Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ubisoft, laver nye spil inden de de er færdig med deres gamle, virksomheden her tænker kun på penge, ikke deres kunder eller deres spil som de aldrig får lavet færdig. Og for guds skyld PRE-Order aldr... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

cant uninstall game without logging in.... piece of garbage launcher and company

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I stumpled upon a discounted dlc for Division 2 in the Ubisoft Connect app. Only 9,- DKK I added it to my basket, but now it was 67,5 DKK Obviously I contacted support, who seemed to this it... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg skrev for en halv måned siden ind til Ubisoft om en returnering, og fik svar om at de ville gå videre med sagen. Da jeg så aldrig fik svar bad jeg om en opdatering - men stadig intet svar. Så... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Et biprodukt af indavl af et firma.

Har aldrig haft en mere uprofessionel og ireterende interaktion med et firma før. Det som om dem som sider i customer supportens job går ud på at kaste så mange henvendelser til siden for at undgå så meget administativ arbejde som muligt. for voxmeter til at virke som et godt og behageligt firma

18 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

køb ikke spil over ubisoft du ejer ikke spillet

køb ikke spil over ubisoft eller spil der kræver ubisoft du kan havde købt et spil men de kan til vær en tid lukke severen til spillet og fjerne spilet.
Så du står med et spil du har betalt for men ikke kan spiller og ubisoft siger at du aldrig har eje spillet så har du et spil på deres platform ejer du ikke spillet men har købt retten til at spille spillet

12 de agosto de 2024

Ubisoft - Rocksmith+ is a scam

Jeg købte et års abonnement til Rocksmith+ premium, i håb om at min søn skulle lære at spille guitar.
Købte d. 22 dec. 2024 som en julegave. Ubisoft har ikke låst op for mit køb, og jeg kan derfor ikke bruge spillet til noget.
Når jeg skriver til supporten, svare de at de arbejder på at løse problemet. De beder om alt mulig dokumentation og skærmbilleder, som jeg har brugt lang tid på at finde og sende til dem. Herefter vil de have yderligere information og skærmbilleder, og svarene fra supporten virker meget ens. Jeg har en kraftig mistanke om at det er computer generede svar. Og det hele er et forsøg på at holde mig hen, indtil mit abonnement udløber.
De vil ikke refundere mit køb, da det er købt på tilbud.
Hvad pokker er det for en kundeservice?
Det er da ikke kunden, som skal løse problemet med et købt produkt.
Og man har da altid ret til en refundering, hvis produktet ikke virker. Uanset om det er købt på tilbud eller ej.
Jeg kan kun ærger mig over mit køb, og råder alle til ikke at bruge penge på Ubisoft produkter.
Det er svindel og tyveri.

5 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I har en kammerat som køber Star wars…

I har en kammerat som køber Star wars outlaws på dvd skive og glæder sig vildt da han så får startet det op og kommer hen til og skal bruge den speeder man får så kører den af pokker til overhovedet ikke til at styre i forhold til min jeg købte det på storen og min speeder er som den ska være, men hans flyver rundt med turbo boost låst fast selvom han ikk har fået turbo boosten i starten og vi har seriøst prøvet at skrive til ubisoft og de beder om videoer oploadet, screenshots og alt andet beviser og så hørte vi ikke mere fra ubisoft så han sidder med et spil der ikke fungere, samtidigt har han set på tik tok at seriøs mange har samme problem siden det udkom og ubisoft har INTET gjort for at løse mange menneskers problem i det spil og når man skriver til dem får man følelsen af det er os der noget galt med og vi skal hoppe rundt og til siderne for at bevise det og så tror de åbenbart ikk på en og stopper med at svarer og min kammerat har så brugt 600 kr på et spil der ikk virker 100 % og får intet ud af sin klager til ubisoft

3 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har tidligere købt the crew

Har tidligere købt the crew.

Men efter the crew 2 er kommet ud så har de lukket det tidligere spil.

Jeg har bedt om mine penge tilbage eller adgang til det nye spil. Det er ikke nogen mulighed for deres side og det er sådan det.

Køb aldrig spil derfra igen.

16 de julio de 2024

Worst support ever

Worst support ever. They couldnt even send me a seasonpass code for a game that i bought and should have included i even send them proof. Useless support and scam company

29 de octubre de 2022

Svindlerfirma

Svindlerfirma, der fjerner/stjæler DINE singleplayer spil, på trods af du har betalt for dem.... ja det er rigtigt fjerne mange af deres titler pr. 1 sep 2022 og du kan intet gøre.
lad os stå sammen og knække dem ved ikke at give dem en krone mere.. husk det næste gang og gangen efter når du ser et spil fra ubisoft

3 de agosto de 2022

Division 2 crasher

Division 2 crasher hele tiden, Det er fejl fra beta som de har ikke fikset nu, det er over tre år siden.
de folk som arbejder der i Ubisoft er totalt udueligt,
hold jer væk fra UBISOFT, de er fuldstændig ligeglad

25 de julio de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.