Goed verpakt en vlug geleverd, Heb de sneeuwklokjes direct geplant, want die kwamen al uit. Verder de Amaryllis bollen in potten gezet en alle 3 komen nu al heel mooi uit. De sneeuwklokjes kon ik hier... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
Mijn plantjes kwamen wat later dan ik had verwacht maar Georgina heeft mij echt supergoed geholpen. Vanwege de vertraging kreeg ik nog een grote zak dahlia's cadeau ook. Toppers zijn jullie!
La empresa ha respondido
De kwaliteit van de wortelstokken is uitstekend. De Orientaalse papavers zijn vol van leven binnen 3 dagen kwam er al blad uit ook de lupines waren van top kwaliteit. Helaas ontbraken er 4 (stokroos... Ver más
Drie planten gekocht. Twee prima geleverd. Derde plant was met "hoogte bij aankoop" van 20-40 cm gekocht, maar een wortelknol ontvangen. Supportticket aangemaakt (contact via telefoon of e-mail niet... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bij ons vindt u alles voor een bloeiende tuin: van bloembollen en tuinzaden tot vaste planten. We bieden een ruim en inspirerend assortiment, zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor hoogwaardig tuingereedschap van o.a. Gardena, Burgon & Ball, Haws en Rostaing. Wij maken het u graag makkelijk: veilig bestellen, snelle levering en elk product met zorg verpakt zodat het in topconditie bij u thuis aankomt. Voor eenvoudig, betrouwbaar en plezierig online tuinieren bent u bij Tuincentrum Koeman aan het juiste adres.
Información de contacto
Industrieweg 56, 1613 KV, Grootebroek, Holanda
- tuincentrumkoeman.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 79% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Gewoonweg betrouwbaar
Het bestelde snel in huis, bleek iets toch niet leverbaar te zijn. Werd netjes aangegeven bij de levering dat de betaling voor dat product werd teruggestort. Binnen paar dagen was het overgemaakt.
De mimosa was weliswaar wat kleiner dan…
De mimosa was weliswaar wat kleiner dan verwacht maar erg goed verpakt en relatief snel bezorgd tijdens de drukke december feestmaand.
Prima!
De bloemen zijn prachtig service en…
De bloemen zijn prachtig service en prijs altijd goed te doen
Goede info over verzending
Goede info over verzending. Of de bollen top zijn merken we pas later, maar info website belooft veel goeds.
Foutief korting ingevuld kreeg achteraf…
Foutief korting ingevuld kreeg achteraf op hun initiatief uitleg hoe in te vullen en het teveel betaalde bedrag keurig terug gestort dikke pluim en de kwaliteit van geleverde materialen is top👍
Ik vond de vaste plantem erg klein op…
Ik vond de vaste plantem erg klein op foto zie je een mooie volle border. Ik begrijp dit noet meteen zo is maar met de gekregen planten kan dit wel een paar jaren duren. Niet bij alle planten zat een kaartje met wat het was. Bij de bollen fijn zijn een foto met welke het zijn erbij doen en de diepte om ze te planten.

correct informatie,eenvoudige website
correct informatie,eenvoudige website, betaling en logistiek op punt.
Ik heb een dwerg cyprus besteld.
Ik heb een dwerg cyprus besteld.
De plant is OK.
Alleen was de plant op een lage kant van de doos
geplaatst zodat enkele takken verbogen waren.

Respuesta de TuincentrumKoeman.nl
Bestelde sneeuwklokjes vlot ontvangen!
ik heb al vaker besteld voor onze…
ik heb al vaker besteld voor onze straat op te fleuren en het werd allemaal prima geregeld
Bang for the buck. Well done.
Goede informatie op de site, goede prijs en goed product correct goed afgeleverd
Snel geleverd en goede kwaliteit.
Snel geleverd en goede kwaliteit.
Zeer tevreden.
Snelle en complete levering.
Miskoop
Vanmiddag volledige bestelling, 2 bijna dode plantjes, ontvangen (zijn zichtbaar bevroren geweest). Contact met het bedrijf lukt niet. Paar chats met foto's ingestuurd, maar kennelijk onbelangrijk voor ze want ik kreeg geen reactie.
Of de meloenpeertjes het gaan redden weet ik niet zeker, maar weet wél zeker dat ik nooit meer bij dit bedrijf bestel!!