La empresa ha respondido
Nok den bedste “online” kundeservice jeg nogensinde har bestilt hos. Varen ankom allerede dagen efter jeg bestilte den tidligt om morgenen, og da jeg åbne pakken var der en sød vejledende note... Ver más
La empresa ha respondido
De bedste skønhedsprodukter - helt uden parfume
Svanevej 2, 9230, Svenstrup J, Dinamarca
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Modtog varerne dagen efter bestilling og der var skrevet gode råd om anvendelse af produkterne i kassen - god service hele vejen rundt 👌🏻 Derudover er det super lækkert med en dansk webshop der sælger Paulas Choice, så man ikke skal tænke på told eller lang leveringstid.

Respuesta de UdenParfume.dk
Der var fejl ved min første ordrer hvor beløbet blev reserveret to gange men de modtog kun en bestilling. Jeg blev mødt med forståelse og kunne have en god dialog med dem. Maria som jeg snakkede med var meget sød og hjælpsom. Og har nu fået annulleret reservationen efter hun var i kontakt med banken. Rart at vide at hvis noget går galt, står der nogen klar til at hjælpe.

Respuesta de UdenParfume.dk
De har den bedste kundeservice man overhovedet kan tænke sig, og en side med super gode produkter.
De får mine bedste anbefalinger 😊

Respuesta de UdenParfume.dk
Super fin onlineshop, med lyn hurtig levering og super god service. Jeg er vild med at der bliver håndskrevet i kassen om hvordan man bruger det købte produkt. Super fint og personligt. Det var første gang jeg købte herfra, og det i hvert fald ikke sidste gang jeg bestiller herfra. Kan klart anbefales til andre.

Respuesta de UdenParfume.dk
Får det leveret hurtigt og jeg blev meget glad for den lille tekst i låget, tak fordi i var der da jeg havde brug for det!

Respuesta de UdenParfume.dk
Bestilte pakken, kom dagen efter, med et lille tip skrevet på låget omkring produktet. Så fin og hurtig service. Dejligt at der findes web virksomheder som jer 😊

Respuesta de UdenParfume.dk
Endelig! En hjemmeside, hvor man kan købe de fine produkter fra paulas choice.
Meget fint kundeservice!
Anbefales!

Respuesta de UdenParfume.dk
Hurtig levering med et lille tip i boksen som jeg ikke havde fundet ud af uden (Tak Maria)! Kan godt anbefales.

Respuesta de UdenParfume.dk
Super hurtig levering - men prikken over i’et var da jeg åbnede pakken, og så en personlig besked om hvordan produkterne skal bruges (helst ikke samtidig osv.) Jeg ville ønske jeg kunne give flere stjerner. Bestiller helt klart herfra igen :)

Respuesta de UdenParfume.dk
Altid en kæmpe fornøjelse at handle hos
Udenparfume :o)

Respuesta de UdenParfume.dk
Vil for første gang tage mig tid til at skrive en anmeldelse kun pga. hvor en fantastisk service! Har nemlig modtaget min pakke idag (som jeg bestilte dagen før) og som normalt regner jeg bare med at åbne pakken op og bare tage hvad end jeg bestilt ud af pakken MEN til stor overraskelse ser jeg en meget fin personlig besked og hilsen hvor der er skrevet om de produkter jeg nu har bestilt hvornår og hvordan jeg bruger dem. Normalt så går folk jo udefra at de ved hvordan man skal bruge produkterne når man bestiller dem men synes det her var ligesom next level. Så kæmpe plus I min liste over hvilke sider jeg skal bestille fra. Kan kun sige at folk skal bare igang med at bestille herfra ;)

Respuesta de UdenParfume.dk
Har bestilt fra udenparfume.dk et par gange nu og jeg har kun haft positive oplevelser. Lækre produkter og hurtig levering ! :-)

Respuesta de UdenParfume.dk
GOD kundeservice der svarer hurtigt!
GODE priser!
HURTIG levering!
Tak for en god service, jeg er glad for, jeg valgte at handle hos jer. Jeg kommer helt sikkert retur, og har allerede anbefalet jer til andre, som bruger produkterne I sælger.
Dbh. Louise

Respuesta de UdenParfume.dk
Har kun haft gode oplevelser med dem, de er super søde og gode til at svare på spørgsmål. Skøn hjemmeside med super god kundeservice😊

Respuesta de UdenParfume.dk
Great experience! Fast delivery and very pleasant personal touch with the message left on the box. :)

Respuesta de UdenParfume.dk
Fantastisk god service og hurtig forsendelse. Virkelig lækre produkter. Super dejligt med en lille håndskrevet hilsen i pakken. Jeg vender helt sikker tilbage og kan varmt anbefale udenparfume.dk til andre.

Respuesta de UdenParfume.dk
Personlig anbefaling skrevet i pakken:)
Virkelig god oplevelse uden problemer!
Varm anbefaling her fra.
Er vild med at de frivilligt tager sig tid, til at give kunder anbefalinger omkring produktet.

Respuesta de UdenParfume.dk
Jeg er positivt overrasket. Leveringen var hurtig også havde I desuden overskud til at skrive, hvordan produkterne skulle anvendes. Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos jer.

Respuesta de UdenParfume.dk
Sikke da en dårlig oplevelse med produkter uden parfume! Jeg købte produkter fra paula choice via udenparfume.dk og endte med at slå ud med irriteret hud og uren hud og bumser. øv! hjemmesiden var også besværlig at bestille på og levering var langsom ifht andre webshops.

Respuesta de UdenParfume.dk
Kan varmt anbefales. De har hurtig levering og de var så super søde at skrive en personlig besked til mig på pakken. Skal helt klart shoppe her igen!

Respuesta de UdenParfume.dk
Más información sobre otros tipos de reseñas.