KAN IKKE ANBEFALES: Efter skift af generator virkede sprinkler, bagklap sensor, og strøm til diagnose-stik ikke. Jeg gjorde Autobutler opmærksom på problemet da de havde formidlet aftalen, men de ment... Ver más
La empresa ha respondido
Det har været en fornøjelse at få kontakt til dette værksted. Det plejer ikke at være det ord, man benytter, når man afleverer sin bil til service m.m. Det her sted indgyder tillid og værkstedets pe... Ver más
La empresa ha respondido
Havde bestilt tid til hjulskifte via deres bookingsystem. Da jeg ikke modtog noget svar i form af mail eller andet, ringede jeg til Tuta's Auto midt på formiddagen på den dag hvor hjulskifte skulle... Ver más
La empresa ha respondido
Vores veluddannede personale sætter en store ære i at betjene dig som kunde i værkstedet i Herlev. Med vores mange års erfaring under vores bælter, er vi stolte af at vores kvalitet er af god standard. Vi ønsker at gøre din oplevelse så bekvem som muligt, og give den bedste service.
Knapholm 3, 2730, Herlev, Dinamarca
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg skulle ha renset mit partikelfilter og en føler fik en pris tilsendt på mail 6500 fint sæt i gang et par dage inden min bil skulle på værksted bremsede den ikke så godt fandt selv ud af det var bremseforstærkeren inden den kom på værksted ringede og hørte hvad sådan en sag skulle koste ca 2000 plus ca 2000 for at skifte den fint lav det så 10500 så starter der en show de endte med at ha min bil 1 måned
Alle mine følere sad meget fast så de blev skåret og svejset nye på
Føleren ved manifolden kunne ikke sidde ordentligt så den skulle ha ny turbo og manifold som jeg ikke skulle betale for de bestilte 3 turboer hjem før det var den rigtige men alligevel fik jeg en regning på 19000 pga alt sad så godt fast de aldrig havde oplevet før
Vil klart ikke anbefale dem

Respuesta de Tuta's Auto
Det bedste autoværksted jeg nogensinde har brugt. Jeg har nu brugt dem et par gange og har ingen andre i tankerne når bilen skal fikses. De brænder for deres fag og er altid behjælpelige med kort varsel og mere end retfærdige priser.

Respuesta de Tuta's Auto
Jeg skulle have skiftet fra vinter- til sommerdæk og kontrollerede i den forbindelse dæktrykket for 14 dage siden ved at påfylde luft i alle fire dæk som en tæthedskontrol. Her til morgen tjekkede jeg dæktrykket igen, og der var fortsat intet tryktab siden sidste kontrol.
Der var ligeledes ingen indikation på instrumentbrættet om fejl ved dæktrykssensorerne (TPMS-ventilerne). Det er værd at bemærke, at bilen er ny, og at den tidligere har fået skiftet dæk uden problemer, hvilket yderligere understreger, at der ikke burde være problemer med bilen.
Jeg foreslog forudbetaling af serviceydelsen, da der var en fastpris på dækmonteringen, men Tuta’s Auto afviste dette.
Jeg afleverede bilen til deres værksted, men modtog kort tid efter et opkald fra en medarbejder, som hævdede, at en dæktrykssensor (TPMS-ventil) i et af dækkene nu var knækket og lå løst inde i dækket.
Jeg forklarede medarbejderen om min egen kontrol og mine observationer, men han fralagde sig ansvaret og tilskrev den manglende fejlmelding i instrumentbrættet en defekt i bilens elektroniske system. Det var en forklaring, som hverken jeg eller min faste mekaniker, fandt sandsynlig, idet en beskadiget TPMS-ventil ville komme til udtryk ved tryktab i dækkene.
Som resultat af dette fik jeg en ekstraregning på mere end 28% i forhold til den oprindelige pris. Det skal bemærkes, at skaden på TPMS-ventilen/dæktrykssensoren med stor sandsynlighed opstod hos værkstedet.
Alt i alt en tvivlsom håndtering af et ellers simpelt dækskift og montage, som burde have været en rutinemæssig opgave.

Respuesta de Tuta's Auto
Tak for jeres besvarelse der kommer over 3 måneder efter min anmeldelse den 17. august.
Der er noget I har misforstået.
Det var ikke min bil min mand havde spurgt til rens af sæder på, men hans Saab Aero som I også har serviceret. Han overvejede at sælge den og ville evt. have den klargjort indvendigt hos jeres nabo.
At I ikke har været inde i min bil er ikke korrekt. Håndbremsekablet blev skiftet og det gøres inde i bilen og mine sæder blev plettede i processen.
Den måde, der blev talt til mig på af flere højtråbende og aggressive herrer - fra både værkstedet og jeres kolleger ved siden af, var helt ude af proportion og en yderst ubehagelig oplevelse, jeg aldrig ønsker at opleve igen.
Vi har derfor fundet et nyt værksted og I slipper for os og vores to biler fremover.
PS. hvorfor gentage hvad der står på fakturaen? det gør det da ikke mere rigtigt.
Det er ikke bolte, men møtrikker og de passer fint til fælgene.
Der kunne lige så godt have stået “vi havde ikke lige det rigtige værktøj og derfor blev det lidt noget makværk.”
—-
I fortalte mig at mine bolte (som faktisk er møtrikker) ikke passer til mine fælge og at de ikke kunne centrere ordentligt og derfor godt kan give nogle ridser.
Efter at være kommet hjem og have set på det står det klart for mig at møtrikkerne og konus ikke fejler noget som helst!
Det som er det egentlige problem er at den top som i har brugt, er for stor i yderdiameter - og DERFOR kunne de ikke centrere ordentligt og derfor fik mine fælge langt værre ridser end hvis det bare havde været en møtrik med forkert konus.
Jeg er overhovedet ikke tilfreds, I beder mig på stedet tage fuldt ansvar for noget som i ikke er i stand til at forklare mig ordentligt OG i har ridset mine fælge.
Lad være med at fortælle mig at møtrikkerne ikke passer, når det er værktøjet der ikke passer!
Og helt ærlig mener jeg at jeg kunne have undgået risede fælge, hvis i havde været i stand til at være præcise i jeres forklaring af problemet!
Jeg ved godt at jeg ikke får noget ud af at klage eller lave denne anmeldelse, men tag lige og beskriv udfordringen ordentligt næste gang i står med en!

Respuesta de Tuta's Auto
10/10 Sublim service. Fantastiske mennesker. Jeg havde aldrig troet at jeg kunne få så god service af et autoværksted. Kort forklaret var jeg faktisk en ret dårlig kunde, og alligevel gik de igennem ild og vand for at hjælpe mig.

Imødekommende, venlige, kompetente.
Baghjulscheck mv og efterfølgende beskrivelser selv en ikke bil-nørd som jeg kunne forstå.
Tak for god behandling, Tuta og team.
/Bent Holger

Respuesta de Tuta's Auto
De nye vinterdæk blev monteret på de rigtige fælge til sidst, ok.
Men trods tydelig aftale, der blev genbekræftet over for mekanikeren ved indskrivningen, monterede han i første omgang dækkene på det forkerte hjulsæt – et aluhjulsæt, der havde været til vask hos nabofirmaet og blot skulle lægges ind i bilen...

Respuesta de Tuta's Auto
Bedste service og håndtering ved udskiftning af partikel filter.
De var nemme at snakke med og gjorde arbejde hurtig og professionelt

Respuesta de Tuta's Auto
Hussein hjalp med min Mercedes. Hurtigt og effektivt!

Respuesta de Tuta's Auto
Jeg fik i 2021 skiftet Højre bærearme samt øverste bærekugle på min varevogn. En gammel sag fra 1995.
Arbejdsprocessen trak lidt ud men jeg fik bilen tilbage. På vejen hjem (kun 1.5km) oplevede jeg begyndende banken fra højre side og slør i styringen. Da jeg kom hjem opdagede jeg at gevindet i spindlen hvor nederste bærekugle bliver monteret var ødelagt (muligvis fordi bilen er gammel og ikke tåler motering med powertools, men det skal man som mekaniker informerer sinde kunde om og reagerer på....
Problemet opstod da jeg fandt at man havde forsøgt med to mågeklatter at punktsvejse bærekuglen fast til spindlen uden at informere undertegnet (det er iøvrigt næsten umuligt at lave en holdbar svejsning i støbegods)
Tutas auto fik bilen retur og jeg måtte selv betale for brugt spindel fra ophugger samt en stor del af arbejdslønnen for denne udskiftning OVENI betalingen jeg lige havde gennemført for det første arbejde.
Arbejdet endte samlet med at løbe over længere end en uge pga travlhed - det er fair men træls.
Hvis du vil have professionel og ikke mindst SIKKERT udført arbejde på din vogn skal du lede et andet sted. Hvis man som fagperson forsøger at slippe afsted med en punktsvejsning for et skærvet gevind i bærende dele så er man kun ude på at at tjene penge og få sendt kundens vogn tilbage ud på vejene med mindste mål for sikkerhed eller troværdighed.
Det er grisk og farligt!
Min højgravide kone var primær bruger af bilen på daværende tidspunkt og brugte bilen på motorvej til og fra arbejde.
Hvis man selv har forstand til at vide når den er gal efter et visit hos TUTA så kan det stadig ikke betale sig :)

Respuesta de Tuta's Auto
Kompetent arbejde til en rimelig pris sammenlignet med andre værksteder . Fik lavet partikelfilter. Desuden prompte overholdelse af aftaler og venlig betjening. Kan klart anbefales.

Respuesta de Tuta's Auto
Fik tilbud på sporing samt skift fra vinter til sommerdæk. Efter have ventet mere end 1 time, og efter værkstedet havde sagt ja til opgaven, finder de ud af, at de ikke kan finde ud af at spore bilen!! men giver mig regningen på hjulskift som jeg kunne have fået gratis gennem min forsikring! Nu skal jeg så bruge endnu en dag på at få bilen til værksted for at få udført den opgave de havde sagt ja til ... Skod oplevelse! Og nej, jeg kørte hen for at få hjulskift MED sporing. Spild af penge og tid. Og I har ikke en gang selvrespekt nok til at undskylde men gør grin med jeres kunder efter i snyder dem!

Respuesta de Tuta's Auto
Jeg har desværre haft en yderst skuffende oplevelse hos Tuta's Auto. Den 9. januar 2024 indleverede jeg min bil til reparation, hvor jeg forventede en simpel udskiftning af tandremmen. Desværre udviklede situationen sig til en ærgerlig historie om overopkrævning og tvivlsom praksis.
Først og fremmest blev jeg overrasket over den endelige regning, som var markant højere end det oprindelige overslag, jeg havde fået via autobutler. Jeg blev rådgivet om fejlen af en autoriseret forhandler, men valgte Tuta's Auto på grund af akutbehovet for reparation. Desværre viste det sig at være en fejltagelse.
Jeg blev først informeret om, at problemet ikke var tandremmen, men en styreventil, hvilket førte til en ny pris på cirka 2.300 kr. Efter at have hentet bilen opstod det samme problem igen, og jeg blev overrasket over at opdage, at tandremmen slet ikke var blevet undersøgt. Jeg måtte indlevere bilen igen, hvor de endelig fandt problemet med tandremmen. Denne reparation kostede mig 8.546 kr., hvilket var betydeligt mere end autobutler-estimatet.
To måneder senere bemærkede jeg pludselig, at min bil havde forbrugt 3,8 liter olie. Dette skyldtes, at olien var sivet ud af nogle rør, fordi nogle skruer ikke var blevet ordentligt strammet. Jeg var nødt til at få dette løst af en anden mekaniker.
Jeg endte med at betale 70% mere end hvad forventede ud fra autobutlers tilbud (svarende til 4.500 kr. mere).
Denne manglende gennemsigtighed og ærlighed hos Tuta's Auto har dybt skuffet mig. Jeg forventede professionel service, men følte mig desværre snydt og forsømt. Jeg håber, at min feedback vil blive taget alvorligt, og at der træffes foranstaltninger for at forhindre lignende situationer i fremtiden. Indtil jeg ser en ændring, vil jeg ikke anbefale Tuta's Auto til nogen.
Med skuffelse,
Amin

Respuesta de Tuta's Auto
Rigtig dårligt arbejde!! Hold jer væk fra dem..
Jeg havde min bil hos dem i sidste uge, da jeg skulle have tjekket hvorfor min kabineblæser ikke virker. Jeg har bestilt 1 times tjek, hvor jeg forventede at de tjekker blæsermotor og blæsermodstand, men det gjorde de ikke... da jeg spurgte hvad de havde brugt den time på, fortæller ee at de har tjekket sikringer... (hvordan kan man bruge 1 time på at tjekke sikringer?)
De fortæller mig så at det kommer til at koste 1400 yderligere, hvis de skal ind og tjekke blæsermodstand og blæsermotor og det vil tage 3.5 timer. Det jo en stor fed løgn..jeg har selv afmonteret kabinen på ca. 30 min...
Jeg takker så nej og afhenter min bil, hvor jeg så finder sorte handske mærker over alt i bilen.. både på mine sæder og døre..
Ville aldrig vælge dem igen..

Respuesta de Tuta's Auto
Har været i telefonisk kontakt med dem for at få et tilbud, og se om de havde tid.
Jeg ved intet om hvor godt deres arbejde er, men den måde de snakker med folk på til trod for man bare helt venligt spørger dem om de har tid til en opgave, så skal jeg helt sikkert ikke være kunde hos dem.

Respuesta de Tuta's Auto
I found Tuta's Auto through Autobutler.dk for yearly service and brakes change for my car. Upon arriving at workshop, I was greeted with a warm and welcoming atmosphere. They were all prepared to received the car, except the requested lånbil.
The delivery time was delayed by a day, but they allowed me to keep the rental car at no additional charge, which was a nice gesture. The work done on the car seems satisfactory.
There was one minor issue, though. I had also asked them to remove a jammed car antenna, but they never looked at it, even after two days. This left me feeling little disappointed.

Respuesta de Tuta's Auto
Almindeligt årligt serviceeftersyn, alt ok i henhold til aftale.
4. januar 2023

Respuesta de Tuta's Auto
Super oplevelse, flinkt og kompetent personale. Fik lavet tandrem på min fiesta 1.0 ecoboost helt uden problemer og til den aftalt pris. Jeg kommer helt sikkert tilbage næste gang jeg skal have lavet noget

Respuesta de Tuta's Auto
Fra 625 kr. til 3.000 for dæk- og hjulskift.
Fandt Tuta’s Auto gennem tilbud fra Autobutler. Pris 625 kr.- inkl. moms for 4 dækskifte på BMW i3.
Afleverede vognen om morgenen d 20/11, og et par timer senere fik jeg så et opkald hvor der blev fortalt, at de havde knækket 2 af de originale låsebolte og at jeg stod for regningen på 550. kr. eks. moms for et nyt sæt bolte. Her tilbød jeg at de kunne bruge 2 normale bolte i stedet, men de endte så med at sætte nye originale låsebolte i alligevel.
Da jeg så kom der ned hen mod slutningen af dagen, fik jeg så at vide, at den ikke ville være klar i dag, da de stadigvæk ikke havde fået dækkende af.
Hele tirsdagen hørte jeg intet og kom derfor forbi dem ved 16.00. Her fik jeg at vide at bilen var klar og blev præsenteret på en regning på ikke mindre end 2.925,55 for dækskifte.
Skrev til dem, at jeg synes regning var urimelig høj, og jeg på intet tidspunkt var orienteret om beløbets størrelse. Forslog at vi delte halv skade - hørte intet tilbage.
Efterfølgende da jeg et par dage senere fik pakket mine sommerfælge ud, var to af dem groft mishandlet omkring de ødelagte låsebolte, med varmeskader og dybe ridser (4 originale BWM-fælge koster 18.000). Håber man kan renovere dem for 2-3 tusinde, da de ikke kan monteres som de ser ud nu.
Kan på ingen måde forstå, hvordan man kunne ødelægge originale låsebolte, der kun har kørt 4 måneder i sommer og som jeg selv skiftede uden problemer i april.
En rigtig dyr og dårlig oplevelse.

Respuesta de Tuta's Auto
Más información sobre otros tipos de reseñas.