt, terwijl ik er op kon wachten! Heel fijn dus!

Groetjes,

Ruben

5 de septiembre de 2025

Beste Ruben,

Hartelijk dank voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat we je snel hebben kunnen helpen met de reparatie. We staan altijd klaar om je weer van dienst te zijn.

Good service

Good service

30 de agosto de 2025

Respuesta de T&T Telecom BV

Thank you for your kind words! We’re glad you were happy with our service and look forward to helping you again.

Best regards,

goed kueliteit -goed prijs

6 de agosto de 2025

Respuesta de T&T Telecom BV

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Fijn dat u tevreden bent met de kwaliteit en de prijs. We hopen u snel weer terug te zien.

Excellent

Excellent, merci à toute l'équipe.

3 de agosto de 2025

Respuesta de T&T Telecom BV

Un grand merci pour votre retour positif ! Nous sommes ravis que vous soyez satisfait et toute l’équipe vous remercie pour votre confiance. Au plaisir de vous servir à nouveau.

Cordialement,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De kwaliteit voldoet niet aan de…

De kwaliteit voldoet niet aan de verwachtingen van Nokia-telefoons. De beltoon is erg zacht.

26 de julio de 2025

Respuesta de T&T Telecom BV

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat de kwaliteit van de telefoon niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet en dat u de beltoon te zacht vindt. Wij begrijpen dat dit vervelend kan zijn in het dagelijks gebruik.

Houd er alstublieft rekening mee dat dit model van Nokia is ontworpen als een eenvoudig toestel, waardoor bepaalde functies zoals het geluidsvolume kunnen verschillen van andere, meer geavanceerde Nokia-modellen.

Wij waarderen uw feedback en nemen dit mee om onze klanten in de toekomst beter te informeren bij de keuze van een toestel. Mocht u nog vragen hebben of hulp wensen bij de instellingen van het geluid, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Alles in orde.

7 de julio de 2025

Respuesta de T&T Telecom BV

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat alles in orde was. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Omdat de service goed was

Omdat de service goed was, een hele snelle levering. Alleen ik had gevraagd dat het aan huis gebracht werd en ik kreeg bericht dat het bij een PostNL was afgeleverd.

24 de junio de 2025

Respuesta de T&T Telecom BV

Hartelijk dank voor uw positieve woorden over onze service en snelle levering. Fijn om te horen dat u daar tevreden over bent.

Wat betreft de bezorging: het pakket had inderdaad bij u aan huis geleverd moeten worden. Helaas is er bij PostNL een fout gemaakt, waardoor het in plaats daarvan bij een afhaalpunt terecht is gekomen. Wij begrijpen dat dit vervelend is en bieden hiervoor onze welgemeende excuses aan.

Wij zullen dit ook terugkoppelen naar PostNL om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen.

behulpzaam

Heel attent en behulpzaam! een aanrader

11 de julio de 2025

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De telefoon die ik heb gekocht

De telefoon die ik heb gekocht, accepteert alleen 2G-simkaarten. Dat besefte ik pas nadat ik hem had gekocht. Ik heb ze gemaild met het verzoek om terugbetaling of omruiling, maar kreeg geen reactie. Andere vragen werden wel beantwoord, maar er kwam geen reactie op de retourmail. En nu staat de telefoon die ik heb gekocht op de stoep tussen overbodige spullen.

4 de julio de 2025

Respuesta de T&T Telecom BV

Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ervaren met de communicatie en de telefoon die u heeft gekocht. Dit is uiteraard niet de bedoeling. We willen u zeker helpen met het retourproces en zorgen dat dit snel en correct wordt afgehandeld.

We hebben geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen, maar helaas zonder succes. We zouden het op prijs stellen als u contact met ons opneemt via 0613003353, zodat we de retour zo snel mogelijk voor u kunnen regelen.

We kijken uit naar uw reactie en helpen u graag verder.

Telefoonhouder auto

Telefoonhouder besteld voor in de auto. Eindelijk één die goed werkt!
Ook snelle levering.

30 de junio de 2025

Respuesta de T&T Telecom BV

Bedankt voor uw fijne review! Fijn dat de telefoonhouder goed werkt en de levering snel was.

8 consejos para escribir buenas reseñas.