Tuinbeurs Nederland Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bij de verkoop wordt van alles beloofd. Het resultaat is echter beschamend en na plaatsing houdt de service op. Natuurlijk wil men tegen (fikse) extra betaling, de gemaakte fouten wel herstellen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Door toeval kwamen wij bij Tuinbeurs terecht en alles gaf ons meteen een betrouwbaar gevoel. De ontvangst, de giga-showroom, de meedenkende vriendelijke medewerkers. Aldaar een tuinhuis, een overkappi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Paar maanden geleden een geïsoleerd tuinhuis laten plaatsen incl. betonnen vloer en cementdekvloer. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de kwaliteit. Door het hele proces heen werd er goed geco... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben een overkapping laten plaatsen tussen twee bijkeukens. Tuinbeurs Nederland heeft goed met ons meegedacht zowel in de winkel als bezoek bij ons thuis. Geen onnodige verkoop praatjes, maar... Ver más

Información sobre la empresa

1. Vivero

Escrito por la empresa

Tuinbeurs Nederland is de enige tuinbeurs van 20.000m2 waar u 52 weken per jaar naar hartenlust kan genieten van al het moois wat onze standhouders u te bieden hebben. Met een team van 50 personen zijn wij elke dag bezig om dromen in vervulling te laten gaan en wensen te laten uitkomen. Dankzij de inpandige houtbouw fabriek kunnen wij maken wat u wilt en is niets ons te gek. De zeer ervaren verkopers/adviseurs, tuinontwerpers, stratenmakers, timmermannen, zeer grote eigen voorraad en bovendien onze eigen bezorgdienst stellen ons in staat om elke opdracht perfect uit te voeren. Heeft u een artikel gezien op www.tuinbeursnederland.nl of heeft u een bezoek aan de tuinbeurs in de planning? Wij staan altijd voor u klaar! Per mail, telefoon of op de beurs!

Blokhutten, Tuinhuizen, Chalets en Veranda's gratis op maat gemaakt!

Escrito por la empresa

Maatwerk zonder meerprijs
Bent u op zoek naar een blokhut of tuinhuis die precies de afmeting heeft die u wenst? Een blokhut volledig op maat gemaakt vindt u bij Tuinbeurs Nederland. Onze maatwerk blokhutten en tuinhuizen maken wij in onze eigen maatwerk fabriek in Emmen. Heerlijk zitten onder die ruime luifel, genoeg ruimte voor uw motor of scootmobiel. Alle ruime voor uw dure fiets of tuinspullen. Handig en efficiënt omgaan met de ruimte in uw tuin kan met een blokhut op maat van Tuinbeurs Nederland.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

aanbeveling

En vriendelijke en deskundige verkoper.
Verder kwamen er 2 ervaren statemakers, die vakkundig een mooie oprit hebben aangelegd.
Alles is correct en netjes opgeleverd.
Wij zijn zeer tevreden over het eind resultaat.

8 de enero de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Personeel wat in de showroom als…

Personeel wat in de showroom als verkoper werk zijn er vriendelijk en willen altijd meedenken in oplossingen.
Helaas is de nazorg en service van de service afdeling onder de maat ,bv als er Iets verkeerd is geleverd (iets wat beslist nodig is om het gekochte af te kunnen bouwen)is het schijnt baar niet mogelijk om mee te denken in een snelle oplossing zodat de bouw door kan gaan.en als je er iets van zegt krijg je als antwoord kan er niet mee zitten.als je het dan zelf op gaat halen( wat beslist nodig was om het geheel waterdicht af te kunnen bouwen)valt er zelf niet re praten over brandstof vergoeding.

12 de diciembre de 2023

Erg blij met onze veranda van De Tuinbeurs

Bij De Tuinbeurs in Emmen hebben wij een veranda annex berging gekocht. We kregen goede informatie en we werden zeer vriendelijk en deskundig geholpen (door Arno Croezen). Bij het tekenen van de veranda werd er goed meegedacht. Net als bij het beoordelen van de situatie ter plaatse, wat er in resulteerde dat de veranda uiteindelijk op een andere, betere plek is neergezet dan wij eerst hadden gedacht.
Het team dat de veranda/berging heeft geplaatst werkte snel en vakkundig en heeft prima werk geleverd.
De communicatie tijdens het hele proces, van het eerste bezoek aan de showroom tot en met het servicebezoek nadat de veranda/berging was geplaatst, is heel plezierig geweest. We werden overal goed bij betrokken en alle afspraken zijn prima nagekomen.
Nu de veranda/berging er staat, zie je pas goed dat er kwalitatief ook een mooi en degelijk product geleverd is. We gaan hier nog lang plezier van beleven!

5 de diciembre de 2023

mooie tuinkamer

zijn zeer tevreden met onze vrij staande tuinkamer.
na overleg wat wij wouden , een mooi ontwerp ontvangen die aan onze wensen voldeed en het eind resultaat is dan ook precies zoals wij graag wouden.

15 de septiembre de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd, en vriendelijke monteurs.
Ook de service achteraf was goed. Deur was door het vocht gaan klemmen na een telefoontje was dit binnen 2 dagen verholpen.

1 de noviembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben een tuinhuisje laten…

Wij hebben een tuinhuisje laten plaatsen. Tijdens het gesprek om een tuinhuisje uit te zoeken zijn we goed, deskundig en vriendelijk geholpen. Het tuinhuisje werd door deskundige vakmannen geplaatst. Het tuinhuisje voldoet helemaal aan onze verwachtingen.

6 de septiembre de 2023
Opinión espontánea
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Denkt mee van ontwerp tot en met realisatie.

Tijdens offerte en engineering fase werd goed gecommuniceerd met de klant. De gestelde vragen van Tuinbeurs waren helder evenals antwoorden op vragen van de klant.
De uitvoering te plekke was top: de vaklieden waren vriendelijk, werkten netjes en stemden af met klant.
Eindresultaat voldeed volledig aan onze verwachtingen.

20 de octubre de 2023

8 consejos para escribir buenas reseñas.