udebruser.dk Opiniones 959

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superhurtig service - bestilling den ene dag, levering dagen efter. God kvalitet (udebruser 18 L) - har købt til kolonihaven, til helårshuset - og nyder de daglige bade under åben himmel til fuglefl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

For nu 5 stjerner, hurtig levering af en Gasvandvarmer 18L, alt er som beskrevet og er nem at installere. Den er opsat i vores Airbnb, hvor der de sidste par år kun har været koldt vand i udebrusere... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fik selv ødelagt vores første udendørs gasvandvarmer (som havde fungeret fint i flere år) men fik i den forbindelse tilbudt gratis hjælp hos Udebruser. Da vi købte en ny, blev den hurtigt leveret,... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Se till att det finns en manual med innehållsförteckning till era produkter!! Fick be om en manual MEN den jag fick via Mail beskrev inte exakt min utedusch och var väldigt otydlig. Påpekade detta til... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicios a domicilio

Escrito por la empresa

udebruser.dk sælger udendørs brusere i høj kvalitet.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 28% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Superhurtig service

Superhurtig service - bestilling den ene dag, levering dagen efter.
God kvalitet (udebruser 18 L) - har købt til kolonihaven, til helårshuset - og nyder de daglige bade under åben himmel til fuglefløjt. Det er SÅ fantastisk skønt!

1 de abril de 2026

For nu 5 stjerner

Den er opsat i vores Airbnb, hvor der de sidste par år kun har været koldt vand i udebruseren, og nu skal gasvarmeren testes i dette års sæson.

1 de abril de 2026

Hurtig ekspedition

Fik desværre leveret en forkert model af ude gasvandvarmer. I løbet af no time fik jeg sendt en returseddel, med gratis fragt. Efter jeg sendte retur fik jeg på tredje dagen den korrekte vare. Alt i alt positiv oplevelse, når det nu skulle være. God service og hurtige er de.

28 de marzo de 2026

Super god kundeservice

Super god kundeservice, da jeg ringede og spurgte om en bruser. Og dernæst var det hurtigt og let at bestille den - og bruseren kom allerede dagen efter. En stor anbefaling herfra.

20 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service, hurtig levering tænker alt virker som det skal når vi får det sat op

28 de marzo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kundeservice spiller

Nemt at forstå, god rådgivning. Én stjerne fratrukket pga. meget kort telefon åbning interval, og jeg skulle vente 20 minutter på at komme igennem.

27 de marzo de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.