Ren svindel
Ren svindel. Fint opbygget side, men kun beregnet til at lokke dig i fælden. Du vil ikke få din ordre leveret.
Reino Unido
No consta que solicite reseñas
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Opdatering: har fundet ud af at det er en Marcus Ørndrup Vinjegaard der er ophavsmanden. Han har så for nylig ændret efternavn til Byrialsen. Ved en simpel søgning på CVR kan hans adresse i Randers findes. Når min indsigelsesfrist udløber i min bank vil jeg politianmeldelse ham og overgive alle oplysninger til dem. Bestilt en vare til 6499 kroner, og har ikke modtaget den. I deres handelsbetingelser står der at de først hæver beløbet når varen er afsendt eller leveret. Allerede dagen efter ordreafgivelsen var pengene hævet. Havde ikke tjekket her om det var en scam forretning, men nu håber jeg at min indsigelse til banken kan give mig mine penge retur. Forstår ikke at sådan nogle foretagender kan gå ustraffet hen. Men selvfølgelig, de gemmer sig jo i udlandet selvom alting ser dansk ud på hjemmesiden. Føj, at snyde ærlige mennesker på sådan en fej måde.
Dette er uden tvivl en falsk hjemmeside - tror ikke de har nogle varer at sende, men udelukkende oprettet for at stjæle intetanende personers penge.
Scam hjemmeside.
Oplyser ikke CVR nummer nogle steder på siden. Adressen de oplyser er det Camilla Krøyer Jewlery der holder til, og har ikke noget med TV Specialisten at gøre.
Más información sobre otros tipos de reseñas.