Slikovnicu sam naručila za poklon jer sam htjela da poklon bude neobičan i poseban. Baš takav i jest, oduševila sam se slikovnicom kad je stigla- odlične je kvalitete te je personalizirana baš onako k... Ver más
La empresa ha respondido
Predivan i poseban dar. Također i brza usluga što mi je ovaj put bilo jako važno. Vjerujem da će izmamiti nježni smješak u dalekoj Australiji:) Hvala Vam od srca.
Predivno iskustvo s Tvornicom snova! ❤️ Od same komunikacije preko e-maila pa sve do izrade i brzog slanja — sve je bilo na vrhunskoj razini. Ljubazni, profesionalni i jako susretljivi prema sv... Ver más
La empresa ha respondido
I ordered a personalized book for a first birthday and I’m absolutely delighted with it. The book is beautifully made, the personalization makes it truly special, and the quality is excellent. It’s... Ver más
La empresa ha respondido
Tvornica snova inovativna je izdavačka kuća personaliziranih knjiga za djecu. U njima vaše dijete može postati glavni junak naših priča, a u svakoj priči možete personalizirati detalje koji će knjigu učiniti baš njihovom. ✨
Nova cesta 151, 10000, Zagreb, Croacia
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Prekrasna slikovnica, ilustracije i tekst su predivni, kvalitetna izrada. Dostava je bila jako brza, stiglo je 2 dana prije očekivane dostave.

Prezadovoljna....brza dostava,knjiga super..svaka cast🤗
Slikovnice redovito poklanjam djeci svojih prijateljica i poznanica. Poklon je uvijek pun pogodak.
Narucili smo knjigu za prvi rodjendan, stigla je u roku par dana, predivan dar za uspomenu kroz cijeli zivot!

Respuesta de Tvornica Snova
Stiglo sve brzo i na vrijeme, korisnička služba je odmah odgovorila na upit..
Bravo!

Respuesta de Tvornica Snova
Odlična i brza naruđžba. Deklinacija u naslovu je malo zakazala :)
Hvala na brzoj i uspjesno rijesenoj reklamaciji
Odlična ideja. Jednostavna narudžba. Brza izrada. Korektna isporuka i razmjena informacija♥️
Predivno napravljeno i zapakirano. Odličan poklon
IZMAMI OSMIJEH NA LICE ONIH KOJI DOBIJU POKLON IZ TVORNICE SNOVA.
Sa svakom Vašom slikovnicom zadovoljna sam, godinama ih naručujem.
Smatrala sam da s obzirom na cijenu da će na omotu pisati tekst koji sam htjela a ne na papiru. Da sam znala
Ne bih naručila.

Respuesta de Tvornica Snova
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.