Ett trevligt sätt att presentera…
Ett trevligt sätt att presentera uteduschen i sociala medier.
Smart förpackning och snabb
leverans.
Den kommer förgylla både trädgård och camping.
No ha contestado las opiniones negativas
Ett trevligt sätt att presentera uteduschen i sociala medier.
Smart förpackning och snabb
leverans.
Den kommer förgylla både trädgård och camping.
Jättebra grej mycket användbar när man har tre hundar som jag har. Kommer verkligen att använda den i sommar eftersom alla mina hundar är badkruka. Då kan jag duscha dom så dom blir svalkade varma sommardagar
Efter en promenad i regn o rusk med en långhårig hund är uteduschen fantastisk, lätt som en plätt att duscha av hunden med innan vi går in , mycket nöjd
Mycket bra att ha och duscha mina labradorer efter vi varit på skogspromenad
Snabbt och enkelt! Bra packat! En bra lättanvänd produkt!
Jag köpte en utedusch med tanke på sommaren som kommer . Vi bor på en fäbodvall i Hälsingland några veckor varje sommar och där brukar vi duscha varandra med en enkel vattenkanna med ljummet vatten. Vi hämtar vatten i en gammal brunn och värmer det på vedspisen. Jag tror att Er dusch kommer att bli perfekt på fäboden.👍🤗Jag har bara testat den hemma än så länge.
Byggde bastu vid min sommarstuga 2025, skulle kompletera med utomhusdusch med vattentank och anslutning med slang. Grannar har sådan med frysproblem och utbyte vid köldgrader. Köpte Uteduschen istället. Fungerar utmärkt året om , och hinken för vattenkastning tas med ut för dusch även på vintern- Kanonlösning
Provade den på en gång jag fick den. Kommer att bli toppen när hundarna ska duschas av och spola av mig när värmen kommer. Är absolut super nöjd.
Jag hade med mig uteduschen till Afrika 😄 och alla som använde den var imponerande! Den fick vara kvar där hos en familj som uppskattade min present!
Inga konstigheter. Tog tid innan jag fick produkten. Annars är jag nöjd.
Uteduchen fungerar över förväntan och vi använder den ofta när vi fricampar.
Bra produkt men minimal textstorlek på instruktionerna. Hur laddar man?
Fick heller inte med någon hink.
Don’t buy!!! I ordered a portable shower and a collapsible bucket beginning of Dec 25 Paid in advance. I didn’t get any information about delivery. Did a search in the beginning of January. Said it was delivered to my mailbox (20x 20x15 cm) Dec 30. I didn’t get anything and it’s impossible to get in contact with the company. They don’t respond to e-mails.
Dette er en svindelside. De sender ikke ut varer som man har bestilt og heller ikke sporingsinfo på varene.
Más información sobre otros tipos de reseñas.