Nep website
Na bestelling kreeg ik een e-mail met ander contact adres en lag de website er uit
Geen levering van artikelen, geen reactie, geld weg
Geen levering van artikelen, geen reactie, geld weg
Ik denk dat ik mijn geld kwijt ben die web site is niet meer terug te vinden.
ik heb ook een bestelling gedaan, maar helaas niets ontvangen, Eerst nog wel een track and trace via hun website maar deze is helaas niet meer te bereiken.
Ziet eruit dat ik ook voor iets meer dan 200 Euro ben opgelicht.
Bestelling gedaan bij unique-wonen.com.maar site is niet meer te bereiken..zoals het er nu uitziet zijn we bang dat we gewoon ons geld kwijt zijn..!
Ik kreeg de website door van een vriendin die voornemens was hier meubels te bestellen. Eenmaal op de site gekeken vielen direct al een aantal red flags op:
- Wel openingstijden, maar geen locatie.
- Niet te vinden in google search.
- Bovenaan website word direct gestrooid met hoge kortingen
- Prijzen zijn te mooi om waar te zijn
- Website is in 2025 opgericht
- Geen KVK nummer te vinden
Let op, oplichting/fraude site. Deze site maakt misbruik van de winkel Uniquewonen.com in Rotterdam. Het verschil is een middenstreepje in het mailadres.
Bestelling plaatsen op Unique-wonen.com is geld kwijt!!!