TurboTheorie.nl - Theoriecursus in 1 dag Opiniones 914

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na je aanmelding kan je gelijk in de online leeromgeving. Hier kan je op je eigen tempo de theorie doornemen voordat je start met de cursus. De docent neemt tijdens de cursus alles rustig en duidelijk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn eerste keer theorie, en ook gelijk gehaald! Wil de 2 leraren bedanken voor hun cursus, geduld, en duidelijk herhaald uitleg! (Ik heb jullie naam niet meegekregen maar mijn cursus vond plaats in... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top theorieschool! Duidelijke uitleg, handige tips en slimme trucjes voor de lastige strikvragen. Alles wordt op een makkelijke en begrijpelijke manier uitgelegd, waardoor de stof goed blijft hangen.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

2e keer geslaagd. De eerste dagcursus had ik zelf van te voren niet zoveel geleerd.. Best stom. Gezakt.. opnieuw een dagcursus aangevraagd. Beetje geleerd, en vandaag na alle herhalingen. geslaagd doo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Escuela de conducción

Escrito por la empresa

Turbotheorie.nl verzorgt zowel fysieke als online theoriecursussen voor de auto, motor en brommer. Door onze unieke lesmethode zijn wij hét vertrouwde adres waar leerlingen al jaren naar toe komen! Door onze leuke, begrijpelijke lessen en de kracht van herhaling zorgen wij ervoor dat jij alle kennis bezit en de stof echt begrijpt! Met onze groeiende expertise bewijzen wij keer op keer dat onze aanpak werkt. Sinds 2011 hebben wij al meer dan 120.000 cursisten geholpen met het behalen van hun theorie!

4,9

1 estrella

Ha contestado el 57% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eindelijk geslaagd! Wat een opluchting!

Wat een geweldige ervaring! Mijn dochter Romy had al drie keer tegen de lamp gelopen bij haar brommer theorie. Het vertrouwen was helemaal weg. Na wat zoeken op het internet heb ik bij Turbotheorie geboekt, en het was de beste beslissing.

De manier van uitleggen is heel anders dan in het boek; het blijft echt hangen. Romy ging met een gerust hart en veel zelfvertrouwen naar haar examen en ze is er in één keer doorheen gekomen! Ze was zo blij dat ze bijna niet kon stoppen met stralen. Een enorme opluchting en een dikke 10 voor de instructeurs. Dank jullie wel!

26 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

TurboTheorie doet z'n naam eer aan!

Goed format dit. In de ochtend van 7:00 tot 14:00 stampen en dan examen. Heel veel plaatjes blijven dan hangen. Denk dat ik minstens 75% van de plaatjes tijdens het examen ook tijdens de les voorbij heb zien komen.
De leraar had het tempo er goed in, straalde een hoop energie uit en hield ons goed bij de les!

25 de marzo de 2026

Viren topper

Viren heeft mij voor zowel scooter als auto laten slagen, echt een goeie docent😁

24 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na meerdere gezakt te zijn bij 123…

Na meerdere gezakt te zijn bij 123 theorie een dagcursus genomen bij turbo theorie. Eindelijk geslaagd. De docent gaf hele fijne en duidelijk uitleg. Ik raad iedereen turbo theorie aan. Ook de online omgeving is fijn om mee te werken.

24 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

vandaag had ik motortheorie en ik ben…

vandaag had ik motortheorie en ik ben geslaagd. Ik wil zeggen dat degene die de theorie gaf een geweldige, geduldige persoon was, die met veel geduld alle onderwerpen die je moet leren, uitlegt. Hij was erg serieus en toegewijd in zijn werk. Ik ben vandaag geslaagd voor motortheorie in één keer, en ik ben echt blij dat ik deze plek heb gekozen voor theorie. Ik raad iedereen aan om hier te kiezen!

20 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het is het vroege opstaan waard!

In de hoop mijn theorie-examen in 1 keer te halen, boekte ik een theoriedag. Het was leerzaam, tempo zat er goed in, en de instructeur maakte er een entertaining les van. Gerichte nuttige lesstof, minder overweldigend dan de zelfstudie die ik van tevoren had gedaan, en door de combinatie van beetje vooraf leren en de turbo-dag daadwerkelijk in één keer geslaagd!

18 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

niet aan beginnen

Ik heb anderhalve maand gewacht zonder een datum te krijgen. Toen ik zei dat ik wilde stoppen en mijn geld terug wilde, was er ineens wel een plek en werd ik meteen ingepland.

Ik had daarvoor al een mail van het CBR gekregen dat mijn examen was afgezegd of verplaatst. Toch word ik daarna weer ingepland.

Ik heb gelijk gebeld en gezegd dat ik niet meer wil. Toch bleef de boeking staan. Daarna moest ik ook nog €80 betalen om te annuleren.

Dit vind ik niet eerlijk. Eerst geen plek, en als ik wil stoppen ineens wel En dan ook nog €80 moeten betalen, terwijl ik al vóór dat ik ingepland was had aangegeven dat ik niet meer wilde. ik raad niet aan je wacht ook kei lang voor plek omdat ze zoveel mensen als maar kan op een dag willen plannen dus ze wachten tot dat ze genoeg mensen hebben terwijl ze maar liegen dat ze geen plekken krijgen van cbr

Zeer slechte ervaring.

18 de marzo de 2026

Top!

Top! Positieve energie en ruimte om ook fouten te maken!

17 de marzo de 2026

Martijn is een topper!!

Martijn is een topper!!
Lekker spontaan & hij legt alles super duidelijk uit!!!

Ben Martijn super dankbaar voor een super gezellige cursusdag!❤️

17 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het is een goede duidelijke cursus

Het is een goede duidelijke cursus. De mannen hebben precies in hun hoofd hoe het allemaal gaat maar toch weten ze dit op een luchtige manier te vertellen zonder dat het saai word. Na 3 keer zelf leren heb ik het met deze cursus eindelijk gehaald!

16 de marzo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Voor mij hielp het om alles te herhalen…

Voor mij hielp het om alles te herhalen wat ik geleerd heb. Jullie hebben mij op leuke manier geholpen en het was ook fijn dat andere waren door hun krijg je motivatie. Dat hebben jullie goed gedaan. Al was het beetje moeilijk om zo vroeg wakker te worden maar door jullie heb ik gehaald. Dank jullie wel!

16 de marzo de 2026

Goede dag cursus

Leraar legde alles goed uit, hij had ook fijne tips en ezelsbruggetjes.
Je wordt van tevoren ook goed op de hoogte gehouden over de planning.

11 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.