Bij de verkoop wordt van alles beloofd. Het resultaat is echter beschamend en na plaatsing houdt de service op. Natuurlijk wil men tegen (fikse) extra betaling, de gemaakte fouten wel herstellen.
Door toeval kwamen wij bij Tuinbeurs terecht en alles gaf ons meteen een betrouwbaar gevoel. De ontvangst, de giga-showroom, de meedenkende vriendelijke medewerkers. Aldaar een tuinhuis, een overkappi... Ver más
Paar maanden geleden een geïsoleerd tuinhuis laten plaatsen incl. betonnen vloer en cementdekvloer. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de kwaliteit. Door het hele proces heen werd er goed geco... Ver más
Wij hebben een overkapping laten plaatsen tussen twee bijkeukens. Tuinbeurs Nederland heeft goed met ons meegedacht zowel in de winkel als bezoek bij ons thuis. Geen onnodige verkoop praatjes, maar... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Tuinbeurs Nederland is de enige tuinbeurs van 20.000m2 waar u 52 weken per jaar naar hartenlust kan genieten van al het moois wat onze standhouders u te bieden hebben. Met een team van 50 personen zijn wij elke dag bezig om dromen in vervulling te laten gaan en wensen te laten uitkomen. Dankzij de inpandige houtbouw fabriek kunnen wij maken wat u wilt en is niets ons te gek. De zeer ervaren verkopers/adviseurs, tuinontwerpers, stratenmakers, timmermannen, zeer grote eigen voorraad en bovendien onze eigen bezorgdienst stellen ons in staat om elke opdracht perfect uit te voeren. Heeft u een artikel gezien op www.tuinbeursnederland.nl of heeft u een bezoek aan de tuinbeurs in de planning? Wij staan altijd voor u klaar! Per mail, telefoon of op de beurs!
Blokhutten, Tuinhuizen, Chalets en Veranda's gratis op maat gemaakt!
Escrito por la empresa

- Maatwerk zonder meerprijs
- Bent u op zoek naar een blokhut of tuinhuis die precies de afmeting heeft die u wenst? Een blokhut volledig op maat gemaakt vindt u bij Tuinbeurs Nederland. Onze maatwerk blokhutten en tuinhuizen maken wij in onze eigen maatwerk fabriek in Emmen. Heerlijk zitten onder die ruime luifel, genoeg ruimte voor uw motor of scootmobiel. Alle ruime voor uw dure fiets of tuinspullen. Handig en efficiënt omgaan met de ruimte in uw tuin kan met een blokhut op maat van Tuinbeurs Nederland.
Phileas Foggstraat 37, 7825 AK, Emmen, Holanda
- 0591677665
- trustpilot@tuinbeursnederland.nl
- tuinbeursnederland.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
top service en een perfecte uitvoering. Aardig personeel
Alles van begin tot aan het einde perfect afgehandeld
Het geheel netjes en volgens afspraak…
Het geheel netjes en volgens afspraak geleverd
We zijn prima geholpen
We zijn prima geholpen. Goed geadviseerd. Afspraken zijn allemaal nagekomen. Terrein werd eerst geïnspecteerd alvorens schuurtje plus overkapping werd geplaatst. Eén puntje. De binnenruimte viel een beetje tegen. De uiteinden van de planken staken ca 10 cm buiten de wanden waardoor de werkelijke afmetingen een stuk kleiner uitvielen. Als we dat geweten hadden, hadden we de overkapping 50 cm breder genomen. Misschien toch goed om mensen hierop te attenderen.
Mooi tuinhuis gekocht en zelf in elkaar…
Mooi tuinhuis gekocht en zelf in elkaar gezet. Platte dak nok vol met zonnepanelen. Perfect.
Toch geen 5 sterren. Als je een klant hebt van 1.92 meter dan moet er een lampje gaan branden om dan ook deuren van 2 meter hoog aan te bieden en niet van 185 cm. Ik heb al regelmatig mijn hoofd gestoten.
Daarnaast ontwerp gevraagd voor doorgang van 1 meter naar achteren. De systeemmaat is wel 1 meter maar daar gaat 10 cm af van het blokhut profiel en 15 cm van de paal er onder. Dan blijft er nog 75 cm over en dat is smal voor een fiets.
Tuinbeurs is een prettig bedrijf met een ruime keuze aan (niet al te goedkope) tuinhuizen
Tuinbeurs is een prettig bedrijf met een enorme keuze aan tuinhuizen en blokhutten. (Wij waren in Emmen.)
Wij gingen voor een klein tuinhuisje met een overkapping. Prettig gesprek gehad met een van de verkopers.
(Toen we moesten wachten, werden er hamburgers geserveerd; altijd lekker!)
De prijs van het tuinhuis viel ons echter wel fors tegen, maar goed, na wat heen en weer gepraat een paar honderd euro korting gekregen. Goedkoop is het niet. WEL bij dezen een tip. Een aantal maanden na het gesprek en het bevestigen van de order, werd e.e.a. ingemeten. Pas toen werd gezegd dat op de plaats, waar het tuinhuisje zou komen, een gat gegraven moest worden van 15-20 cm diep, ruim om het tuinhuis heen. Handig was geweest om dat al tijdens het verkoopgesprek te vermelden en niet pas veel later in het traject.
Het tuinhuisje werd eind februari in 2 dagen door twee man geplaatst. In grote lijnen waren we tevreden, maar er was iets niet goed met het dak, vonden we. Er zat een soort knik in en een opening aan de achterkant. Dat zou echter nog inzakken, werd ons verteld. Dat geloofden we toen al niet en 3 maanden later zat het nog precies zo. Verder waren er bij nader inzien nog wat slordigheden, die bij de oplevering niet waren opgevallen: klemmende deur, wijkend latje, zichtbare spijkers in het luchtledige, verschillende kleuren schroeven en nog een paar kleine dingetjes.
Echter, na wat e-mail- en telefooncontact kwamen dezelfde werklui om het begin mei allemaal in orde te maken. Geen gedoe, gewoon opgelost.
Tuurlijk kan je zeggen: had het meteen goed gedaan. Maar hoe ermee is omgegaan, vinden we prima.
Dus ja: aanrader!
hele goede sevices,direct al bij…
hele goede sevices,direct al bij binnenkomst bij jullie,je word heel gastvrij en vriendelijk begroet door 1 van de dames,ook het afhandelen met jullie medewerker Wilco,ook het plaatsen ging van een leien dakje,vlotte jongens netjes en beleefd,complimenten voor jullie bedrijf,mvg D. Westerhuis Appingedam.
precies de bedoeling.
precies de bedoeling.
Vanaf het begin was de uitleg, plan van aanpak, planning enz helemaal duidelijk. De gemaakte afspraken zijn helemaal nagekomen, sterker nog, we werden gebeld om het tuinhuisje eerder te mogen komen plaatsen. Dat kwam erg goed uit. De mensen die het huisje plaatsten hebben goed werk geleverd, waren correct en beleefd en we hebben het zelfs gezellig gehad tijdens de koffie en lunchpauzes. Na enkele dagen ook nog een lekkere koffiekoek ontvangen om het huisje in te wijden...... kortom, wij zijn reuze tevreden en zullen mondeling reclame maken......
Goede en duidelijke communicatie over…
Goede en duidelijke communicatie over de planning. Heel netjes uitgevoerd en ook nog eens hele prettige ‘bouwers’ over de vloer gehad!
Vakwerk!
Top, rustig en klantvriendelijk geregeld van voorbeelden, advies, prijsopgaaf t/m plaatsing schutting, schuur met overkapping.
Aanrader
Prima communicatie, goed inlevingsvermogen, goede planning, houdt zich aan de afspraken, improviserende vaklui, goede afwerking.
Advies met deskundige uitleg.
Advies met deskundige uitleg.
Afspraken worden stipt nageleefd.
Personeel vakkundig en beleefd.
Kortom we zijn super blij met de tuinkamer een plaatje.
Ik had graag 5 sterren gegeven
Ik had graag 5 sterren gegeven. De bouwers:Tom en Robin, Johnnie en Sebastiaan en Elroy, naar ons idee vakmensen die hard werken en ons naar tevredenheid een mooie overkapping hebben geplaatst verdienen dit zeker.
In het traject, voorafgaande aan de bouw, hebben wij toch wel vraagtekens.
Wij hebben kritiek op de manier van communiceren. Wanneer je beloofd terug te bellen, doe dit dan ook. Wanneer tekeningen niet correct zijn herstel dit dan snel en correct.
Zelfs na een tweede huisbezoek bleven er nog onduidelijkheden, die bleven hangen.
Op de dag van aanvang bouw een offerte gevraagd m.b.t. afsluiting overkapping, glaswanden en glazen schuifpui.
Intussen staat de constructie 3 weken en is die offerte niet meer nodig. Ook blijft er naar onze mening redelijk veel water in het midden van de overkapping staan. Hierover zijn we in gesprek met Tuinbeurs.
Verder willen wij Tuinbeurs bedanken voor het Drentse Brok, lijkt ons erg lekker.
Dit heeft niks met de naam TUINBEURS te…
Dit heeft niks met de naam TUINBEURS te maken! Dit is een blokhutten showroom, plus 4 stellingen voor tegels

Respuesta de Tuinbeurs Nederland
👌 Zeer vakkundig en netjes!
We waren al een poosje aan het zoeken naar een mooi tuinhuis en zodoende kwamen we bij Tuinbeurs uit. In een prachtige showroom zijn we zeer goed geholpen! Toen de bouw van het tuinhuis eenmaal begon, kregen we echte vakmensen, niks geen hap snap... de heren gingen zeer professioneel en nauwkeurig te werkt, was echt mooi om te zien. We zijn enorm blij met ons tuinhuis!
prima tuinhuis gebouwd, maar het kon beter
prima tuinhuis gebouwd, maar het kon beter. De glaswand kan niet op slot, van binnenuit wel maar ja hoe kom je er zelf dan uit(heel vreemd). Dat had hij ons vooraf moeten vertellen. Nu zijn de spullen die er in staan niet verzekerd.
Ook de afwatering van het dak had beter gekund. Het water blijft aan de verkeerde kant van het dak staan.
Goede service en goed werk verricht
Goede service en goed werk verricht. We zijn zeer tevreden 👌👌👌👍👍👍
Overkapping zeer professioneel…
Overkapping zeer professioneel geplaatst terwijl bevestiging aan muur niet mogelijk was. Met 3 extra staanders los van de wand toch perfekt peplaatst
Luxe Serre aanbouw (25m2) + Blokhut en…
Serre aanbouw (25m2) + Blokhut en bestrating
Van het moment, dat we voor de eerste keer binnenstapten tot aan de kerstkoek! ein-de-lijk weer een klantervaring zoals hoort, klant = koning.
Vriendelijk en met open armen ontvangen door de verkoopspecialisten, kunnen prima als architecten door het leven, denken mee met de klant van kantoor tot fysieke bouw. Breed assortiment met ruimte om te onderhandelen namate je opties voor uitbreiden 'licht'.
Met name grote dank aan Wilko en Jos.
De bouwwerkzaamheden zijn nog eens naar voren gehaald, op wat wij al vrij vlot vonden gezien dat iedereen pas in voorjaar/zomer van 2023 alles kon afmaken. Sociale, doeners als monteurs met de nodige ervaring. Ook hier is er oog voor eventuele aanpassingen, verbeterpunten en efficient gebruik van materialen. Met name de afwerking spreekt voor zich. voor elk bouwonderdeel hadden we tweetal teams van monteurs/bouwvakkers en stratenmakers, dit merk je niet aangezien Tuinbeurs het goed gepland heeft en de heren daadwerkelijk ook naadloos samengewerkt hebben. Klap op de vuurpijl is toch hun after-sales + lokale delicatesse. Eigenlijk horen wij een stuk taart te brengen naar Team Tuinbeurs! Wederom dank voor alles en ik raad iedereen van harte aan om eens te gaan kijken en het totale klant=koning principe te (her-)beleven!!