Top bedrijf, via internet onderdelen besteld, volgende dag al geleverd, had een probleem met een onderdeel, telefonisch contact opgenomen en heel goed geholpen. Dit kom ik niet vaak tegen. Ik bestel h... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Het bestaat nog: betrokken verkopers. Kreeg een keurig telefoontje: klopt het dat u onderdelen voor een s20 en s20+ heeft besteld? Wilde het even checken want straks heeft u de verkeerde spullen.. da... Ver más
ik heb een review ingevuld omdat het product defect is. Nou krijg ik antwoord dat ik dat rechtstreeks moet melden. Waarom krijg ik dan geen rechtstreekse vraag hierover? Het probleem blijkt dat het ke... Ver más
La empresa ha respondido
Super klantvriendelijk bedrijf. Bij aankomst was mijn glass screenprotector al gebroken. Kreeg na contact opnemen per mail direct een belletje dat er niet één, maar twee nieuwe onderweg waren. Kunnen... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Verkoop van mobiele telefoons en tablets, onderdelen voor telefoons en tablets en accessoires
Información de contacto
Kleine Drift 17, 1221 JW, Hilversum, Holanda
- +313 5631 3897
- service@tt-telecom.nl
- tttelecomshop.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
goede webshopervaring.
Prima levering, goed verpakt en snel.
Informatie MBT status v bestelling/levering zeer goed (E-mail).
Het invullen van het alternatieve afleveradress (droppoint) leek wat lastig/onduidelijk (leek steeds te resetten) maar na 3 keer opnieuw proberen goed gekomen.

Respuesta de T&T Telecom BV
Helaas weet ik de naam niet van de…
Helaas weet ik de naam niet van de medewerker die mij geholpen heeft. Alle lof en dank voor zijn aandacht, geduld en hulp!

Respuesta de T&T Telecom BV
S22 ultra batterij besteld maar was…
S22 ultra batterij besteld maar was geen originele batterij.. en een charge port/board besteld maar die werkte niet, sim tray niet herkend.

Respuesta de T&T Telecom BV
Goed in prijs en service.
Goed in prijs en service.
Alles werd snel geregeld.
Problemen worden opgelost.

Werkelijk prima bedrijf.
Op Zondag open zelfs tot 22.00 !
In 30 min. nieuw glas in mijn iPhone 8. En een extra beschermlaagje gratis op kosten van de zaak, terwijl de reparatie zelf ook al prima geprijsd was.
Vriendelijk en kundig personeel.
Dank.

Respuesta de T&T Telecom BV
Fout gemaakt in de bestelling zou de…
Fout gemaakt in de bestelling zou de telefoon af moeten halen in Hilversum de ochtend erop meteen gebeld en was geen enkel probleem werdt gewoon thuis afgeleverd.
Vriendelijke mensen.

Geen opmerkingen
Geen opmerkingen, alles ging prima.
Product op tijd geleverd ( ondanks Post.nl) en goedkoper dan Bol en Mediamarkt.
Een aanrader

Respuesta de T&T Telecom BV
JAMMER VAN ENIGE MISVERSTANDEN MAAR ZE…
JAMMER VAN ENIGE MISVERSTANDEN MAAR ZE ZIJN LIEF OM WEL EMAIL TE BEANTWOORDEN
GOEDE PRODUKTEN BEN TEVREDEN

Respuesta de T&T Telecom BV
Een uitstekende leverancier met…
Een uitstekende leverancier met uitstekende service. Bestellingen gaan nooit fout en ook staan ze altijd klaar wanneer we dezelfde dag nog onderdelen met spoed willen afhalen. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Kortom zeer tevreden met T&T telecom, zowel de kwaliteit van de onderdelen als het personeel!

Respuesta de T&T Telecom BV
De verkoper was goed communicatief en…
De verkoper was goed communicatief en levering was zeer snel en de omschrijving van het product kwam overeen met wat de verkoper zei

Respuesta de T&T Telecom BV
Left my iPhone 13 mini in my pocket…
Left my iPhone 13 mini in my pocket while swimming. After a few seconds I noticed and quickly took it out figuring no harm was done as the phone has an IP68 rating. The next day however the display gave up. Went by Apple. They simply said they couldn't and wouldn't fix it due to water damage. I was in panic as all my photos where in there without any backups. I then went to this shop. They opened the device up, gave it a thorough cleanup, replaced the screen and the phone came back to life. Not to mention all for a reasonable price. I have been using it for some days now without issues. A well deserved 5 stars.