Het bedrijf heeft snel geleverd. Het enige punt van aandacht is dat manier waarop. Topper zat dubbelgevouwen in een hoge doos, maar goed de talalay topper is gearriveerd en tot op heden bevalt deze pr... Ver más

La empresa ha respondido
Snel geleverd en ziet er echt wel kwaliteit uit. Ik kocht de topper original en slaap er nu al een paar dagen op en moet zeggen dat het voorlopig boven mijn verwachtingen uitkomt. Wat leuk is, is da... Ver más
La empresa ha respondido
Als buikslaper zijnde was het een lange zoektocht naar een perfecte kussen. Mijn vorige kussen wordt niet meer gemaakt. Vele andere merken geprobeerd, allemaal retour gestuurd. Tuur is een blijver... Ver más
Escrito por la empresa
Tuur® is een Belgisch matrassenmerk dat slaap opnieuw benadert vanuit een zorgzaam en duurzaam perspectief. Elk product wordt met vakmanschap en oog voor detail ontworpen en geproduceerd in België. Daarbij staan comfort, gezondheid én het milieu centraal. Tuur® biedt een eerlijk alternatief voor wie bewust wil kiezen: voor natuurlijke materialen, lokale productie en een matras die écht het verschil maakt.
Waarom kiezen voor Tuur®?Tuur® staat voor betrouwbaarheid en transparantie. We bouwen aan duurzame relaties – met onze klanten, medewerkers en leveranciers – en geloven in een toekomst waarin kwalitatieve nachtrust hand in hand gaat met ecologische verantwoordelijkheid.
Kies voor Tuur® en slaap met een gerust hart – natuurlijk, comfortabel en verantwoord.
Escrito por la empresa

Noordlaan 2, 8520, Kuurne, Bélgica

Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Na zorgvuldig zoeken zijn wij terecht gekomen bij TUUR.
We hebben n matras en kussen uitgezocht en hadden ook nog eens mooie "Dream"korting ( die volgens de site vandaag afloopt).
Bij de betaling ging het mis: u kan het bedrag in 3x betalen via klarna staat er maar dat lukte niet, dan het bedrag binnen 30 dagen via klarna, dat lukte ook niet.
En het hele bedrag in een betalen dat lukt ons nu even niet.....
De koop gaat niet door, jammer.

Respuesta de Tuur®
Fantastisch kussen. Fantastische service. Ik blijf als klant voortaan trouw aan Tuur!

Respuesta de Tuur®
na het bestellen van matras en topper bleek een andere website dit item ook aan te bieden aan een hogere korting. De medewerker van Tuur reageerde heel vlot op mijn vraag hoe ik hiermee om kon gaan. Zonder moeilijk te doen, of andere vorm van compensatie aan te bieden stelde die voor het verschil terug te storten... nu nog even wachten op de levering alvorens ik het product kan beoordelen...

Respuesta de Tuur®
Returns have been impossible for days, no response to my inquiry, what's going on with you!

Respuesta de Tuur®
Wij hebben nu iets meer dan een week op de nieuwe topper geslapen en hij ligt werkelijk prima. Wij hadden eerder een meer dan 2 keer zo dikke topper, waarin je diep wegzakte, het warm kreeg en op je buik slapen tot snel tot rugpijn leidde. Deze topper is “slechts” 3.5 cm dik, is voldoende zacht en ligt goed in welke houding dan ook (zij, buik, rug).
Het materiaal voelt goed aan, is netjes afgewerkt en de levering liep zoals voorspeld. Wij zijn zeer tevreden, hoeven deze gelukkig niet te retourneren. De mogelijkheid om dit na proefslapen te kunnen doen, was een van de redenen om voor tuur te kiezen. Fijn dat dit niet nodig blijkt.

Respuesta de Tuur®
Snelle levering. Bij vragen goed te bereiken via de chat. En een heerlijk kussen!

Respuesta de Tuur®
Hele goeie kwaliteit latex kussens. Geen nek en schouders pijn

Respuesta de Tuur®
Zalig kussen ! Was al even op zoek naar een ander . Werd vaak wakker wegens pijn aan nek/ schouders . Dit is niet goedkoop maar de voorbije 2 nachten leg ik mijn hoofd neer,(ligt zalig) val in slaap en wordt heerlijk wakker

Zeer goed product
Zeer vlotte bezorging en hulp van leveringsdienst

Respuesta de Tuur®
Betaald voor premium levering inclusief verwijdering oud matras. Matras werd in eerste instantie in onze gang gedumpt en van het meenemen van het matras wisten ze niets. Met veel gesteggel hebben ze het oude matras meegenomen, maar het nieuwe is alleen in slaapkamer geplaatst met een weigering om het matras te installeren. Klacht ingediend, we hebben een excuses ontvangen, maar het minste dat ze hadden kunnen doen is het geld voor de premium levering terugstorten. Matras is misschien goed (te vroeg om te bepalen) maar levering heeft wat zuur gevoel achtergelaten. Edit na reactie: Bedankt voor de reactie. Fijn te horen dat het probleem aangepakt is. Nadat ik matras heb geprobeerd voor langere tijd zal ik review updaten.

Respuesta de Tuur®
Het matras, de topper en kussens zijn echt geweldig; we slapen heerlijk op onz nieuwe spullen!
Bij vragen kreeg ik snelle reactie van Tuur.
Alleen de levering via POSTNL@HOME á 30 euro was belabberd, maar dat ligt niet aan Tuur.

Respuesta de Tuur®
Na één nacht te hebben geslapen op de matras, lijkt die me prima. Jammer dat Tuur/Revor nog steeds geen actie heeft ondernomen om de levering te laten verlopen zoals ze het beloven in hun "premium bezorging", ook al lijkt dit issue reeds gemeld (en gelezen) in eerdere evaluaties. Gisteren werd de matras geleverd, tot in de slaapkamer op de eerste verdieping. De vriendelijke bezorgers van postnl mochten alleen de kartonnen verpakking meenemen, niet volledig uitpakken en niet installeren. Ze mochten ook de oude matras niet meenemen. Contact met een planner bij postnl leerde me dat er geen retour werd aangevraagd door Tuur/Revor. Ik heb Tuur/Revor een bericht gestuurd en mocht snel een tweede afspraak maken met postnl om de oude matras op te halen. Vandaag kwamen andere vriendelijke ophalers van postnl (ik moest dus een tweede dag thuis zijn)... die de matras blijkbaar enkel vanaf de voordeur wilden meenemen (stond ook zo op hun order). Nogmaals, zoals gisteren, met een planner bij postnl moeten bellen... Omdat ik geen gewicht mag heffen op dit moment heb ik, na lang "onderhandelen", de ophalers de oude matras door het slaapkamerraam laten gooien waarmee ze op twee meter van de voordeur terecht kwam en de ophalers ze, zonder mogelijke schadeclaim waarvoor ze niet verzekerd waren door de (beperkte) afroep die ze hadden gekregen, de matras hebben kunnen meenemen.
Ik ken de prijzen niet voor die transporten en weet niet of dat is wat je kan verwachten voor die €30 die je voor die premium bezorging betaalt. Ik zou Tuur/Revor graag suggereren om een dienst te adverteren die ze kunnen waarmaken (én leveren én meenemen op dezelfde dag) aan een prijs die realistisch is. Ik zou hun willen vragen om de communicatie met het vervoersbedrijf te verbeteren zodat de klant krijgt waarvoor hij/zij/die denkt betaald te hebben. Ik hoop binnen enkele maanden een review te kunnen schrijven over de kwaliteit van hun producten die die van hun leveringsservice ver overstijgt.

Respuesta de Tuur®
Quick shipping, seamless delivery and most importantly so far the product is great! Very comfortable and recommended. Time will be the true test but hopefully the topper continues to keep its shape while providing proper support.

Respuesta de Tuur®
de kussen bevalt prima,minder nek en oor pijn

Respuesta de Tuur®
De kussens liggen heel goed, we slapen beter met de nieuwe kussens.

Respuesta de Tuur®
Lekker stevig kussen en natuurlijk materiaal!

Respuesta de Tuur®
Het produkt: een kussen, is heel goed: In tegenstelling tot bv foam veert dit kussen soepel mee met je hoofd.

Respuesta de Tuur®
verpakking niet in al te beste staat bij aflevering, inhoud echter intact.
Dekbedden OK. gebruik nu nog de zomerkant en is ruim voldoende.

Respuesta de Tuur®
Product voldoet prima. Je voelt wel een kleine verhoging maar dat is niet storend en beter dan ruimte tussen de matrassen. Verzending was vertraagd maar geen probleem omdat er goed over gecommuniceerd werd.