Jackan passade bra material kommer att bli varm o sjön Snabb leverans Jag ringde er kundmottagning för att få er katalog (köpa) Men svaret blev att ni inte skickade ut den till kunder. Fråga - Har... Ver más

La empresa ha respondido
Enkelt att beställa , snabbt gick det att få hem jackan ! MEN det som jag fastnade allra mest för det var ju ert sätt att ta fram rätt storlek till mej . Verkligen imponerad , så lätt det gick . Jag... Ver más
- Tienda de ropa de talles grandes
- Tienda de jeans
- Tienda de abrigos
- Tienda de camisetas
- Tienda de ropa interior
- Tienda de ropa para mujeres
Sobre Ulla Popken Sverige
Escrito por la empresa
Ulla Popken – från Plus Size Fashion till True Size Fashion
Ulla Popken är Europas ledande varumärke för plus size-mode från storlek 42 och uppåt. Från den första butiksöppningen 1987 finns Ulla Popken nu representerad i över 16 länder och erbjuder ett fullt produktsortiment för både herr och dam.
Hos oss hittar du allt från vardagsplagg till sofistikerade och lyxiga plagg, du hittar perfekta basplagg, och träningskläder samt supersköna underkläder och jeans med perfekt passform.
Vårt fokus ligger alltid på kvaliteten i våra plagg och vi jobbar alltid på att förbättra passformen. En sak vi har lärt oss på vår 40-åriga historia är att ingen kvinna letar efter just plus size-plagg i sig, utan bara en riktigt bra produkt, i hög kvalitet, som sitter bra.
Inspirerad av dagens kvinnor
Att fokusera på midjemått och klädstorlekar i dagens samhälle tycker vi känns väldigt gammalmodigt. Din kropp är bara din och ingen annan ska någonsin kunna ha några åsikter om den.
Av just denna anledningen har vi beslutat oss för att sluta använda begreppet plus size. Eftersom det indikerar att det är något onormalt eller annorlunda med dessa storlekar. Detta är dessutom inkorrekt då nästan 50% av kvinnor i Europa har storlek 44 eller mer.
Därmed har vi tagit fram ett nytt uttryck för detta. Ett uttryck som vi hoppas kommer neutralisera skillnaden mellan "normalstorlekar" och "plus size-storlekar". Vi på Ulla Popken kallar det:
TRUE SIZE FASHION
Am Waldrand 19, 26180 , Rastede , Alemania
- +46 0200-123588
- service@mail.ullapopken.se
- ullapopken.se
Invita a los clientes a opinar
Enkelt att beställa
Jag återkommer som kund ❣️
Bra storlek.
Snygga kläder
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Tröjan var snygg men alldeles för stor.
Tröjan var snygg men alldeles för stor.
Framgår inte av bilden av den.

Respuesta de Ulla Popken Sverige
Snygg baddräkt men fick fixa till den…
Snygg baddräkt men fick fixa till den lite i kuporna…..
Jag är väldigt nöjd med jackan jag…
Jag är väldigt nöjd med jackan jag beställde, den passar perfekt och är dessutom väldigt snygg.
Stort tack
Snabb leverans och passande storlek
Jag returnerade ett par jeans som var…
Jag returnerade ett par jeans som var för små, och returen fungerade bra, och jag fick pengarna tillbaka!
Nöjd med varan!
Behandla returer i tid!
Stor sortering av kläder i alla…
Stor sortering av kläder i alla storlekar- även för oss större. Finns såväl budgetalternativt som är mycket prisvärt samt lite exklusivare val. Lättnavigerad hemsida, snabb leverans, smidig och kostnadsfri retur ger högsta totala betyg.
Stort utbud av fina kläder och lätt att…
Stort utbud av fina kläder och lätt att hitta rätt storlek.
Bra erbjudanden och enkelt att göra beställning.
Mitt paket hamnade helt fel
Mitt paket hamnade helt fel. Jag både ringde och skicka mail. Och det skulle ordnas att paketet skickades till rätt utlämningsställe. Inget hände. Till slut skickades paketet tillbaks till Ulla Popken och jag får stå för frakten. Tack för ingenting.

Respuesta de Ulla Popken Sverige