TurboTheorie.nl - Theoriecursus in 1 dag Opiniones 914

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na je aanmelding kan je gelijk in de online leeromgeving. Hier kan je op je eigen tempo de theorie doornemen voordat je start met de cursus. De docent neemt tijdens de cursus alles rustig en duidelijk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn eerste keer theorie, en ook gelijk gehaald! Wil de 2 leraren bedanken voor hun cursus, geduld, en duidelijk herhaald uitleg! (Ik heb jullie naam niet meegekregen maar mijn cursus vond plaats in... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top theorieschool! Duidelijke uitleg, handige tips en slimme trucjes voor de lastige strikvragen. Alles wordt op een makkelijke en begrijpelijke manier uitgelegd, waardoor de stof goed blijft hangen.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

2e keer geslaagd. De eerste dagcursus had ik zelf van te voren niet zoveel geleerd.. Best stom. Gezakt.. opnieuw een dagcursus aangevraagd. Beetje geleerd, en vandaag na alle herhalingen. geslaagd doo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Escuela de conducción

Escrito por la empresa

Turbotheorie.nl verzorgt zowel fysieke als online theoriecursussen voor de auto, motor en brommer. Door onze unieke lesmethode zijn wij hét vertrouwde adres waar leerlingen al jaren naar toe komen! Door onze leuke, begrijpelijke lessen en de kracht van herhaling zorgen wij ervoor dat jij alle kennis bezit en de stof echt begrijpt! Met onze groeiende expertise bewijzen wij keer op keer dat onze aanpak werkt. Sinds 2011 hebben wij al meer dan 120.000 cursisten geholpen met het behalen van hun theorie!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 57% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Perfect :)

Nadat ik het twee keer zonder cursus had geprobeerd, ben ik de derde keer met deze cursus in één keer geslaagd. Het was een hele fijne cursus met een docent die alles heel duidelijk en geduldig uitlegt. Super!!

11 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag mijn AM theorie-examen in één keer gehaald dankzij Turbo Theorie!

Super fijne en duidelijke uitleg, waardoor de stof echt makkelijk te begrijpen was. De lessen waren goed opgebouwd en precies gericht op wat je moet weten voor het examen.

Dankzij de goede voorbereiding ging ik met veel vertrouwen het examen in — en in één keer geslaagd!🎉

Echt een aanrader voor iedereen die snel en goed zijn theorie wil halen. Bedankt Turbo Theorie! 💪

Duidelijke cursus

De theorie word super goed besproken met alle tips en tricks voor het examen. Het mist naar mijn ervaring bijna niks ! Er is interactie met het publiek en er worden geen dingen verteld die onnodig zijn. Ze beantwoorden vragen zonder probleem en vertellen er ook duidelijk bij wel of niet van toepassing ! Heel fijn !

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Online theorie voor motor zit niet alles in

Online theorie voor motor gekocht goed geoefend ik had alle vragen goed in de oefenexamens en de oefen vragen ik dacht het helemaal te weten, zeker omdat er staat dat ze zeggen dat hun vragen in de zelfde hoek zitten als op cbr...
Niet echt ik misde zeker een groot gedeelte kennis, het basis gedeelte is wel goed maar er zit niks specfieks in over de motor er kwamen verschille de vragen voorbij bij het cbr die niet eens werder aangeraakt in het oefenen.

Raadt niet aan om voor je motor hier te leren

Een keer geslaagd

Degene die de cursus gaf was extreem enthousiast en legde alles goed uit, het was een lange dag, maar hij hield je goed bij de les. In een keer geslaagd met 3 foutjes!

3 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zakken? Niet meer na Turbotheorie!

Ik was 2 keer gezakt en begon het bijna op te geven.😬 Na één dagcursus bij Turbotheorie 😎 snapte ik ineens veel meer, begreep ik waar ik eerder de mist in ging en voelde ik me een stuk zelfverzekerder 💪.
En ja… ik ben nu geslaagd 🎉! De cursus is duidelijk, praktisch en helpt je echt te begrijpen wat er gevraagd wordt ✅.

Echt een aanrader voor iedereen die vastloopt 😉.

3 de marzo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede cursusdag, waardeloze locatie

Goede cursusdag gehad. Viren had er een lekker tempo in en herhaalde de benodigde kennis regelmatig, zonder dat het vervelend was. Hij hield ons goed bij de les en, naar mijn weten, zijn de meesten van ons geslaagd (waarvoor dank!)

De locatie waar we zaten was echter echt heel slecht onderhouden (toiletten konden niet op slot, deurklinken en knoppen waren stuk) en de koffie ronduit goor. Ik snap dat ze dit waarschijnlijk huren, maar kon eigenlijk echt niet.

26 de febrero de 2026

Duidelijk uitleg

Duidelijk uitleg, niet meer niet minder alles was helder. Training was super met regelmatige pauzes kan je het makkelijk volhouden. Je ontvangt ook oefenmateriaal via mail, zodat je thuis kan voorbereiden. Uitslag hiervan in 1 x geslaagd. Bedankt.

25 de febrero de 2026

Prima ervaring

Aanmelden was makkelijk en snel. De communicatie is snel en duidelijk. De online oefenomgeving is een fijne start. De theorie op locatie was ook prima geregeld, net als het examen

Top ervaring!

Het was echt top. Het heeft me echt goed geholpen ik heb alles onthouden het werd heel duidelijk en goed verteld allemaal. Het duurde wel echt lang maar het is het waard en na elke uurtje heb je even 10 min pauze.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geslaagd met maar twee foutjes!

Geslaagd met maar twee foutjes!

Ik heb een deel van het oefenmateriaal gemaakt. Zeker een aanrader om dat door te nemen vóór je aan de cursus begint.

Heel tevreden over de manier van lesgeven en de uitleg tijdens de cursus. Veel wordt herhaald, zodat je het beter onthoudt en begrijpt. Na elk blok oefen je de stof met vragen.

Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.