super goede service, kreeg een hele mooie kalkhoff e-bike geleverd maar met fietsen bleek een storing in de fietscomputer/ motor te zitten. ik mocht de fiets naar een willekeurige fietsenmaker b... Ver más
Ik kocht een Kalkhoff via Upway en ben er meer dan tevreden mee. De fiets arriveerde in uitstekende staat, precies zoals beschreven, met een transparant inspectierapport en nauwkeurige specificaties.... Ver más
Really great and honest company. While the (used - top quality - lovingly refurbished) e-bike they sent me ultimately didn’t work out for me, this was not their fault but simply due to my back and the... Ver más
Er zitten aanzienlijke beschadigingen op de fiets. Lijkt erop dat de vorige eigenaar ermee is gevallen. Waar we naar ons weten niets over gelezen hebben. Technisch is de fiets in orde . Maar jammer da... Ver más
Invita a los clientes a opinar
Mooie fiets
Fiets was goed omschreven, nadat ik de fiets had gekregen waren er een paar mankementen, deze zijn keurig opgelost en hij fietst heerlijk

Respuesta de Upway Netherland
Dit bedrijf doet wat ze beloven
Dit bedrijf doet wat ze beloven. Goede en uitgebreide informatie. Ook van de minpuntjes. zou zo weer een fiets kopen.

Respuesta de Upway Netherland
Fiets stond al klaar toen ik op mijn…
Fiets stond al klaar toen ik op mijn afgesproken tijd binnen kwam.
Prima fiets ben er erg blij mee.
Wat niet zo makkelijk ging was de betaling via app. (stond genoeg op de rekening.)
Uiteindelijk werkte de creditcard van
mijn dochter wel.
Betaling zou wat eenvoudiger kunnen.
Zoals b.v gewoon op een rekening storten.
Prima geholpen door medewerker
Uitleg over de fiets enz.

Respuesta de Upway Netherland
Goedkoop maar wel wat schade
Heb hier een bijna nieuwe fiets voor een scherpe prijs gekocht. De fiets was wel wat meer beschadigd dan vooraf was aangegeven. Uiteindelijk voor de prijs wel acceptabel.

Respuesta de Upway Netherland
Goede afspraak voor de levering
Goede afspraak voor de levering. Goede fiets. Hulp via contactcentrum snel. Wel enkel via e-mail.

Stromerfiets
Ik heb de fiets fijn op tijd gekregen maar helaas hij deed het niet, heb ik hem weer teruggestuurd en geld terug gekregen

Respuesta de Upway Netherland
Erg goed product voor mooie prijzen
Erg goed product voor mooie prijzen. Mooi ingepakt geleverd. Het is duidelijk wat je krijgt voor het geld.

Respuesta de Upway Netherland
product goed in zijn geheel ontvangen…
product goed in zijn geheel ontvangen alles duidelijk.
Ben erg tevreden met de e bike. Zou het iedereen aanraden die op zoek is naar e-bike

Retourneren ging soepel
Eerste fiets was niet naar wens. Ik had zelf een beoordelingsfout gemaakt. Maar retourneren ging prima. Daarna in de fabriekshal een nieuwe uitgezocht

Een e-bike van Upway
Ik vond dat alles keurig verzorgd en verpakt uitzag. Zelfs waren een inbussleutel's en pedaal sleutel aanwezig. De fiets zag er prachtig en onbeschadigd uit.
Als ik weer E-bike zou kopen was het bij Upway.

Heerlijk setje gebruikte fietsen
Heerlijk setje gebruikte fietsen, netjes, alles werkt, mooie prijs en testrijden met hulp van vriendelijke medewerkers. Wat wil je nog meer? Er zijn fietsenwinkels die je niet eens zien staan als je om een setje gebuikte fietsen komt 🙄 Dus hier een dikke 10 ! 🥳

Respuesta de Upway Netherland
Betrouwbare informatie over de fietsen
upway geeft goede en duidelijke informatie, zowel met foto's als tekst en komt de afspraken na

Respuesta de Upway Netherland
Eerste keer een refurbished fiets…
Eerste keer een refurbished fiets besteld bij Upway. Erg tevreden, fiets is in hele goede staat en werd netjes verzonden.

Upway of lokaal dealer.
Heeft veel keus , duidelijke website , en duidelijke omschrijvingen.
Altijd een fiets te vinden met weinig km en leeftijd.
Als je snel een fiets wil hebben raad ik aan om deze dan op te halen in afhaalcenter.

PAS OP !!!!
Fiets verstuurd naar Upway. Hoor niets. Fiets niet aangekomen bij hun en zoek????. Ze gaan onderzoek starten bij post nl. hoor weer niets hen en weer mailen 3x Dan alleen : ik snap uw frustatie.
Weer 2 weken later zelf contact opgenomen bij post nl. Zij zien GEEN onderzoek van upway 😳
Zijn nu anderhalve maand verder. Pas op met je fiets opsturen !!!!!!!!
"value for money"
De geleverde ebike voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Het ging om een ouder topmodel van Duitse makelij waar ik al een tijdje naar op zoek was.

The service was outstanding
The service was outstanding! I received the bicycles in exactly the same condition as described on the website — they look and feel brand new. This is a very trustworthy store with excellent and respectful customer service. Highly recommended!
Más información sobre otros tipos de reseñas.