Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vanaf het prille begin van Twelve zijn wij overgegaan op het kassasysteem van Twelve. Nog in de kinderschoenen deden zich wel wat oneffenheden voor. Deze werden altijd met alle excusus in een rap temp... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Probleemloos afrekensysteem met simpel bedienbaar backoffice. in 3 jaar geen storingen gehad die hun aan te rekenen viel. Het uitzetten van het platform voor musea veroorzaakte onrust, maar gelukkig i... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

We hadden een stroomstoring. En Pin en kassa functioneerde niet meer samen. Bij jullie een bekende fout. Bij ons een enorm gezoek met kabels, routers etc. Toen bleek dat jullie iets moesten configurer... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij zijn al meer dan 10 jaar klant van Twelve. Zij hebben een goede klantenservice die je snel te woord staat, Zij leverden een snelle oplossing voor ons probleem. Top Twelve ga zo door.

Información sobre la empresa

1. Proveedor de software
  2. Compañía de software
  3. Computación en la nube
  4. Proveedor de servicios de Internet

Escrito por la empresa

Twelve is al bijna 20 jaar leidend in betaaloplossingen. Onze POS- en kassasystemen zijn specifiek ontworpen voor extreme drukte, wisselende teams en hoge volumes. Hierdoor verloopt bestellen altijd vlekkeloos en blijven rijen kort. Onze betaaloplossingen zijn dan ook perfect voor branches waar hoge piekdrukte, tijdelijke uitzendkrachten en lange rijen de norm zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan sportclubs, stadions, festivals, evenementen, cateraars, community-centra of quick-service horeca. Toen we in 2007 met Twelve begonnen, was de missie duidelijk: betere maar vooral digitale betaaloplossingen bieden voor kantines en clubhuizen van sportclubs en verenigingen. Inmiddels vind je Twelve overal terug waar snelheid en volume het verschil maken. Twelve werkt dus eigenlijk het best wanneer het er écht toe doet. Als de druk hoog is, de gebruikers nog nooit eerder met het systeem gewerkt hebben en de rijen zomaar opeens heel lang kunnen worden. Dan maakt onze eenvoud en gebruiksvriendelijkheid het verschil.

4,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Valorada con 2 estrellas sobre 5

verder geen mededelingen

1 de agosto de 2026

Respuesta de Twelve

Hi Yupin, dank voor je feedback. Het lijkt erop dat je ervaring niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Zou je ons kunnen laten weten wat er speelt zodat we een passende oplossing kunnen vinden? Je kunt ons bereiken via help@twelve.eu

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De service van dit bedrijf is waardeloos voor kleine klanten.

De service van dit bedrijf is waardeloos. Men komt bestaande afspraken niet na, medewerkers bellen niet terug of sturen je van het kastje naar de muur. Wij hebben al ruim 10 jaar een kassa van Twelve. Hieraan is een pinautomaat gekoppeld, aangeschaft via bank/CCV waar ook service contract loopt. Dit is nooit een probleem geweest. Ook niet toen we al na 6,5 jaar een nieuwe kassa moesten nemen omdat de software niet meer zou worden ondersteund. Nu hebben we de pinautomaat vervangen conform dezelfde route en nu weigert de firma Twelve de kassa te koppelen aan de pinautomaat omdat het service contract niet via hun loopt. We zijn inmiddels 4 weken verder en men weigert een oplossing te bieden. Dit is gewoon wanprestatie en klanten dwingen met ordinaire koppel verkoop, terwijl de lopende afspraken in de prullenmand worden gegooid. Dit bedrijf is wat ons betreft onbetrouwbaar, maar het interesseert ze blijkbaar niet wat (kleine) klanten vinden. En reageer aub niet dat wij de helpdesk of sales moeten bellen, daar begint de ellende. Was getekend, een zeer teleurgestelde tennisvereniging.

31 de julio de 2026

Respuesta de Twelve

Beste George, het spijt ons om te horen dat u dit als klant ervaart, zeker na een samenwerking van 10 jaar. We zijn op de hoogte van de situatie rondom de koppeling van uw nieuwe pinautomaat en zijn hier op dit moment mee bezig. Naar aanleiding van uw terugkoppeling hebben wij het verzoek om de terminal over te nemen opnieuw bij CCV ingediend, en wachten momenteel op hun reactie. Casper neemt persoonlijk contact met u op zodra hier nieuws over is. We hopen u hier voldoende mee geïnformeerd te hebben.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ondanks dat de communicatie soms stroef…

Ondanks dat de communicatie soms stroef verloopt is het product wat ze leveren meer dan prima.

Communicatie bedoel ik het contact wat je zoekt met hen zoekt naar aanleiding van een storing oid. Soms wordt een storing niet direct opgelost of is de storingstijd slecht bereikbaar.

In sommige gevallen kan dit er voor zorgen dat je zaak stil komt te staan.

Ik heb dit een keer ervaren. Maar de service is overwegend goed tot uitstekend te noemen. Negatieve ervaringen blijven langer hangen

3 de julio de 2026

zeer slecht bereikbare helpdesk

zeer slecht bereikbare helpdesk. Al 2 dagen bezig om ze te bellen en nog geen medewerker gesproken. Producten verkopen kunnen ze wel, maar helpen ho maar. TWELVE: DOE ER WAT AAN!

15 de mayo de 2026

Respuesta de Twelve

Bedankt voor je feedback, en excuses dat je dit zo hebt moeten ervaren. Twee dagen lang niemand kunnen bereiken terwijl je hulp nodig hebt, is niet goed en dat begrijpen we.

We hopen dat je inmiddels geholpen bent, maar mocht dit nog niet het geval zijn, neem dan direct contact op via help@twelve.eu zodat we dit zo snel mogelijk oppakken. We horen het graag.

1 ster – Absoluut geen aanrader

Ik heb zelden zo’n slecht georganiseerd bedrijf meegemaakt. Al meer dan een half jaar geleden werd mij beloofd dat er een website voor mij zou worden gemaakt, maar er is nooit iets geleverd. Daarnaast wordt er continu excuus aangeboden, maar de fouten en valse beloftes blijven doorgaan.

De klantenservice is traag, onduidelijk en totaal niet behulpzaam. Voor iedere vraag moet je weken wachten voordat je eindelijk iemand spreekt. Ook werd mij verteld dat ik na het twaalfmaandstraject al mijn apparaten bij andere kassasystemen kon gebruiken. Na honderden euro’s te hebben uitgegeven blijkt dit helemaal niet te kloppen — pure misleiding.

Ik betaal mijn verplichtingen gewoon, maar ik raad niemand aan om dit kassasysteem te nemen. Onprofessioneel, onbetrouwbaar en absoluut niet klantgericht. Niemand verdient zulke slecht uitgevoerde service en loze beloften.

12 de diciembre de 2025

Respuesta de Twelve

Hi Yusuf, het spijt ons om te horen dat je het zo ervaren hebt, ondanks het regelmatige contact dat we hebben gehad.

We nemen je feedback serieus en werken continu aan het verbeteren van onze processen en service. Alles wat tot nu toe is geleverd, functioneert zoals bedoeld, en we blijven werken aan duidelijkere communicatie en een betere klantenervaring. We staan altijd open om met je in gesprek te gaan hierover!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kan vaak niet het probleem oplossen.

Kan vaak niet het probleem oplossen.
Systeem werkt nog niet naar behoren.

22 de noviembre de 2025

Respuesta de Twelve

Bedankt voor je feedback, J. Zirkzee. Het spijt ons te horen dat je problemen hebt ervaren met ons systeem en dat we je daar onvoldoende bij hebben kunnen helpen.

Dit is uiteraard niet de ervaring die we voor onze klanten voor ogen hebben. Mochten er nog openstaande vragen zijn, horen we hier graag meer over. Zou je in dit geval contact kunnen opnemen via support@twelve.eu? Dan zorgen we dat de juiste persoon met je meekijkt.

Bereikbaarheid support desk

De support desk van Twelve.eu is echt heel slecht bereikbaar. Het duurt regelmatig meer dan een uur voordat er een medewerker beschikbaar is.
Dat is helaas al meerdere keren voorgekomen, ondanks de spoedvraag omdat de pin niet werkt.

Zodra je eindelijk wordt teruggebeld, moet je wel op locatie zijn om het euvel op te lossen. Dat is niet altijd mogelijk zoals bij een vereniging.
Zodra je eindelijk iemand aan de lijn hebt, doen ze er wel alles aan om het op te lossen.

20 de agosto de 2025

Respuesta de Twelve

Bedankt voor je eerlijke feedback, Jan. Het spijt ons te horen dat je onze supportdesk als slecht bereikbaar hebt ervaren.

De bereikbaarheid van onze support is het afgelopen jaar een belangrijk aandachtspunt geweest en we hebben hier hard aan gewerkt. We hopen dat je bij een volgende vraag een snellere ervaring zult hebben. Mocht je ooit ergens tegenaanlopen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

8 consejos para escribir buenas reseñas.